Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Yaaa sonunda söz takılacak mi . Çok yakışıklı ya mutluluklar canım en son ben varken görüştünüz dimi

Ay evet, artık resmiyet kazandırmak gerek, malum prensim çok yakışıklı. Her gittiği parkta kızlar peşinde koşuyor. :KK70:Aynen ya üçümüz buluştuğundan beri görüşemedik, kısmet olmadı hiç. Yine senle buluşur şişe şişe su deviririz inşallah, özledik. :KK200:

Sevdicegimmm nihayett gorusceZZZ :KK200::KK200::KK200::nazar::nazar:
Verdik gitti:halay::halay::spor::spor:

Çook kolay oldu yehuu. :KK76:
Ay aksilik olmasın da sarılayım kocaman sevdicek size. :KK19:

Nevzat tarhan okuyan oldu mu aranızda ya bu adam ne ................ bir şey boşluğa istediğinizi yazın. Sinir oldum yine adama uyuz şey

Ya adamın yıllar önce kadın psikolojisi kitabını okurken de çok rahatsız olmuştum. Söylemleri her şeyi çok itici .
ben okumadim soyle bir baktim da gecen konustugumuz muhabbet iste dönem sahsiyeti. Bilim insani olmak var, unvan sahibi olmak var. Bu ulkede okumus insandan korkulmali diyen hocalar var. Hicbir seye sasirmiyorum .

ben okumadim soyle bir baktim da gecen konustugumuz muhabbet iste dönem sahsiyeti. Bilim insani olmak var, unvan sahibi olmak var. Bu ulkede okumus insandan korkulmali diyen hocalar var. Hicbir seye sasirmiyorum .
Ya deliriyorum cico ya bu adam rektör sürekli seminer verir ama evde kadın sussun eşcinsellik hastalik vs vs soylemleri var nasil biliminsani .

Selamlarrr. 1984 bitti. Dehşetle okudum. Yıllarca bu kitaptan bahsettiler. Yazdılar, çizdiler ancak okuyabildim.
Daha önce okumalıymışım.
Distopya türünü sevenler için başyapıt.
Dünya gerçekten çok kötü!
Hem gerçek dünya hem kitaptaki dünya.

Ben bir bunalıma girip geliyorum.

Yeni kitabım Hasan Ali Toptaş- Kuşlar Yasına Gider.

Türküsünü de buldum. Çok güzel.

Keyifle dinleyin.

Back
X