• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydın kızlar. Dün anca 30 sayfa okudum. Beni asın, sonra da gömün...:kızgın:

hiiç ama hiç kıskanmadım. çok kötü bi foto olmuş. üstelik oğuzu ters koymuşsun :63:

bu çocuk kitabı olan değil değil mi. hani bi heykel var. mutlu prens adı.. başka bi kitap heralde. o_O

geçen kitap yurdunda görmüştüm ama satılması bitmiş heralde. bu kitap için ön okuma mahiyetinde başka bir kitap vardı. altlık niyetine . bulsan da onunla başlasan daha rahat ilerler belki :KK54:

:nazar:baykuşlar. ben artık vikitapa üye oldum. kullanıcı adım aynı. En Büyük TÜRKİYEtakipleşelim. sizinkiler varsa da yazarsanız ben de sizi takip edeyim. :hamarat:
ahahha:KK70::KK70::KK70:
huyum kurusun çok kötü foto çekerim:KK59:

oğuzu ters koymamış. Çünkü yayın evi logoları hepsi aynı tarafa baksın diye öyle koymuş. :hamarat:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
hiç dikkat etmemiştim
merhabalar
nasılsınız kızlar? gelemedim buraya rahatsızım biraz midemi üşütmüşüm. okuyamıyorum haliyle. yeni yıl dileğim bile günler sonrasına kaldı :KK43:
geç de olsa herkese sağlıklı, mutlu, dertsiz, tasasız, bol okumalı, bol gezmeli bir yıl dilerim
:KK200:
geçmiş olsun, yeni yıla çoğumuz hasta girdik galiba

Günaydın kızlar. Dün anca 30 sayfa okudum. Beni asın, sonra da gömün...:kızgın:

hiiç ama hiç kıskanmadım. çok kötü bi foto olmuş. üstelik oğuzu ters koymuşsun :63:

bu çocuk kitabı olan değil değil mi. hani bi heykel var. mutlu prens adı.. başka bi kitap heralde. o_O

geçen kitap yurdunda görmüştüm ama satılması bitmiş heralde. bu kitap için ön okuma mahiyetinde başka bir kitap vardı. altlık niyetine . bulsan da onunla başlasan daha rahat ilerler belki :KK54:

:nazar:baykuşlar. ben artık vikitapa üye oldum. kullanıcı adım aynı. En Büyük TÜRKİYEtakipleşelim. sizinkiler varsa da yazarsanız ben de sizi takip edeyim. :hamarat:
melinda benim kullanıcı adım :rapci:

selamlar
bugün aşşşırııı yoğunum
hafifleyebilirsem başıma bela olan Sapiens'i bitirmek istiyorum, kitap kötü değil yanlış anlaşılmasın
sadece ilerlemiyor bilgi içerikli olduğu için
onu bitirmeden başka kitaba başlamayacaktım ama akşam eşim yemeğe gidecek, Savaş ve Barış'ım güvenliğe teslim edilmiş görünüyo
sakin sakin ona başlayabilirim :KK37:

hangi yayın evi. 2018 yılında hatta şubat ayında okumayı düşünüyorum. nasıl gidiyor.
Türkiye İş Bankası Hasan Ali Yücel Klasikler Dizisi.
Beklediğimden daha iyi gidiyor aslında. İş yerinde yoğunluktan okuyamıyorum yoksa akıcı bir kitap.
Okuyacaksan eğer bu yayını tavsiye ederim.
Keşke bilseydim ortak okuma yapardık.

Back
X