• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Aaa sen başgan olayını bilmiyor muydun ? Melindamiz geçen sene kk da en kitap kurdu uyu seçildi ve sonra bizim basganimiz oldu :))) başgan yardimcilarimiz bile var :)) sınıfımızda her çeşit öğrenci de var :)) biz burayı çok seviyoruz. Burdan tanışıp 10 kişiyle görüştüm. Evlerimizde gün bile yaptık tabi bizim tanışıklığımız eski gizi 6 senedir tanıyorum mesela :) tüm kızların yeri çok ayrıdır. Seviyorum la onları:)
Bilmiyordum ama sevimli birşey yapmışsınızHoppaBenden de olsa olsa uykucu baykuş olur sanırım:uykucu::KK53:
Biraz geç keşfettim ama ben de sevdim burayı emeği geçen herkese çok teşekkürler:KK200:
Daim olsun dostluğunuz baykuşlar :KK200:

Merhabalar
Yeni yilin ilk kitabi olarak 2017nin nobel edebiyat ödüllü kitabini seçtim Beni Asla Birakma'ya başladım, sanirim 60 lardayim. Daha önce filmini izlemiştim, kitaba hiç yabancılık çekmedim. Zira epey farklı bir konusu var, başta anlamakta zorluk cekilebilecek bir kitap, romantik bir distopya...
bende gecen ay okudum karakterleri unutmadan filmini izleyeyim bari hoşuma gitmişti kitap

bu aralar pek kitap okuyamıyorum savaş ve barışa başlamıştım ama ıkı çocukla sessiz ortam bulamadığım için kokrktum kitaptan isimler ceviriler zorlandım örgüye başladım bu ara ama hastasonu okuyacağım kitabımı rahat ilerlemek için nasıl okumamı tavsiye edersiniz klasikleri sırf isimler yüzünden okumaktan çekiniyordum açıkçası ama çocuklarıma da bırakabilmek için hem okumak hem de kütüphane yapmak istiyorum

bu aralar pek kitap okuyamıyorum savaş ve barışa başlamıştım ama ıkı çocukla sessiz ortam bulamadığım için kokrktum kitaptan isimler ceviriler zorlandım örgüye başladım bu ara ama hastasonu okuyacağım kitabımı rahat ilerlemek için nasıl okumamı tavsiye edersiniz klasikleri sırf isimler yüzünden okumaktan çekiniyordum açıkçası ama çocuklarıma da bırakabilmek için hem okumak hem de kütüphane yapmak istiyorum
Isimler zamanla oturuyor ben de. 2. Isim zaten babanin ismi bazen ayni isimde karakter varsa ordan ayiriyorum. Sdece fransizca konusmalarindan hoslanmiyorum ben de.

Bilmiyordum ama sevimli birşey yapmışsınızHoppaBenden de olsa olsa uykucu baykuş olur sanırım:uykucu::KK53:
Biraz geç keşfettim ama ben de sevdim burayı emeği geçen herkese çok teşekkürler:KK200:
Daim olsun dostluğunuz baykuşlar :KK200:
Bunuda yaptık.
mesela @cesmi_naz ona gelen bütün kitapları eve taşıyabildiği için onu güçlü baykuş ilan ettim :KK53: minerva ile tanışıp akşam onda kaldım :cool:

Okuyacağım bazı kitaplar var. Acaba ortak okuma yapabileceğim biri/birileri çıkar mı? :)
Emre Kongar-Kızlarıma Mektuplar
William Golding- Sineklerin Tanrısı
Saramago- Körlük
Stendhal- Kırmızı ve Siyah
Cengiz Aytmatov- Gün Olur Asra Bedel , Toprak Ana, Beyaz Gemi.
Cameron- Can Dostum
James Bowen-Sokak Kedisi Bob
Cengiz Aytmatov-Gün Olur Asra Bedel var bende, ortak okuma yapabiliriz.

Kalenderiye kitabina basladim sy. 50..

Oglum grip biraz agir geciriyor pek giremiyorum.
Opuyorum hepinizi

Canım çok geçmiş olsun.Kıyamam kuzuya:(İnşallah çabuk atlatır.

Canim herkes çok kıskandı hediyelerini:))

Aaa sen başgan olayını bilmiyor muydun ? Melindamiz geçen sene kk da en kitap kurdu uyu seçildi ve sonra bizim basganimiz oldu :))) başgan yardimcilarimiz bile var :)) sınıfımızda her çeşit öğrenci de var :)) biz burayı çok seviyoruz. Burdan tanışıp 10 kişiyle görüştüm. Evlerimizde gün bile yaptık tabi bizim tanışıklığımız eski gizi 6 senedir tanıyorum mesela :) tüm kızların yeri çok ayrıdır. Seviyorum la onları:)

Güle güle kullan tatlım. Ben de seni çok seviyorum :KK15:

Bunuda yaptık.
mesela @cesmi_naz ona gelen bütün kitapları eve taşıyabildiği için onu güçlü baykuş ilan ettim :KK53: minerva ile tanışıp akşam onda kaldım :cool:
Süpersiniz yaaa :KK19:Benim de tanışacağım bir baykuş var aslında ama bakalım ne zaman kısmet olacak @JustHoldMe :confused: Tabi topik buluşması yapılırsa hep beraber o da çok keyifli olur :KK36:

Süpersiniz yaaa :KK19:Benim de tanışacağım bir baykuş var aslında ama bakalım ne zaman kısmet olacak @JustHoldMe :confused: Tabi topik buluşması yapılırsa hep beraber o da çok keyifli olur :KK36:
just ımı kimseye vermem. benimdir benim kalacak zaten zor bulmuşum :KK70:

kızlar bu sene sınava hazırlanacağım için düşük tuttum hedefimi.
P PembePaltolu ciğim yakıştıramadım hedefini :KK53::KK53:

2018 YILI OKUMA HEDEFLERİ

nikelanjelo ==> 45
melinda ==> 50
cesminaz ==>60
minerva1988 ==> 72
Cassandra==>60
bloom ==>45
kardelen_08 ==> 50
sabine==>25
bibliophile==> 120
serenita90 ==> 50
TUNA80==>36
kirmizi oje ==> 50
Geveze_kelebek ==> 50
Loliss ==>36
Mavisu27==>50
Skosnob==>40
DonukPudra ==>70
Lavin ==>40
Algernona çiçekler ==> 52
orkide1453 ==> 50
Axelia ==> 80
Papatya ==> 35
KalinkaSelin ==> 60
natsume ==> 50
filozof__prenses ==> 50
melekeskisi ==> 50
hayatin_anlami ==> 50
IRMAKK70==> 50
Truman Show ==> 40
sermin 1982 --->85
N-A-R ---> 50
AykiriKadin---->10
Efser_ ===> 36
Gecenin_resmi ==> 50
Cicoretti ===> 75
__giz__ ====> 100
asmunikal==> 30
Bebişim 2 çocukla hedefim ancak bu oluyor:KK53: 2017 de 54 okumuşum. Çoğunda tek çocukluydum.

Hey gidi 80-100 okuduğum yıllar:KK51:

Batiya YonVeren Mwtinler hakkindaki yorumunu merakla bekliyorum.
Stendhal' a ben de katilabilirim ama suan elimde yok ve Savas ve Baris okuyorum. Aytmatov da Gun olur Asra Bedeli okumustum cok evvelden ama unuttum Cengiz Han' a Kusrn Bulut' tan evvel okiyacagim ona da katilabilirim. Cengizha ' a Kusrn Bulutu da ekledin mi kitaptan zamaninda yasaklandigi icin cikartilan bir bolum.

Ben gecen hastalarda elime aldim ama baslayamadim bir turlu beraber okuyabiliriz ama onumuzdeki aylarda ancak. Olur mu?

ben tv izlemeyi hic sevmem ama esim srviyor sanirim dun kavga etmistim tv kapatsi dite ama kulaklik olabilir. Dedigin gibi enstrumantal hafif bir muzik esliginde olabilir. Aaah ah zamaninda ne muziklerle ders calismisligim var. :KK70:
Cengizhan' a Küsen Bulut Gün Olur Asra Bedelden' mi çıkarılmış? Anlayamadım da.
Stendhal'ı birkaç ay sonra okuruz artık. sabine sabine de katılır. Okul varken kalın kitap okumak zor oluyor ama bu seferde böyle olsun bakalım.:)
Gün Olur Asra Bedel'i ne zaman okuyabiliriz?

Geçmiş olsun canım propolis veriyorum çocuklara çok faydasını gördüm tavsiye ederim. Hafif burun akıntısıyla hafif ateşle atlatıyoruz hastalıkları.
Propolis ve birkaç şeyin daha karışımı var bende. Ama tadı çok kötüydü.

Cengiz Aytmatov-Gün Olur Asra Bedel var bende, ortak okuma yapabiliriz.

Gün Olur Asra Bedel'i ne zaman okuyabiliriz?

Bebişim 2 çocukla hedefim ancak bu oluyor:KK53: 2017 de 54 okumuşum. Çoğunda tek çocukluydum.

Hey gidi 80-100 okuduğum yıllar:KK51:
Benim çocuğum yok ama hedefim 30.:D

Back
X