- 24 Ekim 2014
- 59.304
- 330.156
- 698
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #20.921
Nar Ağacı nı çok severek okumuştum su gibi akıp gitmiştiNar Ağacı, sayfa 104. Çok naif bir kitaba benziyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nar Ağacı nı çok severek okumuştum su gibi akıp gitmiştiNar Ağacı, sayfa 104. Çok naif bir kitaba benziyor.
Hızlısın ben hala önsözdeyimGünaydın herkese.
Dün eşimle spora başladık ve saçımın telinden ayağımın ucuna kadar her yerim ağrıyor
Akşamda okuyamadım o yüzden ama kitap çok güzel gidiyor.
Beyaz Zambaklar Ülkesinde syf 84.

günaydın
aşk sayfa 187 çok severek okuyorum![]()
günaydın
aşk sayfa 187 çok severek okuyorum![]()
Ya başta ön sözünü okumayım dedim ama gerçekten çok iyiydi. Dedim ön söz böyleyse devamı nasıldır. Sonrada akıp gidiyor zaten. İş yerinde okuma fırsatım oldu baya. Bir de hadi bir sayfa daha diye diye okudum. İnsanda merak duygusu uyandırıyor. Dün hep Finlandiya'yı araştırmakla geçti günüm :)Hızlısın ben hala önsözdeyim![]()
Bende foks tv de ısmail küçükkaya tavsiyesiyle akıp okumuştum,,bende çok beğenmiştim. Keyifli okumalarGünaydın ,
"Beyaz Zambaklar Ülkesinde"sayfa 32'deyim..
Önsöz bile heyecanlandırdı beni![]()
Bana da aynisi olmuştu ana birakmayip devam ettim, iyiki devam etmisim sonra cok begendimKatre-i Matem 52
Hiç sarmadı , zorla okuyorum resmenher an bırakabilirim
Teşekkür ederimBende fiks tv de ısmail küçük kaya tavsiyesiyle akıp okumuştum,,bende çok beğenmiştim. Keyifli okumalar
Ben de öyleyim,haritadan yerine baktım falan,bir an önce hikayeye geçmek istiyorumYa başta ön sözünü okumayım dedim ama gerçekten çok iyiydi. Dedim ön söz böyleyse devamı nasıldır. Sonrada akıp gidiyor zaten. İş yerinde okuma fırsatım oldu baya. Bir de hadi bir sayfa daha diye diye okudum. İnsanda merak duygusu uyandırıyor. Dün hep Finlandiya'yı araştırmakla geçti günüm :)

Nar Ağacı nı çok severek okumuştum su gibi akıp gitmişti![]()

Selamlar
Cumartesiden beri çocukların hastalığıyla uğraşıyorum
Savaş ve Barış 370. sayfadayım
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz![]()
Selamlar
Cumartesiden beri çocukların hastalığıyla uğraşıyorum
Savaş ve Barış 370. sayfadayım
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz![]()