• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Hızlısın ben hala önsözdeyim :confused:
Ya başta ön sözünü okumayım dedim ama gerçekten çok iyiydi. Dedim ön söz böyleyse devamı nasıldır. Sonrada akıp gidiyor zaten. İş yerinde okuma fırsatım oldu baya. Bir de hadi bir sayfa daha diye diye okudum. İnsanda merak duygusu uyandırıyor. Dün hep Finlandiya'yı araştırmakla geçti günüm :)

Ya başta ön sözünü okumayım dedim ama gerçekten çok iyiydi. Dedim ön söz böyleyse devamı nasıldır. Sonrada akıp gidiyor zaten. İş yerinde okuma fırsatım oldu baya. Bir de hadi bir sayfa daha diye diye okudum. İnsanda merak duygusu uyandırıyor. Dün hep Finlandiya'yı araştırmakla geçti günüm :)
Ben de öyleyim,haritadan yerine baktım falan,bir an önce hikayeye geçmek istiyorum:rapci:

[

Nar Ağacı nı çok severek okumuştum su gibi akıp gitmişti :KK200:

Bende çok begendim. Sonra yazarin mucella isimli kitabını alip kitabını, o da bir o kadar guzel. Simdi okunacak kitabını arasinda kitabını yusuf ve zuleyha kitabı var, onu da en kisa zamanda okuyacagim

Back
X