• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Eeee biz döndük. Çok güzeldi çok. Her güzel şeyin bir sonu var işte.
Bugün biraz temizlik yemek vs ile geçecek. Kitap okuyabilir miyim bilmiyorum
Papatya iş için miydi gezme mi ? Daha ayrıntılı alsak vize vs nasil noluyor konaklama şu bu :))

Merhaba sevgili baykuşlar,

Sizleri çok özledim! Dün Türkiye'den geldim ve tatilim boyunca çok okuyamadım. Ama yeni kitaplarla döndüm :KK200:

Umarım hepiniz iyisinizdir:KK200:

Gelmişken bildirim de yapayım,

Dirilt Kalbini - Nouman Ali Khan
Umarım tatilin iyi geçmiştir,seni tekrar sahalarda gördüğüme sevindim:KK3:

Merhabalar hanımlar ben Yen'i üyeyim ve kitap ile ilgili bir bölüm görünce uçup geldim:) Ben de Emre Dorman'ın bir kitabını bitirdim şimdi Küçük Mucizeler Dükkanı'nı okuyorum. 310.sayfadayım. Sıra da İdealist Öğretmen ve Beyaz Zambaklar Ülkesinde var. Herkese iyi okumalar:)
Hoşgeldiniz,Beyaz Zambaklar Ülkesinde güzel seçim :KK200:

Yeni bir yerler görmek kitap okumak kadar bir şeyler kazandırıyor, keyif veriyor insana. Bugün de okumayıver, çok güzel bir tatil geçirdin gibi görünüyor.
Ben bayıldım oralara
Valla çok güzeldi. Biz de bayıldık. Zaman zaman yeni fotolarda ekleyeceğim.
Bence de bugün okumayayım değil mi? Yarın okurum

Heoşgeldin. Her şey çok güzel görünüyordu. Sende çok güzeldin :KK200:
:KK54: Çok teşekkür ederim iltifatıniçin. Oralar da ayrı bir güzeldi.

Papatya iş için miydi gezme mi ? Daha ayrıntılı alsak vize vs nasil noluyor konaklama şu bu :))
Tamamen gezme ile ilgili. Biz de yeşil pasaport var canım. Vize problemimiz olmuyor. Diğer konularda ayrıntıyı özelden vereyim istersen. Ne istersen sor canımcım :KK200:

Umarım tatilin iyi geçmiştir,seni tekrar sahalarda gördüğüme sevindim:KK3:

Teşekkür ederim sabine sabine ! Çok özledim hepinizi, eski sayfalara ara ara bakarım artık vakit bulunca neler okudunuz neler yaptınız diye :KK200:
M maviduvar1 hosgeldin nerelere gittin cok merak ettim.

kirmizi oje kirmizi oje hosgeldin cok guzel vakit gecirmissindir umuyorum bol bol hasret giderdin.

Evet Cicoretti Cicoretti , vaktim çok güzel geçti, ama iki hafta da olsa doyamadım sanırım aileme, olsun buna da şükür diyorum. :anne:

Back
X