♥ Kitap Severlerin Geleneksel Kitap Günü Hediyeleri♥

evet açılışı N-A-R cığım kitaplarıyla yapıyorum çok sevdim hepsini hatta şimdi hangi kitabından okumaya başlasam bilemedim çoooooook teşekkür ederim canım kesene bereket ve zevkine sağlık

ve minerva1988 ciğimin kitapları çooook istediğim ama bir türlü cesaret edip alamadığım kitaplar çok teşekkür ederim canım kesene bereket
çok mutlu oldum ben ya

çok seviyorum sizi
not: çevredeki dağınıklığa bakmazsanız sevinirim

her güne yeni bir kargoyla başlamak ne kadar güzel bir şeymiş
bu sabah _bloom_ cuğumun kitapları geldi (daha doğrusu bi koşu gittim aldım geldim)
çooooook okumak istediğim kitaplar yine çok teşekkür ederim canım beni çok mutlu ettin
iş kültür klasiklerim büyüyor

Eklentiler

• 20170417_103423.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 45
bir insanın yemekten dönünce kargoyla karşılaşması ne güzel bir duygudur (hele ki de sabah kargoya gidip başka kargosu olmadığına inanmışsa)
_meLinDa_ cığım kitapların geldi
en en en istediklerimi seçmişsin iki şehrin hikayesini özellikle çok istiyordum almaya elim gitmiyorduçooooook teşekkürler canım hep hepsini çok sevdim okumak için sabırsızlanıyorum

not: ne zaman okuyoruz

son kargom da Skosnob cuğumdan geldi yine okumayı çok istediğim kitaplar Yusuf atılgan çok merak ettiğim ama bir türlü sıra gelmeyen bir yazar, AŞK zaten okumayı çok istediğim ama okursam diğer elif şafak kitaplarını artık sevemeyeceğimi düşündüğüm için beklettiğim bir kitap artık zamanı gelmiş demek ki çoooook teşekkür ederim çok beğendim kitaplarını

İlk hediyem @loliss ciğimden. Çok merak ettiğim ve daha önce okumadığım iki yazar. Paketi hunharcayırttığım için, fotoğraf çekmek hiç aklıma gelmedi
Teşekkür ederim yanında ki güzel hediyeler ile Kitap fotoğrafları çekerken kullanabileceğim mumlarım var Ayracım el emeği, lütfen dikkat:) Lolis gibi olun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…