kitap yazıyorum ama sizin fikirlerinizde lazım :)

deniz_6

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2014
245
14
34
merhabalarrr :) başlıkta anlattım evet kitap yazıyorum yeni nesil yazarlar gibi. tabi ki iş kitabı yazmakla bitmiyor. bunun kapak hazırlaması kapak rengi basım aşaması falan var yazımdan sonraki aşamalar için neler önerirsiniz ? Ne tür bir kapak dikkatinizi çeker ? yada basım için önerebileceğiniz bir şey var mı ?

merhabalarrr :) başlıkta anlattım evet kitap yazıyorum yeni nesil yazarlar gibi. tabi ki iş kitabı yazmakla bitmiyor. bunun kapak hazırlaması kapak rengi basım aşaması falan var yazımdan sonraki aşamalar için neler önerirsiniz ? Ne tür bir kapak dikkatinizi çeker ? yada basım için önerebileceğiniz bir şey var mı ?
Sen hele bir kitabı yaz,kapak tasarım işiyle yayınevi ilgilenir,anlaştığın bir yayın evi var mı? Eğer yoksa önce yayınevlerini araştır,çünkü basım için para vereceksiniz.

Sen hele bir kitabı yaz,kapak tasarım işiyle yayınevi ilgilenir,anlaştığın bir yayın evi var mı? Eğer yoksa önce yayınevlerini araştır,çünkü basım için para vereceksiniz.
kitabı yazıyorum da kapağını falan ben hazırlamak istiyorum kendim bir örneğini bastırıp sonra yayınevine bakıcam yada şimdiden bakıyım ben yayınevlerine :)

kitabı yazıyorum da kapağını falan ben hazırlamak istiyorum kendim bir örneğini bastırıp sonra yayınevine bakıcam yada şimdiden bakıyım ben yayınevlerine :)
Şimdiden bak sen yayınevlerine.Bu işin sözlşeme aşması vs bir sürü şeyleri var.

O zaman, elestiriye acik oldugunuzu varsayip; "Sizin fikirleriniz de lazım" olmalı baslik. :) Bir de, "yada" degil "ya da" seklinde yazmaliydiniz :) Sonucta yazarlik yapmak isteyen biri bunlara da dikkat etmeli diye dusunuyorum. :)

Bi tane örnek bastırmak için de bi yayınevine gitmen gerekecek, merdiven altı bastırmayacaksan. :)
Kapağı kendin hazırlaman da zor olur, ek olarak o ilk örneği bastırmadan önce yazımını düzeltecek bi editöre ihtiyacın olacak, onu napcan?

kitap yazmak istediğine emin misin . konusunu bile bilmeden sana kapak tasarımı hakkında fikir mi vercez.. bence kitap yazmaktan vazgeç

O zaman, elestiriye acik oldugunuzu varsayip; "Sizin fikirleriniz de lazım" olmalı baslik. :) Bir de, "yada" degil "ya da" seklinde yazmaliydiniz :) Sonucta yazarlik yapmak isteyen biri bunlara da dikkat etmeli diye dusunuyorum. :)
kesinlikle haklısınız :) yaza yaza öğreniyorum işte :)

teşekkürler :)
Arkadaşım sen hiç tek bir kitap falan bastırma,sen önce bir yayınevleriyle görüş çünkü yukarıda ki arkadaşın dediği gibi Kitabı'nın Yazım hataları vb işlerinin Düzenlenmesi için editör bile bulman gerek sonuçta yayınevlerinin kapak tasarım işini yapanlar var,Yazım hatalarını düzelten editörleri var,senin kendinin tasarlayacağın Kapağı yayınevleri beğenmeyebilir.

içinde kitap ayracı olan kapaklar güzel oluyo. resim olarak da yemyeşil bir dağ çiz. üstüne ağaçlar kondur. sonraaaaa ağacların üstünde tomrcuklanan dallarda kelebekler uçuşsun..
aaaa bu arada konu neydi :KK70:

X