Saç Kesim Şekilleri Kıvırcık saçlarımı nasıl uzatabilirim,saçlarıma uygun saç köpüğü öneriniz var mı?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

ofelya123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2012
34
0
36
İstanbul
Kızlar merhaba öncelikle ben kıvırcık saçlarımı uzatmak istiyorum. Uzadığı halde bukleler yukarı çekiyor ve saçım hep aynı uzunluktaymış gibi duruyor.:26:Saçımın daha çabuk uzamasına yardımcı,besleyici ne gibi bir bakım uygulayabilirim veya kullandığınız bir ürün var mı ? Benim de uzun kıvırcık saçlarım olsunn artıkk :)

Bir de ben şuan wellanın saç köpüğünü kullanıyorum. Fakat saçlarımı biraz yapışık yapıyor. Saçı daha doğal ve hacimli gösteren saç köpüğü önerebilir misiniz ?

canım merhaba aynı dertten muzdaribiz (: benimde saçlarım kıvırcık uzasada anlamıyorum . ben yaklaşık 1 aydır entele şampuanı losyonu birde yine aktarlarda satılan karışık yağ bakımını uyguluyorum haftada 1 defa ço iyi geliyor tavsiye ederim . mutlada haftada 2 3 defa saç maskesi kullan . bir sürü saç köpügü denedim bence en guzeli jhon friedanın köpügü watsonslarda falan bulanılırsın bırde pronwearın saç köpüğüyle durulanmayan saç kremide güzel turuncu renkli şişesi . birde güzel bir öneri şems aslan diye güzellik uzmanı var nette araştır güzel tarifleri var bayan kemoterapi tedavisi gören saçlarını canlandırmak ve uzatmak isteyenlere her banyoda saçlarını durulamadan önce tuzla msaj yapılmasnn iyi gelicegini söyledi daha sonra duruluyoruz ben her banyoda yapıyorum oda güzel oluyor :)

merhaba canım..benimde aynı dertlerim vardı saçım yanmıştı kestirdiğim halde uzamak bilmiyordu ve çok dökülüordu saçlarımın ne buklesi kalmıştı nede uzuyordu.şimdi öyle bir sorunum yok bana arkadaşım söylemişti ilk başlarda yapmadım inanmadım ama iyiki yapmışım.tarif şu: 1 turp,1yumurta sarısı...turpu rendele haşla posasını dök suyu soğuduktan sonra yumurta sarısını suya karıştırıp saçına yedir biraz akıtıo ama sonuçlarını görünce devamlı yapıcaksın bu arada kalabildiği kadar kalsın saçında bir iki saat streçle kafanı normalde on beş dakikaymış ama ben bir saatten fazla bekletiyorum ve çok etkisini gördüm..

avonun saç köpüklerinden çok memnunum ben saçlarım kıvırcık- dalgalı :)

Kızlar merhaba öncelikle ben kıvırcık saçlarımı uzatmak istiyorum. Uzadığı halde bukleler yukarı çekiyor ve saçım hep aynı uzunluktaymış gibi duruyor.:26:Saçımın daha çabuk uzamasına yardımcı,besleyici ne gibi bir bakım uygulayabilirim veya kullandığınız bir ürün var mı ? Benim de uzun kıvırcık saçlarım olsunn artıkk :)

Bir de ben şuan wellanın saç köpüğünü kullanıyorum. Fakat saçlarımı biraz yapışık yapıyor. Saçı daha doğal ve hacimli gösteren saç köpüğü önerebilir misiniz ?

Elidorun saç köpüklerini denemelisin :)

elidor benim saçlarımı mahvetti.turp olayını denicektim çok kötü kokuyo koku yüzünden cesaret edemedim.benımde kıvırcık saçlarım kestiirmek istemiyorum ama uçları çok yıpranmış başka bitkisel ürün tavsiyesi olan yokmu.

elidor benim saçlarımı mahvetti.turp olayını denicektim çok kötü kokuyo koku yüzünden cesaret edemedim.benımde kıvırcık saçlarım kestiirmek istemiyorum ama uçları çok yıpranmış başka bitkisel ürün tavsiyesi olan yokmu.

ben watsons tan down under natural in saç köpüğünü alıcam kullananlar çok memnunmuş :31:

kırlmaları engelliyosa bende alabilirim ama şekillendirmede güzel olup kırık oluşumunu engellemiyosa almıcam sonucta ben şekillendirirken beslesinde istiyorum.

kırlmaları engelliyosa bende alabilirim ama şekillendirmede güzel olup kırık oluşumunu engellemiyosa almıcam sonucta ben şekillendirirken beslesinde istiyorum.

içinde bi çok zararlı madde yok kırık yapıcağını sanmıyorum :26:

merhaba canım..benimde aynı dertlerim vardı saçım yanmıştı kestirdiğim halde uzamak bilmiyordu ve çok dökülüordu saçlarımın ne buklesi kalmıştı nede uzuyordu.şimdi öyle bir sorunum yok bana arkadaşım söylemişti ilk başlarda yapmadım inanmadım ama iyiki yapmışım.tarif şu: 1 turp,1yumurta sarısı...turpu rendele haşla posasını dök suyu soğuduktan sonra yumurta sarısını suya karıştırıp saçına yedir biraz akıtıo ama sonuçlarını görünce devamlı yapıcaksın bu arada kalabildiği kadar kalsın saçında bir iki saat streçle kafanı normalde on beş dakikaymış ama ben bir saatten fazla bekletiyorum ve çok etkisini gördüm..

hemen deneyeceğim benımde permada yandı saçlarım umarım iyi gelir

merhaba canım, yorumlarda kızlardan biri turp suyunu önermiş, uzaması için ben de aynı şeyi uyguluyorum. hem kıvırcıkları canlanıyo, hem de parlıyo. tavsiye ederim. şekil vermek için de ben kuaförden totex due phasette alıyorum. çok sağlıklı gerçekten, böyle bukleler tane tane ayrılıyo. kokusuna da herkes bayılıyo. elidor falan da kullanmıştım eskiden ama en iyisi totex :)

Back
X