- 16 Şubat 2009
- 619
- 0
- 641
Ben de mi yaptırsam acaba ya güzel olur mu ki?Gerçi her hali bu halinden iyidir sanırım =( Benim saçıma yapılır mı acaba?Zencilerin saçı gibi benimkisi çok sık arap saçı gibi yapılır mı benım saça?
kızlar bende 2 yıl önce yaptırdım ama çok pişmanımtamam kıvırcık saçla uğraşmak çok zor ama emin olun bu haliyle uğraşmak daha zor saçım çok yıprandı kupkuru oldu.ayrıca 1 ay sonra da pırasa gibi olmuyo sadece dalgalı oluyo buna da razıyım derseniz süper bişey tabiki.
Ben brezilya fonu yaptmak istiyordum, cok arastırdım sonra vazgectim. saclarıma rofle yaptıralı 2 ay oldu, acaba staight threapy yaptırsam mı :) yaz gelıyor malum
arkadaşlar şuan okadar rahatım ki Allahıma şükürler olsun sonunda strait therapy yaptırdım.inanamıyorum benim saçlarım çok kıvırcıktı yıkayıp kuruduktan sonra çok kabarıyordu tarayamıyordum bile.4 gün oldu yaptıralı 3 yıkamamam gerektiğini söylediler ve dün yıkadım.sanki yıkadıktan sonra yine aynı olacak derken saçlarım dümdüz tel tel ve yumuşacıktı.sorularınız olursa yanıtlarım.bu arada istanbulda diba kuaförde yaptırdım.350 ytl.:sm_cool::teytey::dance:
Merhaba neden pişman oldunuz benim saçalrım da çooook kıvırcık ve tepeden havaya dikiliyo üstelik çok fazla yani 4 kat kadar kabarık normal saça göre . Yaptırmayı düşüniyordum ta ki bunu okuyana kadarArkadaşlar Yıllar Önce strait therapy yaptırmıştım bu konuyu açtığım ve tavsiye ettiğim için pişmanın yaptırmanızı kesinlikle tavsiye etmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?