Saç Kesim Şekilleri Kıvırcıklar İçin Muhteşem İlaç :

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Efrah

Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2013
12
0
6
Ankara
Merhabalar,
Başlıktan anlayabileceğiniz gibi konu kıvırcık saçlarımız. Ben kısa bir süre öncesine kadar saçlarımdan çok muzdariptim.Belime kadar gelen kıvrcık saçlarımı omuz hizamda kestirecek kadar nefret ettim saçlarımdan. Sonra baktım kestirmekten çare olmuyo bi çözüm bulmam lazım buna; soluğu aktarda aldım. Aktardaki amcanında tavsiyeleriyle ordan "Remedy'nin saç bakım yağı"nı aldım. İçinde bir sürü yağın karışı mı var. Bunlar; susam yağı, saf zeytinyağı, ceviz yağı, defne uçucu yağı, tatlı badem yağı, ısırgan yağı, buğday yağı, karanfil yağı, jojoba yağı ve menekşe yağı. Özellikle sarımsak olmamasına dikkat ettim ki kullanım sonrasında koku olmasın. Malum okula gidiyorum yiril yiril kokmamam lazım :D
Sonrasında tesadüfen markette gliss'in ultimate oil elıxır serumunu gördüm. mucizevi yağ bakımı falan yazıyodu üstünde, yoğun bakım- onarım ve saç kırılmalarına karşı korumak içinmiş. Onuda kaptım hemen. Akşamınada babam saçlarımla çok uğraşıyorum her tarafı saç yapmışım diye bana komili ve dalan d'olive'nin zeytinyağlı şampuanını almış. Resmen bi mucize getirdi babam. Size anlatamam yani. O pörsümüş tiftik saçlar gitti, yerine bukle bukle kıvır kıvır açlar geldi. Aldığım bakım yağıda cabası yani. Şimdi haftada bir kez o bakım yağını saçıma spreyliyorum 45 dkka bekletip yıkıyorum. banyodan sonrada zeytinyağlı şampuanlarımı kullanıyorum. Sprey olarakda gliss tabiki.
Böyle hiçbi değişiklik olmamış gibi yazıyorum ama aslında saçım mucizeye tanık oldu diyebilirim. Bakım yağı için şunu ekliyim; üzerinde hafta 4 kez kullanın yazıyor ama saç bununla yıkanınca yağlı oluyor fzlasıyla. O yüzden haftada bir kez ve genelde cuma günleri yapıyorum, evde olduğum zamanlara denk gelmesi için. Pazar günü de duşumu alıp iyice arındırıyorum saçımı. Sakın yağlı oldu diye bırakmayın pişman olursunuz diyebilirm.
Hiçbir şeye inanmadıysanız da en azından komilinin yada dalan d'olive'in şampuanlarını deneyin. İnanın çok şey farkedicek hayatınızda :)
Umarım yardımcı olmuştur, merak ettiğiniz bir kısım olursa yardımcı olabilirim :)

Mutlaka denicem, ama Komili şampuan konusunda kararsız kaldım. Ben kullandığımda saçlarımı çok dökmüştü çünkü. ama bakım yağına bakmakta fayda var.

Back
X