Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla alışveriş yapmıyorumsıkışık bir dönemden geçiyoruz yeni ofis açtım. ofisim giderlerimi karşılayaca duruma gelene kadarda yapmayacağımda... çok ihtiyacım olan birşey olduğunda gidip onu alıyorum oda her ay olmuyor 3-4 ayda bir çıkar.
canım ıçımı rahatlatın demışın ama ben sana bı tavsıyede buluncam elınden geldıgınce kendını tut hayatım para maalesef boyle bışey gelıyo ve gıdıyo be o aldıkların hepsı eskıyo bırını gıyıp dığerını gıyıyemeden modası geçıyo bende onceden bekarken aklım fıkrım kıyafetteydı gerçı çalıştığımdan aılemede yardım edıyodum ama keşke altın falan alıp kenara koysaydım dıyorum gerçı benım çok kısıtlıydı en buyuk tavsıyem tabıkı al ama bırıkım yapmayı atlama derım arkaşım:)
canım ıçımı rahatlatın demışın ama ben sana bı tavsıyede buluncam elınden geldıgınce kendını tut hayatım para maalesef boyle bışey gelıyo ve gıdıyo be o aldıkların hepsı eskıyo bırını gıyıp dığerını gıyıyemeden modası geçıyo bende onceden bekarken aklım fıkrım kıyafetteydı gerçı çalıştığımdan aılemede yardım edıyodum ama keşke altın falan alıp kenara koysaydım dıyorum gerçı benım çok kısıtlıydı en buyuk tavsıyem tabıkı al ama bırıkım yapmayı atlama derım arkaşım:)
valla bazen ipin ucu kaçıyo ama kendimi frenliyorum artık sonu yok al al bitmiyo yine hep eksik yaa kızlar anlşalım bi kıyaferti iki gün giysek ne olur her gün değiş her gün değiş kıyafet kalmıyo ..
ben tek çalşıyorum ama arkadaşlarım yakınuıyo ofiste diğer kızlar iki gün giyse bizde giyeriz diye..
her gün bişe bul giy aykkabısından çorabına kadar uydur.. bıktım valla
Aynen canım ya evde otursam herhalde bu kadar alışveriş yapmazdım.Dediğin gibi çevremizden ve insanların bizden beklentilerinden kaynaklanıyor gösteriş merakımız.Yok çalışıyor ama giydiklerine bakın diyeceklermiş gibi geliyor.OFFF.İlginiz için teşekkür ederim arkadaşlar.![]()
Haklısın canım zaten kendi kendime çok kızıyorum.En iyisini yapıyormuşsun.
evet evliyim. çocuğum yok. tamamen kişisel harcamam bu kadar. bu alışverişim 4 ayda bir olur. tabii üç kuruş para kazanınca bu kadar alışveriş yapmıyordum öğrenciyken kadıköy çilek sokaktan alıyordum hep 20 liraya dolabı dolduruyorum, şimdi çalışıyorum ona görede kıyafetlerim değişiyor , tabii birikimimide yapıyorum ben , aylık bes im var, ona yatırıyorum, onun dışındada her ay 5 gr altın alıyorum. ama bu tamamen gelirine bağlı. yinede israf etmemek lazım tabiiSanırım evlisin canım.Kişisel harcaman mı o kadar yoksa eşin,varsa çocuk falan da dahil mi?Aslında toplu yapmak en mantıklısı.
Şimid çalışıyo giydiğine bak derler ama yaptıgın birikimle ilerde ev alırsın araba alırsın,helal olsun kıza kısa zamanda nerelere geldi derler :)
Canım ben de 1250TL maaş alıyorum.Ben daha önceleri kendime bir miktar ayırır gerisini babama verirdim(.En güvenilir bankacanım ben evliyim ortak giderlerimiz var ve az önce dediğim gibi ofis açtık çook büyük masrafların içine girdik o yüzden zaten tutmak zorundayız benimde eşiminde.
ama bekarken aldığım maaşı ailem almıyordu zaten o dönem bende her ay muhakkak alışverişe çıkardım malum işe gidiyor olman hergün kıyafet değiştirmen falan zaten alışveriş ihtiyacı duyuyorsun. fakat ben o zamanlarda şöyle yapıyordum 1200 maaş alıyordum 600ünü direk bankaya aylık vadeli olarak yatırır 600le idare ederdim. Ailem benden para istemiyor yol param veriliyor o 600 zaten tamamen benim keyfi harcamalarımı karşılardı ki aylık 600 fazla fazla karşılar. yani aldığın maaşı bitirmeye çalışma aldığın gün peşin peşin vadeliye yatırırsan zaten o parayı unutmuş olursun haliyle birikim yapmış olursun...
ben o zamanlarda yaptığım brikimle o kadar çok şeyi başardım ki tek başına 22-23 yaşında bir kızken hedeflerime ulaşma yolunda çok yatırım yaptım şimdi onların meyvelerini topluyorum. o zaman öyle davranmasaydım şimdi bu ofisi açamamış olurdum