Kıyafete karışan sevgili ( sebep yaş farkı mı?)

Bayannhhickimse

Lalaland
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2017
577
612
23
26
Evet maalesef sorunum bu:( En çok eleştirdiğim şeydi ve maalesef başıma geldi. İlk başlarda karışmazdı hatta kendimi daha özgür hissettiğim kıyafetlerimi seviyordu. Ne biliyim hoşuna gidiyodu falan. Zamanla çok değişti şu an azıcık diz üstü bile giysem aşırı gergin oluyor. Aramızda epey yaş farkı var bu bi sebep olabilir mi? Yani öyle asılan sarkıntılık eden bakan falan da olmadı hiç. Hani o yüzden yapıyor derdim en azından. O kadar bunaldım ki patlıycam en sonunda. Evde giyinmemi istemiyor dışarda da elinden gelse çarşaf giydirecek. Ki muhafazakar bi insan da değildir hiç. Ne yapmalıyım bi akıl verin :((

Taviz tavizi doğurur. Öyle mi yapıyorsunuz bilmiyorum ama bugün içi rahat etsin diye diz üstü giymezsiniz, yarın bi bakmışsınız etek giymeyi bırakmışsınız. Yaşından dolayı yetersiz hissediyorsa kendini sizin yanınızda, yaşıtlarınızdan sakınıyor olabilir; ama sebebi pek fark etmez. Kendi sınırınızı kendiniz çizin, onun ötesini aşmasına da izin vermeyin.

Evet maalesef sorunum bu:( En çok eleştirdiğim şeydi ve maalesef başıma geldi. İlk başlarda karışmazdı hatta kendimi daha özgür hissettiğim kıyafetlerimi seviyordu. Ne biliyim hoşuna gidiyodu falan. Zamanla çok değişti şu an azıcık diz üstü bile giysem aşırı gergin oluyor. Aramızda epey yaş farkı var bu bi sebep olabilir mi? Yani öyle asılan sarkıntılık eden bakan falan da olmadı hiç. Hani o yüzden yapıyor derdim en azından. O kadar bunaldım ki patlıycam en sonunda. Evde giyinmemi istemiyor dışarda da elinden gelse çarşaf giydirecek. Ki muhafazakar bi insan da değildir hiç. Ne yapmalıyım bi akıl verin :((
Ne munasebet ? Zaten bugune kadar bu sacmaliga izin vermissiniz bu saatten sonra ne yapmam gerekiyor demeniz iliskiniz için saglikli olmaz. En basta yapmaniz gerekeni yapmamissiniz simdi yapsabizda degisen bisey olmayacak

Evet maalesef sorunum bu:KK43: En çok eleştirdiğim şeydi ve maalesef başıma geldi. İlk başlarda karışmazdı hatta kendimi daha özgür hissettiğim kıyafetlerimi seviyordu. Ne biliyim hoşuna gidiyodu falan. Zamanla çok değişti şu an azıcık diz üstü bile giysem aşırı gergin oluyor. Aramızda epey yaş farkı var bu bi sebep olabilir mi? Yani öyle asılan sarkıntılık eden bakan falan da olmadı hiç. Hani o yüzden yapıyor derdim en azından. O kadar bunaldım ki patlıycam en sonunda. Evde giyinmemi istemiyor dışarda da elinden gelse çarşaf giydirecek. Ki muhafazakar bi insan da değildir hiç. Ne yapmalıyım bi akıl verin :KK43:(
Aranızda 18 yaş fark var. Ne bekliyordunuz ki?

Kendini seviyorsan arkana bakmadan, kaçarak uzaklaş.
Böyle adamlar önce kıyafete karışır, sonra saçına makyajına, sonra iş onunla görüşme, şuraya gitmeye varır.
Kk da arasan çok örneğini bulursun bu rahatsızların.

Evet ama aylarca böyle bir sorun hiç olmadı. Dediğim gibi açık giyinmemi seviyordu bile, kıskançlık olmadı hiç
Çünkü sizi kendisine iyice bağladı. Hatta evlenelim dediğinde bile kestirip atamamıştınız.

Kıyafet tarzını sonradanmı değiştirdin ki beyfendi homurdanmaya başladı?hiç taviz verme. Taviz tavizi doğurur,önce kıyafete karışır sonra arkadaşa, derken sen sen olmaktan çıkarsın

Back
X