Kıyafete karışan sevgili ( sebep yaş farkı mı?)

ben aşırı katı değilim bu konuda.
söyleyebilir fikrini.
size de uyuyorsa, yapabilirsiniz de.
ama bu istedikçe istiyor haline gelmemeli.
yada size uymuyorsa dayatılmamalı.
bu yüzden sizi kırmamalı.
bazen yeniden gözden geçirmenizi bekliyordur, ortamınız, alıştığınız kişiler, yaş grubu değişmiştir vs.
ama size göre her şey yolundaysa, evet taviz vermeyin.

20 yaş da çokmuş🤦🏻‍♀️ kuşak farkı resmen.
Yaşı problem etmiyoruz. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz içinn

Ben nerde ne giycemi gayet iyi bilirim deyin olup bitsin.
Evlendiginizi dusunun ewe hapsolmus biri olarak gecirceksiniz omrunuzu cunkuuu beyfendi cokkk kiskancim karima kimse bakmasin vay anacim vay simdi cekilmeyen ilerde hic mi hiiiic cekilmez yer omrunuzu

Evet maalesef sorunum bu:KK43: En çok eleştirdiğim şeydi ve maalesef başıma geldi. İlk başlarda karışmazdı hatta kendimi daha özgür hissettiğim kıyafetlerimi seviyordu. Ne biliyim hoşuna gidiyodu falan. Zamanla çok değişti şu an azıcık diz üstü bile giysem aşırı gergin oluyor. Aramızda epey yaş farkı var bu bi sebep olabilir mi? Yani öyle asılan sarkıntılık eden bakan falan da olmadı hiç. Hani o yüzden yapıyor derdim en azından. O kadar bunaldım ki patlıycam en sonunda. Evde giyinmemi istemiyor dışarda da elinden gelse çarşaf giydirecek. Ki muhafazakar bi insan da değildir hiç. Ne yapmalıyım bi akıl verin :KK43:(
Yaşla ilgisi yok.
Muhafazakar olup olmamakla da ilgisi yok, zaten fark etmişsin. Hatta sözüm ona kadın hakları savunucu olup bunu yapan bile var.
Sorun senin kişiliğine, benliğine saygı duymaması. Öfke Dansı isimli bir kitap ver, öneririm, bu ilişki bozukluğunun dünyanın her yerinde var olduğunu ve bir psikoloğun konuyu nasıl açıkladğını göreceksin.
Nacizane tavsiyem, bu konu tartışılmaya başladığında asla kıyafetini tartışmaman (yok o kadar da açık değil, kimse bakmıyor ki vs. vs.) bunu tartışma konusu yaptığın an kaybediyorsun. Tartışmada ısrarla papağan gibi söylenen gereken şey bence sadece şu "buna ben karar veririm. sevgilim olman, hatta evlensek eşim olman bu durumu değiştirmez. Buna sadece ben karar veririm". Lütfen benliğine saldırılmasına izin verme. Sevgiyle.

Yaşla ilgisi yok.
Muhafazakar olup olmamakla da ilgisi yok, zaten fark etmişsin. Hatta sözüm ona kadın hakları savunucu olup bunu yapan bile var.
Sorun senin kişiliğine, benliğine saygı duymaması. Öfke Dansı isimli bir kitap ver, öneririm, bu ilişki bozukluğunun dünyanın her yerinde var olduğunu ve bir psikoloğun konuyu nasıl açıkladğını göreceksin.
Nacizane tavsiyem, bu konu tartışılmaya başladığında asla kıyafetini tartışmaman (yok o kadar da açık değil, kimse bakmıyor ki vs. vs.) bunu tartışma konusu yaptığın an kaybediyorsun. Tartışmada ısrarla papağan gibi söylenen gereken şey bence sadece şu "buna ben karar veririm. sevgilim olman, hatta evlensek eşim olman bu durumu değiştirmez. Buna sadece ben karar veririm". Lütfen benliğine saldırılmasına izin verme. Sevgiyle.
Çokk teşekkür ederim katılıyorum yazdığınız her kelimeye. Kitaba bakacağım

Bu dediğin şey sanırım hemen hemen bütün ilişkilerde yaşanıyor. Arkadaşlar asla taviz vermem dese de işin aslı öyle değil biliyoruz. Bence sahiplenme duygusuyla seni kıskanıyor olabilir, yani bu ne derece bi kıskançlık, bu çok önemli. Dekolte giymeyi seven bir kadınsındır hani bunlara onun için çeki düzen verebilirsin. Bu kadarı tolere edilebilir bence. Ama tamamen tarzın dışında şeyler istiyorsa bu pek sağlıklı olmaz.
Ya da her giydiğin sorun oluyorsa atıyorum demekki bu adam rahatsız. Baş etmek zor olur. Ama ben açık giyinmeyi seviyorım diyorsan, erkekler zamanla sahiplendikçe buna takıyor

Bu dediğin şey sanırım hemen hemen bütün ilişkilerde yaşanıyor. Arkadaşlar asla taviz vermem dese de işin aslı öyle değil biliyoruz. Bence sahiplenme duygusuyla seni kıskanıyor olabilir, yani bu ne derece bi kıskançlık, bu çok önemli. Dekolte giymeyi seven bir kadınsındır hani bunlara onun için çeki düzen verebilirsin. Bu kadarı tolere edilebilir bence. Ama tamamen tarzın dışında şeyler istiyorsa bu pek sağlıklı olmaz.
Ya da her giydiğin sorun oluyorsa atıyorum demekki bu adam rahatsız. Baş etmek zor olur. Ama ben açık giyinmeyi seviyorım diyorsan, erkekler zamanla sahiplendikçe buna takıyor
Sanırım açık giyinmeyi seviyorum bununla alakalı. Mesela kot pantolon giysem sorun etmez ama şort giyince rahatsız oldugunu anlıyorum. Benim canımı sıkan şey , ben hep böyle giyiniyordum ve seviyordu yani o da. Ne değişti, sahiplenmeyle mi alakalı sadece

Sanırım açık giyinmeyi seviyorum bununla alakalı. Mesela kot pantolon giysem sorun etmez ama şort giyince rahatsız oldugunu anlıyorum. Benim canımı sıkan şey , ben hep böyle giyiniyordum ve seviyordu yani o da. Ne değişti, sahiplenmeyle mi alakalı sadece
Nacizane önerim sebebe değil sonuca bak. Çünkü yaşamını etkileyecek olan şey sonuçları. Hep kavga, hep taviz. Taviz tavizi doğurur.

Karakteri böyle demek ki ilk başta ciddi düşünmemiş sahiplenmemiş şimdi şimdi ciddi düşününce içindeki gerçek yüzü göstermiş. 18 yaş farkı bana baya baya fazla geldi. Eminim kendine güveni de yoktur

Duygular zamanla arttıkça kıskançlık da artıyor sanırım. Yani ben çok büyütülcek bişe göremiyorum bu durum hayatını çok etkiliyorsa yada o sınırını bilmiyorsa başka

Yaşı problem etmiyoruz. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz içinn
Olabilir ama konu bu değil...

başlığı siz yazmadınız mı?

sizin hayatınız, kimsenin gelip sizi ayıracağı yok.
konu bu degil ama sizin de aklınıza ilk gelen bu ki bu şekilde başlık attınız.

yaşla ilgisi hayata bakış açısı olarak yok.
ama yaşınızın iki katı kadar adamın sizi ikna etme, yönlendirme ihtimali çok daha fazla.
tabiri caizse,
siz giderken, o dönüyordu
bu adam sizi istediği kalıba sokabileceğine inanıyor ki uyarısı bile incelikli,
sadece kendini bana sakla, bu güzellik bana özel olsun vs...
25 yaşındaki bu zihniyetteki adamdan farkı ince ince işleyecek olması.

mutluluklar dilerim.

Back
X