- 31 Mart 2016
- 686
- 146
- 33
- Konu Sahibi sensizlink
Ayrıca ne dediğini yada ne istediğini kendin de bilmiyorsun...
Konuyu açarken "sinirden elim ayağım titriyor eşofman giydim eşim üzerine uzun bir şey giymezsen çıkmayız dedi giymedim evi terk etti" yazmışsın...
Bana cevap yazarken de "eşim kıyafetime karışmasa kendimi değersiz hissederim, senin giydiğin gelinliği bana giydirmedi eşim geniş değil o kadar" yazmışsın...
Hangisi senin gerçek düşüncen??
Eğer eşinin kıyafetlerine karışıyor olması hoşuna gitseydi onun istediği gibi giyinirdin ve tartışma çıkmazdı gezer dolaşır evine girerdin gece gece buraya da konu açmak durumunda kalmazdın...
Demekki sende bir şeylerden rahatsızsın bu konuda ama eşi tarafından problem yaşamayanları da "GENİŞ ADAMLAR" gözüyle yargılıyorsun...
Bu ne yaman çelişkidir böyle???
Ayrıca genel olarak söylüyorum bir kaç yorumda gördüm...
Memlekette tecavüz olayları var 3 yaşında çocuğa tecavüz ettiler o zaman düzgün giynin ne demek??
Bu nasıl zihniyet?? Küçücük çocuk çıplak gezse ne olur?? Yada bir kadın mini etek giyse??
Adam şerefsiz olduktan sonra kara çarşaf giy istersen yada çuval geçir kafana çık ne fark edecek?? Savunmaları yine 30 yıldır kadın yüzü görmüyoruz olacak... Adam karaktersiz olduktan sonra büyük küçük, çoluk çocuk farketmiyo kıyafetle nasıl bağdaştırıyorsunuz bu durumu...
Kendim ne istediğimi bilen biriyim.. Bazı adamların yanında görüyorum kadınları etekten bi tarafları görünecek nerdeyse ben bile bakakalıyorum..
Ve düşünüyorum bu kadını yanında bu şekilde gezdiren Adam Nasıl adam diye..
Eşimin bu tavrı ciddi anlamda canımı sıktı ama böyle biri de olsun istemezdim..
Ayrıca "eşim evi terk etti" yazmadım ben evdem gitmesini söylediğimi yazdım farkında isen ..
3 yaşındaki çocuğa tecavüz edildiğini söyleyen bayan ise ortalık bu kadar kötü iken kendini korumak lazım , diyerek yaptı o yorumu ki gayet haklı yani..