- 15 Şubat 2019
- 1.006
- 1.547
- 63
- Konu Sahibi Perihosseini
-
Bu hafta sonu için onları giyebilecegin planlar yapKızlar buradaki dertlerden biraz içim şişti. Bende ufak bir dertle konu açmak istedim. Kıyafetlerimi giyemiyorum. Evet! Alışverişlerimi özenle yaparım ve çoğu kişi tarzımı beğenir beğenmeyen de çıkıyor gerçi Daha çok vintage giyinmeye çalıştığım için herkes sevmeyebiliyor. Neyse sorunum şu kombinlerimi hep özel bir gün için saklıyorum
Ve o özel gün aslaaa gelmiyorbunu şimdi giymeyim bugün önemli bir gün değil diye diye bir bakıyorum bir sene geçmiş ben çok beğenerek aldığım şeyleri hiç giymemişim. Bir diğer sorunumda giydiğim şeyi yıkamadan 2. Kez giymem. Kotlar hariç. Sanırım o yüzden de giymek istemiyorum yıkadıkca eskiyecek diye kıyamıyorum var mı benim gibi böyle deliler? Bunu nasıl aşabilirim.
Mesela çalışırken şık ceketler almıştım. Bunu önemli bir toplantıda vs giyerim diye diye toplasanız yılda 1 anca giymişimdir.
Kızlar buradaki dertlerden biraz içim şişti. Bende ufak bir dertle konu açmak istedim. Kıyafetlerimi giyemiyorum. Evet! Alışverişlerimi özenle yaparım ve çoğu kişi tarzımı beğenir beğenmeyen de çıkıyor gerçi Daha çok vintage giyinmeye çalıştığım için herkes sevmeyebiliyor. Neyse sorunum şu kombinlerimi hep özel bir gün için saklıyorum
Ve o özel gün aslaaa gelmiyorbunu şimdi giymeyim bugün önemli bir gün değil diye diye bir bakıyorum bir sene geçmiş ben çok beğenerek aldığım şeyleri hiç giymemişim. Bir diğer sorunumda giydiğim şeyi yıkamadan 2. Kez giymem. Kotlar hariç. Sanırım o yüzden de giymek istemiyorum yıkadıkca eskiyecek diye kıyamıyorum var mı benim gibi böyle deliler? Bunu nasıl aşabilirim.
Mesela çalışırken şık ceketler almıştım. Bunu önemli bir toplantıda vs giyerim diye diye toplasanız yılda 1 anca giymişimdir.
Yeni bi hayat felsefesi edinmeyi deneyin bence. Nefes aldıgınız her an önemli bi an, çünkü bir sonraki soluğunuzun garantisini verebilecek hic kimse ve hicbir sey yok.Kızlar buradaki dertlerden biraz içim şişti. Bende ufak bir dertle konu açmak istedim. Kıyafetlerimi giyemiyorum. Evet! Alışverişlerimi özenle yaparım ve çoğu kişi tarzımı beğenir beğenmeyen de çıkıyor gerçi Daha çok vintage giyinmeye çalıştığım için herkes sevmeyebiliyor. Neyse sorunum şu kombinlerimi hep özel bir gün için saklıyorum
Amaaan artık onları sallamiyorum:) bide herşeye psikolojik bakanlar var.psikologa görün'culer de damlar şimdi‘E biz napalım giy o zaman’ cılar gelmeden söylenmesi gerekeni söyleyeyim de rahat etsinler ben de sen gibiydim. Sonra dedim ki Birgün ölüp gidicem herşey pırıl pırıl kalacak. O günden beri hergün tak takıştır moduna girdim. Ve yine senin gibi bir kıyafeti denesem bile yıkarım (evet azcık obsesyonum var )
Aynen beni anlatmışsın yaaDolabımda 7463636262 tane etiketli ürün var.
Hep şunu şu gün bunu buraya giderken giyerim diye diye erteliyorum. Ayyy hatta 2 kış önce kayak merkezine gidersem diye güzel bir kışlık elbise almıştım, 2 kıştır yüzüne bakmamıştım. Geçen hafta dolabımda durmasın diye utancımdan giydim artık düşün
Ve aynı şekilde bir kıyafeti 2 kez üst üste giymem. 2. Kez giyiyorsam o gün modum düşük oluyor kendimi pis paçoz hissediyorum. Genelde giydiğimde de anneme kardeşime çemkiriyorum "al işte paçoz oldum yıkatmadın mutlu oldun mu" diye carlıyorum evin içinde. Evin çamaşır makinesi bana çalışıyor ve annem bu konuda çoookk mutsuz.
Yok yıkamaya üşenmiyorum eskir diye düşünüyorum. Bu da böyle bir manyak düşüncesımdı dolapda bazı parcaların olması lazım gıymesenızde bırgun mutlala lazım olacak seyler mesela sıyah blazer ceket, camel trenchkot, sıyah tek parca kolsuz kalem elbıse, trıko bogazlı uzun salas elbıse, tayt, kumas pantolon ,ekru gomlek veya sıfon bluz ve kaban . bunlar gıymesenızde dolapda olmalı bunun dısında gıymedıklerınız daha coksa sıze sunu hatırlatayım . kendınız kıyafetlerınızden daha degerlı oldugunu kabul ettgınızde gıyıyorsunuz
benım evde nasıl gıyındıgımı gorsenız, az sonra sahneye cıkacakmıs gıbıyımnerdeyse ıncılerımle uyuyacagım ama cok eskıden sızın gıbıydım baktım alıyorum alıyorum gıymıyorum gıymeden sıkılıp ıhtıyac sahıbıne verıyorum yazık dedım ya gıymeyecegım ya almayacagım. gıymeyı tercıh ettım
bende bır kere bıle gıysem yıkamadan dolaba asla koymam ama bu usenılecek bırsey degıl kı
Bunu deneyeceğim gerçekten haftalık planlayacagim ve ne olursa olsun giyicem. Valla hem verdiğim paralara hem onca kıyafet kalabalığına acıyorumBu da değişik bir takıntı galibaÖnemli bir günde giyerim diyip giyememe
Çözüm basit hepsini sırayla giyebilirsin
Tam rezillik ama varlık içinde yokluk çekiyoruzAynen beni anlatmışsın yaa
Ben bide bu kafayla 2-3 yıldır minimalizme ilgi duyuyorum. Minimalizm senin neyine sen daha dolaptaki kıyafetlerine kıyıp gitmiyorsun diyorum kendimeTam rezillik ama varlık içinde yokluk çekiyoruz
Biliyor musun acil bir durumda bulmuş gibi oluyorsun herkes ne giysem o gün için diye vızır vızır alışveriş yaparken sen zaten kafanda kombinlemiş oluyorsun bu mükemmel bir rahatlık dert değil kiKızlar buradaki dertlerden biraz içim şişti. Bende ufak bir dertle konu açmak istedim. Kıyafetlerimi giyemiyorum. Evet! Alışverişlerimi özenle yaparım ve çoğu kişi tarzımı beğenir beğenmeyen de çıkıyor gerçi Daha çok vintage giyinmeye çalıştığım için herkes sevmeyebiliyor. Neyse sorunum şu kombinlerimi hep özel bir gün için saklıyorum
Kızlar buradaki dertlerden biraz içim şişti. Bende ufak bir dertle konu açmak istedim. Kıyafetlerimi giyemiyorum. Evet! Alışverişlerimi özenle yaparım ve çoğu kişi tarzımı beğenir beğenmeyen de çıkıyor gerçi Daha çok vintage giyinmeye çalıştığım için herkes sevmeyebiliyor. Neyse sorunum şu kombinlerimi hep özel bir gün için saklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?