- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.175
- 798
- Konu Sahibi Perihosseini
-
Bu şekilde sadece dizilerdeki zenginler giyiniyor sanıyordumbenım evde nasıl gıyındıgımı gorsenız, az sonra sahneye cıkacakmıs gıbıyımnerdeyse ıncılerımle uyuyacagım
Bem her sabah duş alır, yeni bir kifayet giyerim evin içinde de olsam. Tüm gün aynı kıyafeti giydiğinizde birşey mutlaka birşeyler dökülüyor, hele cocuk varsa ve oğlum gibi sümüklüyse, omuz bölgesi mutlaka pisleniyor.Mesela bazı insanın teri kokar vücudu kokar o yüzden hemen giydiği şeyin yıkanmasını ister onu anlarım da günlük duşunu alan kişisel bakımını yapan bir insan ne diye her gün giydiği kıyafeti yıkatır veya sadece 1 kez giyer algılayamıyorum.
Bende bende.Ben bide bu kafayla 2-3 yıldır minimalizme ilgi duyuyorum. Minimalizm senin neyine sen daha dolaptaki kıyafetlerine kıyıp gitmiyorsun diyorum kendime
Psikoloğa görünAmaaan artık onları sallamiyorum:) bide herşeye psikolojik bakanlar var.psikologa görün'culer de damlar şimdi
Parfüm kokuyor, krem oluyor, giyip çıkarırken yüzünüze bulaşıyor.Mesela bazı insanın teri kokar vücudu kokar o yüzden hemen giydiği şeyin yıkanmasını ister onu anlarım da günlük duşunu alan kişisel bakımını yapan bir insan ne diye her gün giydiği kıyafeti yıkatır veya sadece 1 kez giyer algılayamıyorum.
Benim de çocuklarım var tabiki günlük kıyafetleri her gün değiştiriyoruz tabiki çocuklu olan kişiler tertemiz kalamaz ancak burda arkadaşlar komple tüm kıyafetleri her gün yıkamaktan bahsediyor sanki öyle yapınca müthişşşş temiz pak insan olduklarını ispatlamış olacaklar ya!Bir de bu kişilerin evlerini görmek lazım kendileri gıcır gıcır pırıl pırıl parıldarlar her gün yeni temiz giyinmekten ancakkk yatak odaları banyolarını bir de görmek lazım hani çoookkk temizler ya.Bence temizlik bir bütündür öyle hergün yeni kıyafet giymekle bir giydiğini bir daha giymiyorum diye övünmekle temiz olunmaz NOKTAÇok pisim, çünkü çocuklarım var. Biri sürekli üstüme kusar, öteki gözyaşlarını yakama kurular, sümük de olabilir, insan bazen ayırt edemiyor. Hadi onlar bir yana ben çok terleyen bir insanım. Ceket, mont gibi şeyleri her gün yıkamıyorum tabi ama giyilme sıklığına göre onları da normal bir insana göre daha fazla yıkıyorumdur. Hayat işte, değişik sebepleri olabiliyor,biz çok yıkamacı insanların.
Abov, siz de çok dolmuşsunuz yav. =)) İnsanlar tür tür işte, kafaya takmaya gerek yok. Temizsek de pissek de kendimize neticede.Benim de çocuklarım var tabiki günlük kıyafetleri her gün değiştiriyoruz tabiki çocuklu olan kişiler tertemiz kalamaz ancak burda arkadaşlar komple tüm kıyafetleri her gün yıkamaktan bahsediyor sanki öyle yapınca müthişşşş temiz pak insan olduklarını ispatlamış olacaklar ya!Bir de bu kişilerin evlerini görmek lazım kendileri gıcır gıcır pırıl pırıl parıldarlar her gün yeni temiz giyinmekten ancakkk yatak odaları banyolarını bir de görmek lazım hani çoookkk temizler ya.Bence temizlik bir bütündür öyle hergün yeni kıyafet giymekle bir giydiğini bir daha giymiyorum diye övünmekle temiz olunmaz NOKTA
Ya dolmak değilde bi tanıdığım böyle sürekli bir giydiğini bir daha giymemekten hep yıkamaktan bahseder de bu övünecek bir şey değil hayır eğer kıyafetin temizse bir daha giy nedir bu ben çok temizim diye övünme çabaları onu anlamakta zorlanıyorum:)))Abov, siz de çok dolmuşsunuz yav. =)) İnsanlar tür tür işte, kafaya takmaya gerek yok. Temizsek de pissek de kendimize neticede.
Ne alaka yahu, çok pislikten değil aksine çok temiz olmaktan kaynaklanıyor bu. Her gün temiz çamaşır giymek isteyen birisi neden pis olsun ki?Kızlar her giydiğiniz şeyin nasıl hemen yıkanmasını istiyorsunuz algılayamadım.Mesela ceket giydiniz hemen yıkanıyo mu bu ceket.Kusura bakmayın da ya çok pissiniz ya da annenize veya kendinize acımıyosunuz!
Günlük duşunu alan ve kıl tüy problemi olmayan bir insan olarak şunu söyleyebilirim ki, akşama ter içinde kaldığım oluyor, zira bu sıcaklarla alakalı bir durum değil nem olunca da insan terliyor. Ayrıca dışarının tozu pisliği toplu taşıma ıvır zıvır hepsi üstümüzde oluyor ben yıkamadan giyene şaşırıyorum valla.Mesela bazı insanın teri kokar vücudu kokar o yüzden hemen giydiği şeyin yıkanmasını ister onu anlarım da günlük duşunu alan kişisel bakımını yapan bir insan ne diye her gün giydiği kıyafeti yıkatır veya sadece 1 kez giyer algılayamıyorum.
Valla size bravo cevap veriyorsunuz ben üşeniyorum artık kendimi anlatmaya. Hergün toplu taşıma kullanıyorum ve sanki insanların ve otobüsün kokusu kiyafetlerime siniyor. Bunu insanlara anlattığında garipsiyorlarGünlük duşunu alan ve kıl tüy problemi olmayan bir insan olarak şunu söyleyebilirim ki, akşama ter içinde kaldığım oluyor, zira bu sıcaklarla alakalı bir durum değil nem olunca da insan terliyor. Ayrıca dışarının tozu pisliği toplu taşıma ıvır zıvır hepsi üstümüzde oluyor ben yıkamadan giyene şaşırıyorum valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?