- 3 Haziran 2015
- 36.937
- 119.196
- 798
- 36
- Konu Sahibi Perihosseini
-
Mesela o ev kıyafetleri dediğimiz kıyafetleri ne yapıyorsunuz? Cidden merak ettim:) hani giyilebilir ama çok da yeni olmayan kiyafetleriYeni bi hayat felsefesi edinmeyi deneyin bence. Nefes aldıgınız her an önemli bi an, çünkü bir sonraki soluğunuzun garantisini verebilecek hic kimse ve hicbir sey yok.
"O an", "O yer" "O kişi" tamamen bizim yarattıgımız kavramlar, ve beklerseniz asla gelmezler. Her anınız o an, her an hayatınızı iş, aşk ya da başka bi anlamda degiştirecek o kişiyle karsılasabilirsiniz. O nedenle elinizden geldigi sürece hep iyi hissedin, hep iyi görünün.
Ceketler de dolapta 5 yılda eskiyeceklerine varsın üstünüzde 2 yılda eskisinler, yenisini alırsınız.
Not : Bende de bunun farklı bi üst modeli var mesela, hani insanların eskimiş ev kıyafetleri olur, nasıl olsa kimse görmüyo ama hala giyilir kumaş degil mi neticede diye evde tuttugu, uyumlu uyumsuz hiç takmadan üstüne geçirdiği giysiler olur. Bense uykumda ölsem en azından güzel bi pijamayla ölücem diye uyurken bile iyi göründügüm güzel bi takım giyer öyle uyurum. Paspal bi seyle evde dolaşmak beni mutsuz eder. Konaklı diziler gibi evde abiyeyle gezmiyorum elbette ama spor ve salaş giyinirken bile her sey uyumludur, yenidir, şıktır. Deli miyim neyim bilmiyorum ki.
ben sevıyorum suslenmeyı kendımı daha ıyı ve enerjık hıssetmeme neden oluyorYok yıkamaya üşenmiyorum eskir diye düşünüyorum. Bu da böyle bir manyak düşüncesizin yorumunuza bayıldım ama cidden evde o kadar süslü müsünüz
Genelde bagış yapıyorum, bazen annemle anneannemin köyüne gönderiyorum, köyde giyilmeyecegini düsünüyosam kurum bazlı bagıslıyorum. Nadiren 2. el olarak satmıslıgım var. Giysinin türüne ve durumuma göre degisiyo aslında.Mesela o ev kıyafetleri dediğimiz kıyafetleri ne yapıyorsunuz? Cidden merak ettim:) hani giyilebilir ama çok da yeni olmayan kiyafetleri
Siz benim ev halimi görseniz düşüp bayilabilirsinizBelki birgün giyerim diye kıyafet almadım hiç, aldıklarımı ilk fırsatta giyerim
Bende evde giydiğim kıyafetlerde tanıtılıyım biraz, normalde tesettürlü olduğumdan, ev içi kıyafete de ciddi para harcıyorum. İşi bıraktığımdan beri daha çok harcıyorum hatta. Biraz eskimiş kıyafeti evin içinde de olsa giyemiyorum, aman evin içindeyim rahatlığı olmuyor bende de.
Sizde acımayın kıyafetlere giyin, yıkayın, eskitin , yenisini alın gereksean bu an çünkü.
Başiniz sağolsun sanırım en akla yatkın cevapta bu olduAbim babama çok güzel pahalı bir palto almıştı.
Babamın işi sebebiyle üstü başı toz toprak olurdu.
Annem de o sebepten dolayı işe giderken giymesini istemezdi.
Annem hep söylenir, babam da "aman hanım dünyaya bir daha mı geleceğim ya" derdi.
Ve babam o paltoyu sadece 3 ay giyebildi vefat etti.
Diyeceğim o ki yarına çıkacağımızın garantisi yokken giyin gitsin.
Bence takınti değil yeni de alsak onu başkası denemiş olabilir. Denerken terli olabilir vs. Doğru yapıyorsunuz benceCanım özel gün takintimyok aksine aldığım biseyi hemen giymek isterimama giydiğim bir kıyafeti bende ikinci kez giymem yıkarım içim rahat etmiyor pantolonları falan özellikle genital bölge temas ediyo sonuçta diye :/ yeni aldığım şeyleri de önce bir kez yıkarım öyle giyerim benimkide takıntının başka bi boyutu galiba
Kendinizi tehdit edinGeçen sene baktım giymiyorum, dolaptaki etiketliler dahil bütün kıyafetlerimi dağıttım. Sil baştan bir gardırop hazırladım. Giymeyeceğim bir çorap dahi almıyorum. Artık böyle. Kendinizi "Giymezsem başkalarına vereceğim" diye tehdit edin.
Çok pisim, çünkü çocuklarım var. Biri sürekli üstüme kusar, öteki gözyaşlarını yakama kurular, sümük de olabilir, insan bazen ayırt edemiyor. Hadi onlar bir yana ben çok terleyen bir insanım. Ceket, mont gibi şeyleri her gün yıkamıyorum tabi ama giyilme sıklığına göre onları da normal bir insana göre daha fazla yıkıyorumdur. Hayat işte, değişik sebepleri olabiliyor,biz çok yıkamacı insanların.Kızlar her giydiğiniz şeyin nasıl hemen yıkanmasını istiyorsunuz algılayamadım.Mesela ceket giydiniz hemen yıkanıyo mu bu ceket.Kusura bakmayın da ya çok pissiniz ya da annenize veya kendinize acımıyosunuz!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?