Kıyafetlerimi giyememek

Mesela o ev kıyafetleri dediğimiz kıyafetleri ne yapıyorsunuz? Cidden merak ettim:) hani giyilebilir ama çok da yeni olmayan kiyafetleri

40 bedene düştükten sonra48-50 bedenlikleri kapının önüne koyup ayy kıyamadim sana güle güle

Yok yıkamaya üşenmiyorum eskir diye düşünüyorum. Bu da böyle bir manyak düşünce sizin yorumunuza bayıldım ama cidden evde o kadar süslü müsünüz
ben sevıyorum suslenmeyı kendımı daha ıyı ve enerjık hıssetmeme neden oluyor

dolapta bekleyıncede eskır kıyafetler :) orda eskıyecegıne ustunuzde eskısınde para verdıgınıze degsın dımı ama :)

Belki birgün giyerim diye kıyafet almadım hiç, aldıklarımı ilk fırsatta giyerim

Bende evde giydiğim kıyafetlerde tanıtılıyım biraz, normalde tesettürlü olduğumdan, ev içi kıyafete de ciddi para harcıyorum. İşi bıraktığımdan beri daha çok harcıyorum hatta. Biraz eskimiş kıyafeti evin içinde de olsa giyemiyorum, aman evin içindeyim rahatlığı olmuyor bende de.

Sizde acımayın kıyafetlere giyin, yıkayın, eskitin , yenisini alın gerekse an bu an çünkü.

Mesela o ev kıyafetleri dediğimiz kıyafetleri ne yapıyorsunuz? Cidden merak ettim:) hani giyilebilir ama çok da yeni olmayan kiyafetleri
Genelde bagış yapıyorum, bazen annemle anneannemin köyüne gönderiyorum, köyde giyilmeyecegini düsünüyosam kurum bazlı bagıslıyorum. Nadiren 2. el olarak satmıslıgım var. Giysinin türüne ve durumuma göre degisiyo aslında.

Abim babama çok güzel pahalı bir palto almıştı.
Babamın işi sebebiyle üstü başı toz toprak olurdu.
Annem de o sebepten dolayı işe giderken giymesini istemezdi.
Annem hep söylenir, babam da "aman hanım dünyaya bir daha mı geleceğim ya" derdi.
Ve babam o paltoyu sadece 3 ay giyebildi vefat etti.
Diyeceğim o ki yarına çıkacağımızın garantisi yokken giyin gitsin.

Siz benim ev halimi görseniz düşüp bayilabilirsiniz

Geçen sene baktım giymiyorum, dolaptaki etiketliler dahil bütün kıyafetlerimi dağıttım. Sil baştan bir gardırop hazırladım. Giymeyeceğim bir çorap dahi almıyorum. Artık böyle. Kendinizi "Giymezsem başkalarına vereceğim" diye tehdit edin.

Başiniz sağolsun sanırım en akla yatkın cevapta bu oldu

Canım özel gün takintimyok aksine aldığım biseyi hemen giymek isterim ama giydiğim bir kıyafeti bende ikinci kez giymem yıkarım içim rahat etmiyor pantolonları falan özellikle genital bölge temas ediyo sonuçta diye :/ yeni aldığım şeyleri de önce bir kez yıkarım öyle giyerim benimkide takıntının başka bi boyutu galiba

Bence takınti değil yeni de alsak onu başkası denemiş olabilir. Denerken terli olabilir vs. Doğru yapıyorsunuz bence

Kendinizi tehdit edin

Eskiden bende öyleydim ama artık giyiyorum yoksa kalıyor öyle dolapta.ayrıca bir kez giydiğim kıyafetleri asla ikinci kez giymem mutlaka yıkanması lazım özellikle üst giyim mutlaka yıkanmalı.

Alışveriş yapmayarak kendinizi cezalandırın, madem aldıklarınıza hakkını veremiyorsunuz. Yılda bir iki kere giyilen şeye para vermek israf çünkü bence. Cezayı hak etmişsiniz. Ben çok alışveriş yapmam, alınca da gözünün yaşına bakmam, hunharca giyer, kullanırım aldıklarımı. Bir kere giydiğimi yıkamadan giymeme huyu bende de var. Eee yıpransın ne yapalım, canımdan kıymetli mi? Fanusta saklanması gereken ata mirası muamelesi yapmaya gerek yok bu tür şeylere. Zaten giyilsin, yıpransın, yenisi alınsın döngüsü için varlar.

Mesela bazı insanın teri kokar vücudu kokar o yüzden hemen giydiği şeyin yıkanmasını ister onu anlarım da günlük duşunu alan kişisel bakımını yapan bir insan ne diye her gün giydiği kıyafeti yıkatır veya sadece 1 kez giyer algılayamıyorum.

Çok pisim, çünkü çocuklarım var. Biri sürekli üstüme kusar, öteki gözyaşlarını yakama kurular, sümük de olabilir, insan bazen ayırt edemiyor. Hadi onlar bir yana ben çok terleyen bir insanım. Ceket, mont gibi şeyleri her gün yıkamıyorum tabi ama giyilme sıklığına göre onları da normal bir insana göre daha fazla yıkıyorumdur. Hayat işte, değişik sebepleri olabiliyor,biz çok yıkamacı insanların.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…