- 15 Ekim 2017
- 1.906
- 4.920
- 133
- Konu Sahibi Perihosseini
-
Beni anlatmışsınızÇok pisim, çünkü çocuklarım var. Biri sürekli üstüme kusar, öteki gözyaşlarını yakama kurular, sümük de olabilir, insan bazen ayırt edemiyor. Hadi onlar bir yana ben çok terleyen bir insanım. Ceket, mont gibi şeyleri her gün yıkamıyorum tabi ama giyilme sıklığına göre onları da normal bir insana göre daha fazla yıkıyorumdur. Hayat işte, değişik sebepleri olabiliyor,biz çok yıkamacı insanların.
Bende suna takildim simdi bazi kiyafetlerin ustunde kuru temizleme yapiniz yaziyor giyip cikarinca makinede mi yikiyorsunuz onlari ben kirlendikce oyle kiyafetleri kuru temizlemeye veriyorum ama acikcasi bi kere giyip cikarinca yapamam :) evde temizleme yonteminiz varmi o tarz kiyafetler icin
Benim ceket ve kaban dışında öyle kurutemizleme yazan kıyafetim yok. Onlarda sürekli gitmediğim için sürekli kurutemizleme vermiyorumBende suna takildim simdi bazi kiyafetlerin ustunde kuru temizleme yapiniz yaziyor giyip cikarinca makinede mi yikiyorsunuz onlari ben kirlendikce oyle kiyafetleri kuru temizlemeye veriyorum ama acikcasi bi kere giyip cikarinca yapamam :) evde temizleme yonteminiz varmi o tarz kiyafetler icin
O zaman sıkıntı yasamiyorsunuzdur yikamakta.bu arada kiyafetlerinizi kullanin birakin eskisinler sizden kiymetli degil :)Benim ceket ve kaban dışında öyle kurutemizleme yazan kıyafetim yok. Onlarda sürekli gitmediğim için sürekli kurutemizleme vermiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?