Kıyafetlerimi kombinleyemiyorum...

• Konu Sahibi Konu Sahibi kelb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kelb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2012
66
0
36
Tekirdağ
kıyafet konusunda çok sıkıntı yaşıyorum.iki şeyi bir araya getirip yakıştırmayı başaramıyorum.ne giymeliyim diye yarım saat evden çıkamıyorum.ben kıyafetleri kombinlemeyi ve üzerime yakıştırmayı beceremiyorum.işim gereği biraz düzgün giyinmem lazım.ama yapamıyooorurruuum.çok bunaldım.acil tecrübe ve yardımınıza ihtiyacım var.

canım bence ne yap biliomusun
birgün vaktin olduğunda en azından 1 haftalık dielim askı ayarla kendine ogünlerde ne giyeceksen askıya hepsini kombine ederek ayarla aynı askıya as
hemen dolaptan çıkarırsın düşünme derdinde olmas aklıma başka bişi gelmio :)

Bence kombin yapmakta zorlanıyorsanız demek ki gardronuzdaki kıyafetler birbiriyle uyumsuz olabilir. en kolay yol alışveriş merkezinde tarzını-fiyatlarını beğendiğiniz bir mağazaya girmek ve orada vitrindeki raflardaki kombinlerden kendinize yakışanları almak. evet biraz maliyetli olacaktır bu ancak şuan yeni sezon, indirim yok hiçbiyerde. yine de bikaç parça bişey alsanız. pantolon-gömlek-ayakkabı; haftasonları için de tayt-kot-tunik gibi uyumlu parçalar işinize yarar kesinlikle.

dolaba baksanız abuk sabuk.bir tarz bulamadım kendime.hiç bir şeyin nasıl olacağını bilemiyorum.bir de hayatım gereği biraz geç başladım.öğrenemedim mi bilmiyorum ki.insanlara bakıyorum ne hoşlar.ben nerdeyse paçoz kaldım kalıcam yaniiii.bu arada çok teşekkürler bilgilerinize.hala ihtiyacım var size....

kıyafet konusunda çok sıkıntı yaşıyorum.iki şeyi bir araya getirip yakıştırmayı başaramıyorum.ne giymeliyim diye yarım saat evden çıkamıyorum.ben kıyafetleri kombinlemeyi ve üzerime yakıştırmayı beceremiyorum.işim gereği biraz düzgün giyinmem lazım.ama yapamıyooorurruuum.çok bunaldım.acil tecrübe ve yardımınıza ihtiyacım var.

Ayyy aynı ben....

Çalışırken sırf bu yüzden gece yatmadan yarım saatimi dolabın önünde geçirirdim.Hala da öyleyim ya...
Mesela bi çok bayan ucuz ucuz parçalardan o kadar güzel kombinler yapıyorlar ki,diyorum acaba bend mi bi sorun var yapamıyorum :1:

Ama siz sürekli klasik giyinmek zorundaysanız,pek zor olmamalı...

vallahi sorma.baka baka hal oluyorum.dolap bana ben ona bakıyorum.hani nasıl anlatsam,kumaşın bile kötü duranı var.bakıyorum ne hoş makyaj pek özenilmemiş giyim fakat güzel görünüyorlar.makyajda yapamam zaten.onu da beceremiyorum.saçlarım tam sınırda.model vermek çok zor.sınırda derken omuz hizasında.çıt çıt aldım.arada kuaföre onları taktırıyorum.beni baştan yaratın kıssslaarrr.

çok klasik giyinmem gerekmiyor.hani şık spor da olabilir.bana bir tarz lazım.ne yapacağını bilmiyorsun diyebilirsiniz haklısınız.ben giyinmeyi bilmiyorum zaten.

canım sık sık internette online alışveriş sitelerine bak.(trendyol vs.)sezonun modasını anlar evdeki kıyafetleri ona göre birbirine uydurursun

senin şuanki ruhsal probleminle ilgili olabilir.. bence sanada yakışıyordur... sonuçta manken değiliz ki herşey cuk diye otursun... kıyafetlerini boynuna asacağın tül şal vs gibi kombine edebilirsin bide ben ne spor ne klasik ceketler vardır ya onları çok yakıştırıyorum bayanlara.. kot ve babetlede giyiliyor kumaş ve topukluylada bir kaç tane alabilirsin onlardan

mesela geçenlerde kot pantolon,topuklu ayakkabı üstüme şık bir şey giymeyi düşündüm.yemekli bir toplantı var cuma günü.kotlar ayakkabının üzerine düşüyor.kızlar bu topuklular nasıl kotla giyiliyor.

dar paça kotlarda topuklu ayakkabı daha hoş oluyor ve kot bileğinde bitmeli.gördüğüme göre söylüyorum giydiğim yok pek :1:

dolaba baksanız abuk sabuk.bir tarz bulamadım kendime.hiç bir şeyin nasıl olacağını bilemiyorum.bir de hayatım gereği biraz geç başladım.öğrenemedim mi bilmiyorum ki.insanlara bakıyorum ne hoşlar.ben nerdeyse paçoz kaldım kalıcam yaniiii.bu arada çok teşekkürler bilgilerinize.hala ihtiyacım var size....

Canım bak kendinde söylemişsin, zamanla öğreniyorsun inan. Kendimden biliyorum benim kadar paspal bir insan bile öğrendiyse sende öğrenebilirsin :) Bol bol çevreni gözlemle, bir şey almayacaksan bile mağazaları gez, kombinlere bak fikir edin, bir de takılar en kötü kombinleri bile hoş gösterebiliyor aklında bulunsun.

öğrensem iyi olacak artık.yaş büyüyor kıslar.bakıyorum internetteki kombinlere.hoş hörünüyorlar.ufak tefek fikirler oluşuyor insanda.çok şükür alabilecek gücüm var.ama yapabilecek kabiliyet yok.dar paça kotla topukluyu giymek istedim hala gerçeklestiremedim.bakalım yemekte ne giyeceğim.bir keresinde bana türk filminden çıkmış gibi olmuşsun demişti biri.hem de bir iltifat ettim çok hoş olmuşsun çok güzelsin yaa dedim o da bana böyle demişti.üzdü beeee.

bol paça kotla platform topuk iyi fikirmiş canım.üzerine salaş bişey mi giyilir acaba???

canım saçların omuzunda ve iş yerinde tam spor giyinmek istemiyorsun ama spor klasik birşeyler olsun istiyorsun galibaanladığım kadarıyla.
biraz bize kendinden bahset saç rengin boyun kilon yaşın falan belki kafamızda kombinler oluşabilir.

evet canım.çok doğru oldu söylediğin.spor klasik olsun istiyorum.sen benden düzgün anlattın.saçık koyu kumral diyebiliriz.genelde koyu kumral ya da kahve kullanıyorum.omuzlarımda saçlarım.56 kiloyum.1.68 boyum var.gözleri iri değil.ebru gündeşin makyajsız gözleri hemen hemen.küçük yani:) buğday tenliyim.sarıya çalan buğday rengi tenim.

evet canım.çok doğru oldu söylediğin.spor klasik olsun istiyorum.sen benden düzgün anlattın.saçık koyu kumral diyebiliriz.genelde koyu kumral ya da kahve kullanıyorum.omuzlarımda saçlarım.56 kiloyum.1.68 boyum var.gözleri iri değil.ebru gündeşin makyajsız gözleri hemen hemen.küçük yani:) buğday tenliyim.sarıya çalan buğday rengi tenim.

canım sanırım biz kadınların çoğu zaman yaşadığı şeyler bu.imaj değiştirmek isteriz.saç kıyafet falan.öncelikle kendine güvenin olsun giyidiğin en eski yırtık bir kıyafeti bile özgüvenle taşırsan güzel durur üzerinde.kilon gayet iyi göbek sıkıntın falan yok önce buna şükret :)kotla gömlek kombinleri yapabilirsin bu yıl moda bluzlar var fermuarlı falan onlarla etek kombini yapabilirsin.kumaş şortlar kullanabilirsin.tayt giyiyebilirsin,hırkanın üzerine kemerler bu yıl çok kullanıldı sende dene,elbiseler üzerine mini hırkalar süper olur.ne giyersen giy kendini özel hisset şımart kendini.alışveriş yap insanı rahatlatıyo hemde dolaba giren bir kaç parça kıyafet farklı kombinler yapmanı sağlar tabi abartma.topuklu ayakkabı ile hepsi süper olur.ayakkabı kemer yada gömlek üzerine fular güzel olur.saçlarını kabaca toplayabilirsin.80 li yıllardaki gibi olmuşsun diyen arkadaşına teşekkür etseydin çünkü geriye dönüşüm var aslında :)ispanyol-yüksek belli ve çiçekli pantolonlar geri dönüyor.sen daha 25 yaşındasın ne giyinsen yakışır fazla durmaz ama abartıdan kaç.bu arada sakın iş yerindeki arkadaşların gibi giyinmeyi düşünme kendi tarzını oluştur.parçaları birbiriyle birleştir mesela gri eteğini hep beyaz bluzla deneme faklı bluzla gömlekle falan dene.umarım yardımcı olmuşumdur.

Back
X