Kıyafetlerimi kombinleyemiyorum...

• Konu Sahibi Konu Sahibi kelb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence bir kadını kurtaran en önemli renk SİYAH, ve en çok şeyle kombine edeceğin parça ise orta-koyu tonlarda ki boru paça ve ya skinny JEAN' lerdir..

siyah bir tayt ve ya tayt gibi pantolonları sık sık kullanabilirsin.. bunlarla tunikler, kazaklar, gömlekler, hırkalar herşey gider yani, ayrıca siyahla birlikte lacivert ve kahve hariç bütün renkleri kullanabilirsin.

Bol-dar kombini yapmanı öneririm iyice alışana kadar, mesela üstüne salaş bir kazak giyersen altına mutlaka skinny jean giy.. yada ispanyol paça gibi bol bir pantolon giyersen üstüne dar bir badi giy.

Üstün dar ve yakası açık ise ince zincirli kısa kolye, üstün bol ve salaş ise uzun kolyeler tercih et.

Ayakkabı ve çantan aynı renk olsun, bunun için çok sayıda ayakkabı ve çantaya ihtiyacın da yok şimdilik siyah ayakkabı-siyah çanta ve kahve ayakkabı-kahve çanta işini görür.

Renk konusunda da uyumu yakalamak için ilk başlarda 2 renk ile başla.. (mesela üstüne kremrengi kazak giydin altına da koyu renk kot, kremrengi toprak tonlarının en açığı olduğu için çantanı ve ayakkabını kahverengi seç, kazağın açık renk olduğu için koyu renk kolye tak ki ortaya çıksın..)

eğer 3 renk kullanırsan da lacivert-beyaz-kırmızı her zaman kurtarıcıdır..

topuklu-kot olayına gelirsek de skinny jeanlerle ince topuk çok yakışır, burada dikkat etmen gereken nokta jean çok dar olduğu için boyunun uzun gelip büzük durmaması.. boru paça jeanleri de topuklu ayakkabı ile giydiğinde jean'in boyu bilek kemiği var ya çıkıntılı tam onun alt hizasında bitmeli..

öyle işte canım umarım faydalı olabilmişimdir :7:

makyaj konusunda videolar var ordan kendine uygun makyaj tüyoları bulabilirsin.

canım sanırım biz kadınların çoğu zaman yaşadığı şeyler bu.imaj değiştirmek isteriz.saç kıyafet falan.öncelikle kendine güvenin olsun giyidiğin en eski yırtık bir kıyafeti bile özgüvenle taşırsan güzel durur üzerinde.kilon gayet iyi göbek sıkıntın falan yok önce buna şükret :)kotla gömlek kombinleri yapabilirsin bu yıl moda bluzlar var fermuarlı falan onlarla etek kombini yapabilirsin.kumaş şortlar kullanabilirsin.tayt giyiyebilirsin,hırkanın üzerine kemerler bu yıl çok kullanıldı sende dene,elbiseler üzerine mini hırkalar süper olur.ne giyersen giy kendini özel hisset şımart kendini.alışveriş yap insanı rahatlatıyo hemde dolaba giren bir kaç parça kıyafet farklı kombinler yapmanı sağlar tabi abartma.topuklu ayakkabı ile hepsi süper olur.ayakkabı kemer yada gömlek üzerine fular güzel olur.saçlarını kabaca toplayabilirsin.80 li yıllardaki gibi olmuşsun diyen arkadaşına teşekkür etseydin çünkü geriye dönüşüm var aslında :)ispanyol-yüksek belli ve çiçekli pantolonlar geri dönüyor.sen daha 25 yaşındasın ne giyinsen yakışır fazla durmaz ama abartıdan kaç.bu arada sakın iş yerindeki arkadaşların gibi giyinmeyi düşünme kendi tarzını oluştur.parçaları birbiriyle birleştir mesela gri eteğini hep beyaz bluzla deneme faklı bluzla gömlekle falan dene.umarım yardımcı olmuşumdur.

çok teşekkür ederim.çok samimi cevap verdin.söylediklerinin hepsini dikkate alacağım.saçım için bir tavsiye verebilir misin fazla olmadıysa???
öyle söylediğindeki toplantıda siyah askılı üzerine siyah ceket ve altına siyah kumaş hgiymiştim dar paça.kırmızı ufak topuklu güzel bir ayakkabım vardı.çok makyajım yoktu.kırmızı ruj sürmüştüm biraz allık.saçım kötüydü biraz kabul.ama hiç beklemezdim o kişiden.senin hatırın için teşekkür olsun :)

bence bir kadını kurtaran en önemli renk SİYAH, ve en çok şeyle kombine edeceğin parça ise orta-koyu tonlarda ki boru paça ve ya skinny JEAN' lerdir..

siyah bir tayt ve ya tayt gibi pantolonları sık sık kullanabilirsin.. bunlarla tunikler, kazaklar, gömlekler, hırkalar herşey gider yani, ayrıca siyahla birlikte lacivert ve kahve hariç bütün renkleri kullanabilirsin.

Bol-dar kombini yapmanı öneririm iyice alışana kadar, mesela üstüne salaş bir kazak giyersen altına mutlaka skinny jean giy.. yada ispanyol paça gibi bol bir pantolon giyersen üstüne dar bir badi giy.

Üstün dar ve yakası açık ise ince zincirli kısa kolye, üstün bol ve salaş ise uzun kolyeler tercih et.

Ayakkabı ve çantan aynı renk olsun, bunun için çok sayıda ayakkabı ve çantaya ihtiyacın da yok şimdilik siyah ayakkabı-siyah çanta ve kahve ayakkabı-kahve çanta işini görür.

Renk konusunda da uyumu yakalamak için ilk başlarda 2 renk ile başla.. (mesela üstüne kremrengi kazak giydin altına da koyu renk kot, kremrengi toprak tonlarının en açığı olduğu için çantanı ve ayakkabını kahverengi seç, kazağın açık renk olduğu için koyu renk kolye tak ki ortaya çıksın..)

eğer 3 renk kullanırsan da lacivert-beyaz-kırmızı her zaman kurtarıcıdır..

topuklu-kot olayına gelirsek de skinny jeanlerle ince topuk çok yakışır, burada dikkat etmen gereken nokta jean çok dar olduğu için boyunun uzun gelip büzük durmaması.. boru paça jeanleri de topuklu ayakkabı ile giydiğinde jean'in boyu bilek kemiği var ya çıkıntılı tam onun alt hizasında bitmeli..

öyle işte canım umarım faydalı olabilmişimdir :7:

süper oldu.vallahi iyi geldi bunlar.çok çok sağol..:)

hanımlar ne yazsanız dikkate alacağım.sizinle birlikte öğrenirim sanırım.çok zorluk çektim.anlatamam.insan bir kötü hissediyor kendini.bir de dış görünüşe göre muamele var ya o da ayrı bir dert.

çok teşekkür ederim.çok samimi cevap verdin.söylediklerinin hepsini dikkate alacağım.saçım için bir tavsiye verebilir misin fazla olmadıysa???
öyle söylediğindeki toplantıda siyah askılı üzerine siyah ceket ve altına siyah kumaş hgiymiştim dar paça.kırmızı ufak topuklu güzel bir ayakkabım vardı.çok makyajım yoktu.kırmızı ruj sürmüştüm biraz allık.saçım kötüydü biraz kabul.ama hiç beklemezdim o kişiden.senin hatırın için teşekkür olsun :)

saç konusunda omuzda ise modern kesimler yaptırabilirsin uzatmak istiyorsun galiba çıtçıt takıyorsun.maşalı yada düz fönlü saçlar güzel olabilir güvendiğin bir kuaför varsa konuş belki renk ve kesim konusunda seni bilgilendirebilir çünkü saç kesimi ve rengi kadının boyu kiilosu yaşı giyim tarzıyla alakalı ön plana çıkabilir herkes her saçı kullanamaz.saçlarına ışıltılar atabilirsin ama düz ve koyu saçlar moda sen en iyisi bi kuaföre git bilgi al sonrasına sen karar ver.sana kesin şunu yap bunu yap diyemem çünkü bugün yaparsın yarın vazgeçebilirsin sadece araştır sana yakışanı bul.:16:

rica ederim canım.. Saç içinde toplantı, yemek vs. gibi organizasyonlar varsa düz fön çektir, en kolay çözüm.. makyaja gelirsek gözlerin koyu ve gösterişli olursa dudağına hafif bir parlatıcı veya belli belirsiz soft bir ruj sürebilirsin.. Ama rujun gösterişli ise gözlerine rimel ve kalem yeterli.. gözlerini daha büyük göstermek içinde kalemi alt kirpik diplerine uygula, gözünün içine sürme derim..

saç konusunda omuzda ise modern kesimler yaptırabilirsin uzatmak istiyorsun galiba çıtçıt takıyorsun.maşalı yada düz fönlü saçlar güzel olabilir güvendiğin bir kuaför varsa konuş belki renk ve kesim konusunda seni bilgilendirebilir çünkü saç kesimi ve rengi kadının boyu kiilosu yaşı giyim tarzıyla alakalı ön plana çıkabilir herkes her saçı kullanamaz.saçlarına ışıltılar atabilirsin ama düz ve koyu saçlar moda sen en iyisi bi kuaföre git bilgi al sonrasına sen karar ver.sana kesin şunu yap bunu yap diyemem çünkü bugün yaparsın yarın vazgeçebilirsin sadece araştır sana yakışanı bul.:16:

evet.uzatmaya çalışıyorum.güvendiğim bir kuaför var.bunları konuşacağım.çok sağol :)

rica ederim canım.. Saç içinde toplantı, yemek vs. gibi organizasyonlar varsa düz fön çektir, en kolay çözüm.. makyaja gelirsek gözlerin koyu ve gösterişli olursa dudağına hafif bir parlatıcı veya belli belirsiz soft bir ruj sürebilirsin.. Ama rujun gösterişli ise gözlerine rimel ve kalem yeterli.. gözlerini daha büyük göstermek içinde kalemi alt kirpik diplerine uygula, gözünün içine sürme derim..

çok çok teşekkürler.çok iyi geldi. :)

canım benim,daima siyah bir taytın bulunsun evde.üzerine ne renk giysen uyar.
kot giyeceksen,üzerine dar giy.kotun altına topuklunu giy.
taytların üstüne bol gmlek giy,altına çizme giy.
eğer karışık renk ve desenleri uyduramıyorsan,daima kazakların,eteklerin,kotları,ceketlerin sade renk olsun ki,uyumu kolay olsun
siyahtan vazgeçme,herşeye uyar.

önemli olan bence giydiklerin arasında bir uyum olması ve üstüne yakışması. çantan ile ayakkabının iilede aynı renk olmasına gerek yok. birbirinden farklı renklerle uyum sağlarsan çok daha güzel olur. zıt renklerde birbiriyle uyumlu durduğu sürece güzel durur.

elbisenin salaş ya da dar olması, üstünde nasıl durduğuna modeline göre çok değişkenlik gösteren bir konudur. dar paça kotlar herkeste aynı güzellikte durmuyor mesela. bazı giysileri giymek için fazlalıklarının olmaması gerekir bence. yada düzgün bi vücudun olması gerekir diyelim. vücut tipine göre giyinmen gerekir yani...

fikir edinmek için insanları gözlemlemeni tavsiye ederim. hem dışarda gezerken hem de tvde genç aktrisleri falan. onlar giyim tarzına bak. beğendiğin tarzlar kendine giysi alırken aklında olsun sana fikir versin. tek başına zorlanıyorsan giyim zevkine güvendiğin biri ile alışverişe çık. sana fikir de verir hem.zamanla kendinize göre bir tarz oluşturdukça giyinmek de daha kolay olacaktır. öncesinde deneme yanılma yöntemi olacak ama =)

arkadaşım yaşın çok genç ve fiziğinde anladığım kadarıyla düzgün bence ne giysen yakışır ben de çok beceremem ama etrafımı gözlemleyerek biraz bu beceriyi edindim arkadaşlara katılıyorum siyah her zaman kurtarıcıdır ama tenine uyan renkleri seçersen daha farklı görünebilirsin benim tahmin ettiğime göre sana fuşya pembe gibi renkler gider ama moda renkleride takip et derim modadaki renklerden sana en çok uyanı tercih et birde alışveriş yaparken samimi sana yalan söylemeyecek birini al yanına bence bu konuda en iyiler kızkardeşler varsa ablan ya da kardeşin mutlaka yanında götür hem fikir alırsın hamde daha eğlenceli olur çok bilmediğim için bu kadar fikir verebiliyorum saç konusunda da görmeden bişi diyemiyeceğim çok ince bir konu:))

Sizin söyledikleriniz biraz heves kattı.kalktım hemen çok dar pacası olmayan bir kotla mevsimlik ceket bir de platform denedim.pacalarını kıvırdım kotun.hoş oldu.söyledikleriniz için ayrı ayrı teşekkürler.gözlem yapacağım bol bol.öğrenmeliyim.görseniz dolabı siyah beyaz griden geçilmiyor.tek tük renk var.kızlar inanın bazen bakarken buluyorum kendimi.hiç farkında değilim.bir gün biri dönüp tersleyecek :).çok zor oluyor.kıyafeti bulursun yarım saatte bu sefer saç uymaz.sonra onunla uğraş.bazen çığırından çıkıyor iyice.

Sizin söyledikleriniz biraz heves kattı.kalktım hemen çok dar pacası olmayan bir kotla mevsimlik ceket bir de platform denedim.pacalarını kıvırdım kotun.hoş oldu.söyledikleriniz için ayrı ayrı teşekkürler.gözlem yapacağım bol bol.öğrenmeliyim.görseniz dolabı siyah beyaz griden geçilmiyor.tek tük renk var.kızlar inanın bazen bakarken buluyorum kendimi.hiç farkında değilim.bir gün biri dönüp tersleyecek :).çok zor oluyor.kıyafeti bulursun yarım saatte bu sefer saç uymaz.sonra onunla uğraş.bazen çığırından çıkıyor iyice.

canım benim,daima siyah bir taytın bulunsun evde.üzerine ne renk giysen uyar.
kot giyeceksen,üzerine dar giy.kotun altına topuklunu giy.
taytların üstüne bol gmlek giy,altına çizme giy.
eğer karışık renk ve desenleri uyduramıyorsan,daima kazakların,eteklerin,kotları,ceketlerin sade renk olsun ki,uyumu kolay olsun
siyahtan vazgeçme,herşeye uyar.

çok teşekkür ederim.farklı yorumun için.ufak bilgiler bile önemli benim için.evet desen ve renk uyduramıyorum.sorun oluyor.

çok teşekkür ederim.farklı yorumun için.ufak bilgiler bile önemli benim için.evet desen ve renk uyduramıyorum.sorun oluyor.

aklıma gelmişken yazayım. buğday tenli olduğunu yazmışsınız. size pastel tonlar iyi gider. bu renklerle yapılacak kombinlere biraz bakın. mesela pastel tonlarından su yeşili ve kil rengi bu yaz moda. bu renklerdeki elbiselere bir göz atın =)

aklıma gelmişken yazayım. buğday tenli olduğunu yazmışsınız. size pastel tonlar iyi gider. bu renklerle yapılacak kombinlere biraz bakın. mesela pastel tonlarından su yeşili ve kil rengi bu yaz moda. bu renklerdeki elbiselere bir göz atın =)

teşekkür ederim :)))

bana da bir imaj danışmanı lazım ya :))

Back
X