- 14 Ağustos 2018
- 21.123
- En iyi cevaplar
- 2
- 79.983
- 598
- Konu Sahibi bilemedimya
-
Hayir yahu yanlış anlamışsınız orasını. Cahillik derken ben bunu kendim icin söyledim. Bilmiyordum ferace nin ne oldugunu. Buna istinaden dedim.yani kendime dedim.Herseyi ben bilirim edası nereden çıktı ki? Oyle birsey sozkonusu degil cunku herseyi bilemeyiz. Bir de müslümanlık ne alaka?Yo sıkılmıyorum aksine çok rahat ediyorum. Sıkılsam da önemli değil Allah rızası için değer. Ben mantıkçı biriyim çok için azı feda edebilirim.
Dışarda öyleyim zaten evde normal giyiniyorum. Sene de bir alıyorum dediğim evde olanlar yetiyor bana artık almaya ihtiyaç duymuyorum. Nadiren alışveriş yapıyorum. Çok olunca giymiyorum zaten çoğunu
Hani renkli giymeye özenmiyor musun diyorsunuz ya ben kadınların kendim için giyiniyorum demesini samimi bulmuyorum çünkü çoğu evde pijamayla dolaşırken dışarı çıkarken süsleniyor. Yani değişiklik olsun diye değil kendilerini beğendirmek için giyiniyorlar. O yüzden sıkılmamı gerektircek bi durum yok
Yine de en iyisini ben bilirim edasıyla cahillik demeseydiniz keşke:) 8 milyar İnsan var çeşit çeşit herkes. Nedense insanlar her görüşe ‘saygılıyken’ müslümanlara karşı sürekli eleştiri halinde
Ben yanlış anladım pardon. Benim cahilliğimHayir yahu yanlış anlamışsınız orasını. Cahillik derken ben bunu kendim icin söyledim. Bilmiyordum ferace nin ne oldugunu. Buna istinaden dedim.yani kendime dedim.Herseyi ben bilirim edası nereden çıktı ki? Oyle birsey sozkonusu degil cunku herseyi bilemeyiz. Bir de müslümanlık ne alaka?
Evde dikilen kıyafetler de bir tuhaf duruyor ya, potluk gibi..
Euro getirdim bozdurdum valla
İstanbulda yedim paracıkları, geçen hafta 3.havaalanı nerde diye konu açıp ona sebep de banlanmıştımGittim gezdim çok eyiydi
Önce 100Euro bozdum yetmedi 50daha bozdum sonra da her şeye kart bastım
Hayat o kadar pahalanmış ki artık euro dolar falan da kar etmiyor para gidiyor yani
Evet kıyafetler çok pahalı. Ama biraz uyanık olmak gerek, aslında pahalı değil.
Ben mesela genelde outlet den alırım veya indirim olduğu zaman kırmızı etiketli ürünler alırım. Tişörtlerim ortalama 15-20tl pantolonlarım 30-40tl montlarım 80-100tl filandır. Fazlasına para vermem, mesela hayatımda hiç pijama alışverişi yapmadım, eskiyen tişörtleri evde giyer pijama yaparım. Genelde Koton Lw waikiki giyerim. Arada internetten indirim günlerini takip ederim (mesela bu ara Trendyol indirimde) gitmediklerimi de internetten satarım
Euro getirdim bozdurdum valla
İstanbulda yedim paracıkları, geçen hafta 3.havaalanı nerde diye konu açıp ona sebep de banlanmıştımGittim gezdim çok eyiydi
Önce 100Euro bozdum yetmedi 50daha bozdum sonra da her şeye kart bastım
Hayat o kadar pahalanmış ki artık euro dolar falan da kar etmiyor para gidiyor yani
Valla bende lcw dan alıyorum çocuklara da öyle. Eşim bizim yanımızda biraz daha lükse kaçıyor ama kimse lcw den bahsetmeyince kendimi çok fakir hissettimHem pahali hem cücük gibiler:) herkes gobegi acik giyinmeliymis gibi kisacik seyler veya herkes bol salas kazaklar giymeliymia gibi kocaman kazaklar bir moda geliyor heryerde ayni farkli birsey bulmak imkansiz ben lcw onlinedan aliyorum genelde spor tarzi tsortleri uygun fiyatli ve uzun neyseki:) jeanleride ayni sekilde ordan aliyorum tam bu benim tarzim diyebilcegim seyleri uzun zamandir bulamiyorum zaten olanla yetiniyoruz
Koton un ürünleri çok iyi ben çocuklara iki üç sene rahat giydiriyorum lc den çok daha iyi yaniAz ve oz kaliteli parcalar alirsaniz pahali gelmez. Ben arkadaslarimdan goruyorum allahin gunu lcwde kotondalar. 20 liraya tisort aliyorlar 2 giymede toz bezine donusuyor. Benim 15 yillik tisortum var hala tas gibi,solma bile yok.
Cocuklar icin elverislidir belki,ben almiyorum uzun suredir oradan. Uretiminde calistigim icin cocuk giyimde tercihim farkli firmalarKoton un ürünleri çok iyi ben çocuklara iki üç sene rahat giydiriyorum lc den çok daha iyi yani
Sonuna kadar haklısınız leke diye bir marka vardır bilinir mi bilmiyorum senelerce giymiştim kotunu ama hala aynı kalite mi bilmiyorum. Kotonu bende seviyorum tek ayakkabıda yabancıya kayarım ama kıyafet daha önemsiz gibiBen kur artışlarından sonra giyimde de kozmetikte de hep Türk markalara kaydım, özellikle kozmetikte ne cevherlerimiz varmış, yabancı markalara verdiğim paraya acıdım.
Koton Türk markalarda favorim. Ama mağaza değil netten alıyorum, çeşit çok. Mağazada günde 100 kişinin elleyip bırakmasından ağzı yüzü kaymış oluyor ürünlerin. De Facto dan Jean aldım geçen çok güzeldi.
Bir de tavsiyem, az ama kaliteli alın. İpek gömlek alın mesela her şeyle giyiliyor. 10 tane polyester gömleğe bedel.
Doğrudur. Üretiminde çalışmışsınız bilgi verseniz birazCocuklar icin elverislidir belki,ben almiyorum uzun suredir oradan. Uretiminde calistigim icin cocuk giyimde tercihim farkli firmalar
Cocuklara fazla adet almak zorunda kalabiliyoruz ama ayni sey bizim icin gecerli degil,daha kaliteli parcalar secersek daha ekonomik olur
Kumas uretiminde marka cok onemli. Bir uretici pek cok firmaya uretim yapar ama iclerinden adam secer. Pamuklu kumas uretir mesela,en kiytirigini ucuz firmalara satar. Diyelim %100 organik pamuk bir tisort yapacagiz, kotona lcwye kullandigimiz kumasi asla tommy’ye kullanmayiz, gucciye kullanmayiz. Kullanirsak testlerden gecemez. Firma oldugu gibi iade eder.Doğrudur. Üretiminde çalışmışsınız bilgi verseniz birazmesela neden alınmaz gibi gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?