kıyafetlerin pahalı olması

Hayir yahu yanlış anlamışsınız orasını. Cahillik derken ben bunu kendim icin söyledim. Bilmiyordum ferace nin ne oldugunu. Buna istinaden dedim.yani kendime dedim.Herseyi ben bilirim edası nereden çıktı ki? Oyle birsey sozkonusu degil cunku herseyi bilemeyiz. Bir de müslümanlık ne alaka?

Ben yanlış anladım pardon. Benim cahilliğim

Evde dikilen kıyafetler de bir tuhaf duruyor ya, potluk gibi..

Güzel dikilirse bir problem olmuyor bence.
Acemi elden cikarsa ayri tabi.

Ben istanbuldayim ve maasim euro uzerinden yatiyor. Yine bile pahali geliyor bir cok sey
Euro 8i gördügünde herkes köseyi döndün muhabbeti yapti ama sogan 10 liraydi bebek bezi 60 napalim ki

tesettür giyimde fiyatlar kurban parasıyla yarışır hem de saçma sapan tarzda asla tesettürü yansıtmayan şeyler oğlum büyüsün ilk işim dikiş kursu olacak.
bu arada ankara' da yaşayanlar için özellikle bebek giyimde pursaklar' da lcw fabrika mağazası var inanılmaz ucuz tavsiye ederim.
bazen 20 ₺ kot pantolon bile bulabiliyorum.

Evet kıyafetler çok pahalı. Ama biraz uyanık olmak gerek, aslında pahalı değil.
Ben mesela genelde outlet den alırım veya indirim olduğu zaman kırmızı etiketli ürünler alırım. Tişörtlerim ortalama 15-20tl pantolonlarım 30-40tl montlarım 80-100tl filandır. Fazlasına para vermem, mesela hayatımda hiç pijama alışverişi yapmadım, eskiyen tişörtleri evde giyer pijama yaparım. Genelde Koton Lw waikiki giyerim. Arada internetten indirim günlerini takip ederim (mesela bu ara Trendyol indirimde) gitmediklerimi de internetten satarım

o fiyatlara nerelerden aliyorsunuz?
Mesela optimum avm var outlet
Montlar su mevsimde bile 300lerde.
Simdiden alip koyim diye baktim almadim

Biliyorum ne kadar pahali oldugunu.Ben de agustosta gidicem.Simdiden ödüm patliyor.Kendim icin degil kesinlikle orda yasayanlar icin.Iki sene önce gittigimde öyle korkmusken simdi nasildir tahmin bile edemiyorum.

Valla bende lcw dan alıyorum çocuklara da öyle. Eşim bizim yanımızda biraz daha lükse kaçıyor ama kimse lcw den bahsetmeyince kendimi çok fakir hissettim

Az ve oz kaliteli parcalar alirsaniz pahali gelmez. Ben arkadaslarimdan goruyorum allahin gunu lcwde kotondalar. 20 liraya tisort aliyorlar 2 giymede toz bezine donusuyor. Benim 15 yillik tisortum var hala tas gibi,solma bile yok.
Koton un ürünleri çok iyi ben çocuklara iki üç sene rahat giydiriyorum lc den çok daha iyi yani

Koton un ürünleri çok iyi ben çocuklara iki üç sene rahat giydiriyorum lc den çok daha iyi yani
Cocuklar icin elverislidir belki,ben almiyorum uzun suredir oradan. Uretiminde calistigim icin cocuk giyimde tercihim farkli firmalar
Cocuklara fazla adet almak zorunda kalabiliyoruz ama ayni sey bizim icin gecerli degil,daha kaliteli parcalar secersek daha ekonomik olur

Sonuna kadar haklısınız leke diye bir marka vardır bilinir mi bilmiyorum senelerce giymiştim kotunu ama hala aynı kalite mi bilmiyorum. Kotonu bende seviyorum tek ayakkabıda yabancıya kayarım ama kıyafet daha önemsiz gibi

Doğrudur. Üretiminde çalışmışsınız bilgi verseniz biraz mesela neden alınmaz gibi gibi.

Doğrudur. Üretiminde çalışmışsınız bilgi verseniz biraz mesela neden alınmaz gibi gibi.
Kumas uretiminde marka cok onemli. Bir uretici pek cok firmaya uretim yapar ama iclerinden adam secer. Pamuklu kumas uretir mesela,en kiytirigini ucuz firmalara satar. Diyelim %100 organik pamuk bir tisort yapacagiz, kotona lcwye kullandigimiz kumasi asla tommy’ye kullanmayiz, gucciye kullanmayiz. Kullanirsak testlerden gecemez. Firma oldugu gibi iade eder.

Istanbuldayken bakirkoy sosyete pazari candir. Malesef bana uzak bir taksimde pasaj iclerindede mukemmel ürünler oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…