kıyafetlerin pahalı olması

+1.

kızlar yalnız bu durum ciddi kıyafet stoğunuz varsa geçerli, indirimlerin dip yaptığı an yapın alışverişleri. Kışın yazlık yazın kışlık almak, sezon sonunda diğer sezon için almak mantıklı. Çok uyguna bulabiliyorsunuz.

Bir de artık Trendyol dışında alışveriş sitesi kalmadı eskiden neler neler alırdım hepsi kapandı alışveriş sitelerinin 15 tl ye pantolon almışım falan gördükçe hüzünleniyorum..

ay o düdük gibi tişörtlere uyuzum her yerde onlar ama sokakta kimsede görmüyorum 15-18 yaş aralığı hariç.
kime satılıcak o kadar tişört yazık valla..

Herhalde 'herkes birbirinden göre göre özenir almak ister. Biz de düdük kadar kumaşı bir dünya paraya satıp kâr elde ederiz çünkü insanlar aptal' diye düşünüyorlar.

Ben fiziği ne kadar düzgün olursa olsun beğenmiyorum göbek üstü kıyafetleri..

Bez kullanıyorum, kumaş. Yıkıyorum kullandıklarımı tekrar kullanıyorum. Eski usül

Ben de bir ara bez denedim ama çok başarılı olamadım. Tekrar denemeyi düşünüyorum ama. Yazdıklarınızı takdir ettim, çok beceremesem de yapmak istediğim şeyler.

Ünlü markaların atölyelerinin Endonezya gibi ülkelerin fakir mahallelerinde olduğunu, burada düşük ücretli insanların herhangi bir iş güvenliği ve sendikalaşmadan bi haber çalıştırıldıklarını, hatta daha önce bu atölyenin yıkılıp yüzlerce kişinin öldüğünü duyduğumdan beri hazır giyime ve markalara karşı bir gıcığım var. En güzeli terzi işi, o da pahalıya geliyor galiba, bir de ikinci elleri değerlendirmek lazım

Terziler uçmuş fiyat konusunda 60 tl ye aldığım elbiseye pens yapmak için 80 tl istedi geçen bir terzi :S
Hazır giyim çok daha ucuz oluyor malesef

Terziler uçmuş fiyat konusunda 60 tl ye aldığım elbiseye pens yapmak için 80 tl istedi geçen bir terzi :S
Hazır giyim çok daha ucuz oluyor malesef

Ucuz olmasının sebebi de aslında maliyetinin çok ucuz olup seri üretim yapması. Terziler pahalı maalesef keşke daha ucuz olsa ben de her şeyimi terziye yaptırırım. Ama terzilik de bir zanaat sanki yıllar sonra unutulan mesleklerden olacakmış gibi geliyor bana

Benim annem terzi idi :) Çok zor biliyorum ve çok saygım var.

Ama maalesef günümüz koşullarında herkes hazır giyime kayıyor mecbur...

Ay son yazdıklarınıza katılıyorum. Açığım ama kalçamdan dolayı biraz uzun dökümlü şeyler giymeyi tercih ediyorum. İstediğim gibi bulamıyorum hiç bir şey. Bende spordan biraz klasik giyime geçiyim dedim. Hiç bir şey bulamadım.

35 tlye tesettür elbise alıyorum.hem kalıtelı hem tarz ve güzel.nereden aldığımı sorarlar.dükkanları gezıyorum hep aynı ve naylon ve ateş pahası.dükkanlardan hiç birşey almıyorum artık.indirimleri takıp eder alırım .

Yıkama daha pahalıya gelmiyor mu:) Elektrik su malum...
Bilmem hiç böyle düşünmemiştim:) her ay on lira gidiyor mudur tüm bunlar için:)

Ama egzama mantar gibi kızların başına bela olmuş cilt problemlerim olmuyor. Pedler çok yakıyor cildi rahat olmuyor ve de iyi korumuyor.
Ben memnunum:)

Çare kapsül gardrop

Ben yeni çıkan bambulu pedlerden kullanıyorum ve çok şükür egzamam kaşıntım bitti. Alerjik bir cildim var...
Benim için zaman da önemli. Bir de o halde o bezleri göremem ben kan tutuyor beni Ayda 1 paket uzun, 1 paket normal, bir kaç tane de günlük ped yetiyor da artıyor bile. Bunları toplasam 10 tl anca eder belki.

Zor değil aslında alışınca oluyor mesela evden çıkarken mutlaka baksır giyerim ki sıkı tutsun kaymasın.

Bende o çok pahalı ipeğin üreticilerinin günde 6 liraya üretim yaptıklarını öğrendiğimde aynı öfkeyi duymuştum. İlk sayfada biri kendi kıyafetlerini kendi diktiğini yazmış bi ara bende terzilik öğrenmek istemiştim. Aklıma yattı tüm kıyafetlerimi dikmesem bile en azından öğrenip kullanmak isterim

Bende yeni öğrendim bu doğal ürünlerden yapılanları pamuklu aldım bende yine de beze devam o yedekte dursun

Bence de pahali ama aliyoruz, aliyor cogu kişi o derece pahali degil. Forumda bu konulara bakinca içim karariyor herkes aç ve eve biber alamiyor gibi ama disariya bakiyorum tatil yerleri tiklim tikis, herkeste araba yollar tikis tikis ramazanda yemek yemek icin 1 hafta onceden yer ayirtmam gerekti hep, hafta sonlari yine insan seli resmen.

Bir ayakkabi begenmistim alacaktim 2 günde o ayakkabi tukendi millet silip süpürüyor. Magazalar, kozmetik magazalari hep dolu...

Çünkü gelir dengesizliği var. Bir de borçla almayı çok seviyoruz, krediyi çok seviyoruz milletçe.

Valla ben yıllardır böyle yapıyorum, en iyi markaları en ucuz fiyatlara alıyorum sezon sonlarında. 150 liralık elbiseler 30 40 liraya düşüyor, 70 80 kiralık tişörtler 20 liralara iniyor en iyi markaların son indirimlerinde. Zaten şu ekonomik krizde de yeni sezonlara o kadar para vermek mantıklı gelmiyor. Mesela şu an giydiklerimi hep geçen yaz sonu almıştım şimdi bakıyorum fiyatlar dudak uçuklatan cinsten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…