kıyafetlerin pahalı olması

agresifkiz dikise nerden basladin? Nasil ogrendin? Heves ettim makina aldim ama hic kullanmadim. Annem biliyor fakat o kdr iyi biliyor ki kalipsiz catir catir biciyor kumasi sahane seyler cikiyor

Çare kapsül gardrop

yaa ben bunu arastiriyorum surekli ama bi turlu karsima “kapsul gardrop soyle olur, sunlara dikkat edilmelidir” diye bi yazi cikmadi. hep siyah tayt, pantolon, beyaz basic tshirt onerileri var. bu mudur yani?

benim gardrobum da kapsul o zaman ama mesela
10 tane tayt 50 tane ayni tarz tisortlu kapsul kapsulun olayi sade ve az olmasi mi?

Proje 333 var bi de
Sınırlayabilirsin giysi sayını
Minimalizm ile gelen bişey kapsül gardrop
Hep temel renklerde düz şeyler olup birbiriyle kombini kolay olması ve her gün ne giyicem düşüncesi olmaması amaç
Genelde farkı aksesuar ile yapiyosun
İste fular saat kolye vs şeylerle

bende sizin gibi giyinmeyi severim ve gercekten bende bulamiyorum
ya minicikler ya daraciklar ya bi yerlerinde anlamsizca yazilmis yazilar var ve geecekten tekstil asiri pahali suan
bende alisveris yapayim diyorum hic bisey bulamadan geri geliyorum

Ferace ne diye bir google a sordum da cahillik :)) bunlarinda cesitlisi varmış ben anlamadim siz hep ayni feraceyi mi giyiyorsunuz diyelim ki düz siyah birtane var. Senede 1.alırım almam demissiniz de. Hani yanlış anlamayın merakimdan sordum sıkılmıyor musunuz ayni seyi giymekten bugun mor yarin pullu oteki gün yesil giyiyim gibi dusunceniz yokmu ben olsam sıkılırdım yaaaav

Sen de böyle diyorsan:)sen harcadigin parayi liraya mi cevirdin yoksa türkiye`den mi aldin?

Euro getirdim bozdurdum valla
İstanbulda yedim paracıkları, geçen hafta 3.havaalanı nerde diye konu açıp ona sebep de banlanmıştım Gittim gezdim çok eyiydi

Önce 100Euro bozdum yetmedi 50daha bozdum sonra da her şeye kart bastım
Hayat o kadar pahalanmış ki artık euro dolar falan da kar etmiyor para gidiyor yani

Euro getirdim bozdurdum valla
Önce 100Euro bozdum yetmedi 50daha bozdum sonra da her şeye kart bastım
Hayat o kadar pahalanmış ki artık euro dolar falan da kar etmiyor para gidiyor yani
olsun yinede allah euro ya kulum desin hepimize

Kıyafetler pahalı değil sanki. Ya da ben ucuzcu olduğum icin pahalilara bakmadığım icin pek farkinda olamayabilirim.
Ben şahsıma 150 liraya gömlek almam,yani büyük konuşmayım ama 150 sene yaşasam almam galiba,ama dersen ki bir ruj var bu rengi sana cok yakışır ona 200 lira veririm :/ bu da ayri bir manyaklık belki de
O bahsettiginiz tshortler harbiden cok gıcık. Ben giysem insanların gözü kan ağlar.
Moda diye her yerde ayni urunler var zaten. Mesela gecen sene her yer cizgiliydi cizgili elbiseler vs bö gelmisti artık
Bu sene bakıyorum yine aynı seyler .
Alım gücü de azaldı. Ben butiklere yöneliyorum bir de koton trendyol vs
Mesela gorumcem 800 900 liralik adidas yok bilmemkac liralik kot giyiyor ve sanki hep ayni seyleri giyiniyormus gibi geliyor sanki kıyafeti yok. Muhtemelen de yok
Benim dolap yıkılıyor. Cok alirim ucuz ya da orta yollu alırım. Siz de de oluyor mu bilmem cok beğenerek aldığınız bir elbiseyi daha sonra giymek istememek gibi. Ben hemen sıkılıyorum
Gecen sene 900 liralık bir alisveris yaptim ve icinden birtanesini dogumgunumde giyinip foto cektim sonra giymedim hala dolapta duruyor ve cok hoş bisey
Esimin bana dedigi su oldu
Ben 900 liramdan vazgecmisim bir elbise neki
Nitekim de dogru çıktı 1 sene dolmadan yine birsuru sey aldim. Sanırım ben bir giydigimi 2.ye giymeyi sevmeyenlerdenim bu yuzden fazla para vermem
Sezon sonu indirimleri de candir
Trendyolda gozden kacanlar candir
Bir de kesfedilmemis mahalle arasi uygun fiyatli butikler de candir
Bu ara yine kurtarıcı tabi koton. Kalitesiz de değil bana kalırsa

Merhaba,hangi kaynaklardan faydalandınız internetten.makina marka ve modeli nedir?benimde dikiş konusunda hevesim var ama hiç Asım atmadım

Mevsim sonu indirimlerden, ihtiyaç dahilindeki kaliteli ürünleri almakta fayda var..
Misal bir mont sezonunda bin tl ise, indirimde yarıdan da az fiyatla satılıyor
Hayat gerçekten çok pahalı , iş gücümüzün karşılığında aldığımız hak ettiğimizden çok çok daha düşük.. dolayısıyla alım gücümüz düşük..
Ve üretim toplumu olmadığımız takdirde , diş fırçamıza kadar her şeyimizi ithal marka olmaya devam ettikçe sonumuz hayra çıkmayacak gibi .. çok üzücü

Yo sıkılmıyorum aksine çok rahat ediyorum. Sıkılsam da önemli değil Allah rızası için değer. Ben mantıkçı biriyim çok için azı feda edebilirim.

Dışarda öyleyim zaten evde normal giyiniyorum. Sene de bir alıyorum dediğim evde olanlar yetiyor bana artık almaya ihtiyaç duymuyorum. Nadiren alışveriş yapıyorum. Çok olunca giymiyorum zaten çoğunu

Hani renkli giymeye özenmiyor musun diyorsunuz ya ben kadınların kendim için giyiniyorum demesini samimi bulmuyorum çünkü çoğu evde pijamayla dolaşırken dışarı çıkarken süsleniyor. Yani değişiklik olsun diye değil kendilerini beğendirmek için giyiniyorlar. O yüzden sıkılmamı gerektircek bi durum yok

Yine de en iyisini ben bilirim edasıyla cahillik demeseydiniz keşke:) 8 milyar İnsan var çeşit çeşit herkes. Nedense insanlar her görüşe ‘saygılıyken’ müslümanlara karşı sürekli eleştiri halinde

Ben de kendim dikiyorum. Meslegim baska ama youtube videolarindan vs yapa yapa epeyce ilerledim. Simdi bir sey alacagim zaman amaan bunu ben dikerim diyip alamiyorum.

Bende 150 ye gömlek almam o yüzden de alamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…