kıyafetlerin pahalı olması

2.El uygulamalar var bazen sıfır kıyafetler bile çok çok uygun oluyor.Hem de güzel markalar bulunuyor. D..ap bakın belki istediğiniz tarz kıyafetler bulursunuz.

Ben de böyle aldım hep, birike birike bir oda dolusu oldular :) Kaliteli olup çok da olunca kolay kolay eskimiyor zaten.

Bir de şunu farkettim çamaşır makinesi de çok etkili. Kendi evimdeki çamaşır makinem mis gibi yıkardı, annemlere taşındım tüm çamaşırlarım eskimeye başladı, makine eski ve yıpratarak yıkıyor.

Bende öyleyim canım, iyisini alırım yıllarca giyerim. Yıkanmasına da çok dikkat ederim , çöpe atacak param yok çünkü. Sevmiyorum israfı. İndirimlerde öyle bir doldurdum ki geçen sene , hala giymediklerim var.
Bir de sırf moda diye çıkan saçma şeyleri almıyorum, modası hiç geçmeyen şeyler alıyorum uzun süre giymek için , bu da çok önemli. Mayoları bikinileri zaten 10 20 liraya stokladım hepsi duruyor. Bu devirde parayı akıllı kullanmak çok önemli :)

Fiyatlar neredeyse 1-2 yıl öncesinin iki katı... Paranın değeri kalmadı ve tüm ürünler gerçekten aşırı pahalı. Sonumuz hayrolsun.

Taksitle telefonlar alıp icralık olanlar, düğün yapmak için 30 bin tl kredi çekenler, tatil için çekenler...

Çoğu kişi borçla hallediyor.

Demek o yuzden bu devirde borcu olmayan mi var diyorlar. Bir insanin neden surekli bitmeyen borcu olur diyorum ben de. Mecbur kalinirsa saglik disinda hicbisey icin krediye girmem. Sadece evim olmasaydi ev kredisi olurdu heralde. Onun disinda borc sevmedigim sey.

Sizin gibi olanlarda var ama çok az :)

Göz altı kreminin. İsmini yazarmısınız rica etsem

Genelde basic giyinirim ve çok yönlü olmasına bakarım aldığım kıyafetin. Çoğu mini elbisemi kışın çorap ve kazakla kombinleyerek giyerim. Az olsun ama öz olsun mantığı ile modası geçecek şeyler de almam.
Bir de ufaktan dikişe başladım ama hayal ettiğim gibi kolay da değil kumaşlar da pahalı

O kadar uzak kalmışımki alışveriş dünyasından, kendimi birkaç mağazayla sınırlandırmışım şimdi siyah mini elbise arıyorum ama nereye bakacağımı bile bilmiyorum

bir dikiş makinesi almanı öneririm. kumaş maliyeti var sadece o da en fazla 20 30 tutar :) ayrıca youtube da var dikişi öğrenebileceğin kanallar :)

Sen de böyle diyorsan:)sen harcadigin parayi liraya mi cevirdin yoksa türkiye`den mi aldin?

indirimler var ama 36-38 beden klasik kıyafetler kalmıyor. ayakkabıda ilk 37-38 bitiyor. bende indirim takip ediyorum ama genelde işime yarar bişeyler bulamıyorum. bir de işlevsel düşünüyorum o yüzden olabilir.

bu sene kış indirimi bile olmadı doğru düzgün. bilmiyorum inşallah yaz indirimi olur bi faydasını görürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…