- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi bilemedimya
-
Bu kadar insan krediyle alisveris, gezme yapmiyordur yahuİnanmak istemiyorum buna.
2.El uygulamalar var bazen sıfır kıyafetler bile çok çok uygun oluyor.Hem de güzel markalar bulunuyor. D..ap bakın belki istediğiniz tarz kıyafetler bulursunuz.kızlar bu kadar derdin tasanın içinde yazacağım saçma gelebilir ama kıyafetler sizce de aşırı pahalı değil mi? Alışveriş yapmam lazım biraz da fazlaca yapmam lazım hem pek giyecek bişeyim kalmamış hem de evlenince dolabım da yeni şeyler de olsun istiyorum ama alamıyorum elim gitmiyor resmen. internetten sitelere bakıp bakıp bişey beğenmeden kapatıyorum. bi kaç mağaza gezdim bomboş çıktım. benden mi kaynaklanıyor diye de sorguluyorum artık acaba ben mi cimrileştim. biriktirdiğim altınlardan bozacağım ama bi çeyrek altına bi iki gömlek yapacak yani o kadar zam gelmiş her şeye.
bi de eklemek istiyorum. kapalı değilim ama çok açık giyinmekten de hoşlanmıyorum. bulabileceğim kıyafetlerin yakasını beğensem göbeği açık, dar olmasa sırtında saçma sapan yazısı var. ben mi bulamıyorum bi tek acaba siz de şu dönemde yaşıyor musunuz bunu. ya da ben spor kıyafetlerden klasik şeylere yönelmek istediğim için mi bana birden anormal geldi.
Valla ben yıllardır böyle yapıyorum, en iyi markaları en ucuz fiyatlara alıyorum sezon sonlarında. 150 liralık elbiseler 30 40 liraya düşüyor, 70 80 kiralık tişörtler 20 liralara iniyor en iyi markaların son indirimlerinde. Zaten şu ekonomik krizde de yeni sezonlara o kadar para vermek mantıklı gelmiyor. Mesela şu an giydiklerimi hep geçen yaz sonu almıştım şimdi bakıyorum fiyatlar dudak uçuklatan cinsten.
Bankacıyım desem :)
Bende öyleyim canım, iyisini alırım yıllarca giyerim. Yıkanmasına da çok dikkat ederim , çöpe atacak param yok çünkü. Sevmiyorum israfı. İndirimlerde öyle bir doldurdum ki geçen sene , hala giymediklerim var.Ben de böyle aldım hep, birike birike bir oda dolusu oldular :) Kaliteli olup çok da olunca kolay kolay eskimiyor zaten.
Bir de şunu farkettim çamaşır makinesi de çok etkili. Kendi evimdeki çamaşır makinem mis gibi yıkardı, annemlere taşındım tüm çamaşırlarım eskimeye başladı, makine eski ve yıpratarak yıkıyor.
kızlar bu kadar derdin tasanın içinde yazacağım saçma gelebilir ama kıyafetler sizce de aşırı pahalı değil mi? Alışveriş yapmam lazım biraz da fazlaca yapmam lazım hem pek giyecek bişeyim kalmamış hem de evlenince dolabım da yeni şeyler de olsun istiyorum ama alamıyorum elim gitmiyor resmen. internetten sitelere bakıp bakıp bişey beğenmeden kapatıyorum. bi kaç mağaza gezdim bomboş çıktım. benden mi kaynaklanıyor diye de sorguluyorum artık acaba ben mi cimrileştim. biriktirdiğim altınlardan bozacağım ama bi çeyrek altına bi iki gömlek yapacak yani o kadar zam gelmiş her şeye.
bi de eklemek istiyorum. kapalı değilim ama çok açık giyinmekten de hoşlanmıyorum. bulabileceğim kıyafetlerin yakasını beğensem göbeği açık, dar olmasa sırtında saçma sapan yazısı var. ben mi bulamıyorum bi tek acaba siz de şu dönemde yaşıyor musunuz bunu. ya da ben spor kıyafetlerden klasik şeylere yönelmek istediğim için mi bana birden anormal geldi.
Yok artik yavmillet iyice dibini siyirmis o zaman.
Taksitle telefonlar alıp icralık olanlar, düğün yapmak için 30 bin tl kredi çekenler, tatil için çekenler...
Çoğu kişi borçla hallediyor.
Demek o yuzden bu devirde borcu olmayan mi var diyorlar.Bir insanin neden surekli bitmeyen borcu olur diyorum ben de. Mecbur kalinirsa saglik disinda hicbisey icin krediye girmem. Sadece evim olmasaydi ev kredisi olurdu heralde. Onun disinda borc sevmedigim sey.
Göz altı kreminin. İsmini yazarmısınız rica etsemKuzum hc nin gozalti kremini kullandim. Gercekten cok güzel harika nemlendiriyor ve morluklarim geçti sanki aydinlik bir göruntu verdi estee nin 2 ürününü kullanmistim hic begenmedim ve 400 tl falan. Bu goz.kremi 99 tl gayet guzel suan bitmek uzere alcamanti aging cilt serumu ve kremini de gördüm aynen o da bendeki serumlar bitsin oyle alcam bence al. Sans ver gozaltisi guzelse o da guzeldir. Dermaderm i de yazdim listeye.
Hc hair care eye renewal ismi canımGöz altı kreminin. İsmini yazarmısınız rica etsem
Kışlıklar zaten çılgınca pahalı en dandik kaban bile 600tlden başlıyor
Geçen hafta 1 bluz, 2 elbiseye 550tl verdim. Ayakkabıya da 250tl verince oldu mu 800...3parça kıyafet 1 yazlık sandala 800tl harcadım 1 gündeVallahi pahalı yani
indirimler var ama 36-38 beden klasik kıyafetler kalmıyor. ayakkabıda ilk 37-38 bitiyor. bende indirim takip ediyorum ama genelde işime yarar bişeyler bulamıyorum. bir de işlevsel düşünüyorum o yüzden olabilir.+1.
kızlar yalnız bu durum ciddi kıyafet stoğunuz varsa geçerli, indirimlerin dip yaptığı an yapın alışverişleri. Kışın yazlık yazın kışlık almak, sezon sonunda diğer sezon için almak mantıklı. Çok uyguna bulabiliyorsunuz.
Bir de artık Trendyol dışında alışveriş sitesi kalmadı eskiden neler neler alırdım hepsi kapandı alışveriş sitelerinin15 tl ye pantolon almışım falan gördükçe hüzünleniyorum..
bu sene kış indirimi bile olmadı doğru düzgün. bilmiyorum inşallah yaz indirimi olur bi faydasını görürüz.Valla ben yıllardır böyle yapıyorum, en iyi markaları en ucuz fiyatlara alıyorum sezon sonlarında. 150 liralık elbiseler 30 40 liraya düşüyor, 70 80 kiralık tişörtler 20 liralara iniyor en iyi markaların son indirimlerinde. Zaten şu ekonomik krizde de yeni sezonlara o kadar para vermek mantıklı gelmiyor. Mesela şu an giydiklerimi hep geçen yaz sonu almıştım şimdi bakıyorum fiyatlar dudak uçuklatan cinsten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?