Kıyafette beden, ayakkabıda numara sıkıntısı

Koalina

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
17.555
32.863
798
Uun zamandır alışveriş yapmak bana işkence çünkü hiç bedenimi ve ayak numaramı bulamıyorum.
Bedenim 34 ama 34 bulunan mağazalarda denediklerim bile bol geliyor. Geçen de factoda pantolon denedim 34 beden, ama oldukça pot durdu, emanet gibi... işin garibi o derece zayıf da değilim yani 34 ten düşük beden olmam imkansız...
Ayakkabıda da aynı durum hakim ayaklarım zayıf olduğu için 35 numaralara bile kalıp konuluyor onlar da topuklu tabi... günlük yahut spor ayakkabıda 35 i ancak çocuk reyonunda bulabiliyorum...

Zevkime göre değil bulduğuma göre giyinmek çok sıktı beni artık. Benim gibi sıkıntılı olanlar ne yapıyorsunuz acaba? Herkes stres atmak için alışverişe çıkar ben sinir olup geliyorum, beğensiğim hiçbişeyi alamıyorum...

İstediğim ayakkabıyı giyrmedikten sonra ne yapayım küçük ayağı:) :) tam 35 değil ama 34 te küçük geliyor 34.5 sanırım.

Koalina tarafından yazılmıştır:)

Son düzenleme:
Mesaj tekrarı.... telefondan girince saçmalamışım

Son düzenleme:
bende de ayak yav bebe patisi gibiymiş öyle diyolar

35 bilem büyük oluyo topukluda ayak öne kaydığı için

Ayakkabıda değilde beden de bende aynı sorunu yaşıyorum.
Bugün bi ceket denedim güya 36 beden ama içinde dönüyorum.
Emanet gibi duruyor bazı 36 lar kıyafetlerin kalıplarından mıdır nedir.
En iyisi özel dikim hazır giyim sıkıntı ama terziye gitmekle de kim uğraşacak bilmiyorum

benim bi arkadaşımın da ayakları 35, 36 numara olsun diye çıkarılıp takılan birşey aldı tabanına, keçe diyordu ama bilmiyorum ismi bu mu

36ya çıkarabilirsen, ayakkabıların en güzel olanları ve o yüzden reyonda duranları 36 numara oluyor zaten.

pantolon için de koton'un 34ü oldukça dar, bi de o mağazaya bak istersen

Bence kalıplarda sorun var üst bedenim evet zayıfır ama 90 cm kalça ile de 34 bedenin büyük gelmesi çok saçma...
Herhalde kadınlar kendilerini iyi hissetsin diye büyük bedenleri küçük olarak etiketliyorlar:)

Koalina tarafından yazılmıştır:)

Kotonda da denedim yine büyük geldi pantolonları
36 da ayaklarım çok oynuyor, hotiçin 35 numarasına bir tam bir yarım keçe koyarak ayağıma göre yaptılar... 36 ya 3 keçe falan koymak gerekir herhalde:)

Son düzenleme:

aynennn aynı sıkıntı bende de var sonradan olmaya başladı bedenimde değişiklik yok ben artık bedenlerin daha bol kesim üretildiğini düşünüyorum ya da modası öyle bilmiyorum ama bir şeylik var ortada

Ben de 34 bedenim ve kıyafet alırken zorlanıyorum, bazı markaların 34 bedeni bile büyük durabiliyor üzerimde

mango, bershka, oxxo gibi markaların küçük bedenleri gerçekten dar, onları deneyin bence. özellikle oxxoda xxs bedenler size olabilir. ayakkabı konusunda da yabancı markalar iş görür diye düşünüyorum.

pullandbear, bershka, stradivarius bu mağazalara gidiyor musun canım?

benim de hatta en son ölçmüştüm kalça ölçüm 92 cm falan ben genelde 34 tercih ediyorum dar dursun diye ama bazen 36 aldığım bile oluyor bu markalarda.

bir kere pullandbearden pantolon almıştım 36 beden olmasına rağmen üstüme zor giyiyorum her defasında.

markadan markaya beden ölçüleri değişiyor. denemediğin markaları deneyebilirsin bence.

kesinlikle koton diyorum kotonun daha genç tarzlarında pantolonlar küçücük oluyo ben ordan alıyorum genelde ve hem tarzını bulabilirsin hem de kaliteli

yetiştim koalina.

benim de bedenim 34.
ve bana uyan kıyafetleri sadece koton da bulabiliyorum
de factonun kalıpları büyük özellikle pantolonlar
batik de keza öyle.
lc waikiki 12-13 yaştan trençkot aldım. (boyum da 154 cm 15-16 yaş bile büyük geliyor)

mangonun kıyafetlerini sevmiyorum ama onun 34 leri cuk oturuyor :)
kalıpları hayli küçük.

tally weijl varsa yaşadığın yerde 32 beden bile var orada.
pull and bear dan da küçük beden bulabilirsin

ayakkabı konusunda yardımcı olamayacağım. benim kadar küçük bir kızın ayağı 38!

mango, bershka, oxxo gibi markaların küçük bedenleri gerçekten dar, onları deneyin bence. özellikle oxxoda xxs bedenler size olabilir. ayakkabı konusunda da yabancı markalar iş görür diye düşünüyorum.

Bu mağazalar şehrimde yok istanbula gidince bakarım o zaman. En azından bir umut doğdu sevindim:)

Bu mağazalar bulunduğum şehirde yok maalesef... ben artık öyle dar durmasını geçtim emanet gibi durmasın yeterli...
25 beden streç kotlardan aldım o bile düşüyor üzerimden potluk yapıyor falan... sanırım benim vücudum biçimsiz olmuyor hiçbişey:)

bazen o bende de oluyor basen kısmı oturuyor diyelim beli bol geliyor. sonuçta tam sana göre dikmiyorlar, tam düzgün dursun illa deme bence.

bu markaların olduğu bir şehre gidersen kesinlikle gir bak.

ben bu markalarda bedenimi bildiğim için özellikle pantolonu buralardan alıyorum.

Lc waikikiden ben de trençkot almıştım lacivert:) çocuk reyonu fena olmuyor oranın...
Benim boyum da 153 aynen 15-16 yaş büyük:))
Kotonun dar paça kotlarına hiç bakmadım ben düz keain yahut yarım ispanyol tarzlarına baktım olmadı bana...bir de diğerlerine bakayım rengarenk pantolonlar vardı:)
Teşekkür ettim çok

ole'den yarım ispanyol aldım ben
boyum kısa diye kötü durur diyordum yok gayet iyi oluyor.
kadife fitilli bi pantolon.
o kesimde olanlara bak kotondan.
ben sana uygun zamanda pantolonun fotosunu atarım çekip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…