Kıyafette beden, ayakkabıda numara sıkıntısı

Bende tek benim ayağım bu denli küçük sanıyordum. Gelin ayakkabım 35 içine kalıpla ancak oldu. Spor ayakkabılarımı sadece Nike alabiliyorum. Yalnız 34 bedene giremiyorum. Kalça ölçüm de 89 boyum 1.62 kilom 52 36 bedenim. Bu konuda yardımcı olamayacağım. Ayakkabı için Gusto&me diye bir marka var onun 35i oluyor bazen.

Tally weijl diye bir mağaza var eğer bulunduğunuz yerde varsa kesim olarak dar calisiyorlar ve pantolonlar da 34 beden bana bol gibi olurken 36 bedenlerine zor giriyorum ürünleri de güzel

Birde mango zara dar kesimler yapıyor bedenden çok ürünün kesimiyle alakali aslında..

Ayakkabi konusunda işiniz çok zor haklisiniz:) sadece spor ayakkabılar çocuk reyonundan yari fiyatina aliniyor tek güzelliği

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ahh ayakkabi derdi bendede var..

36 cok kücük geliyor, 37 cok büyük geliyor.. gercekten ayagimda cuk diye oturan bir cift ayakkabi bulamiyorum..

sadece kislari rahatim.. 37 alip 2tane corap giyiyorum bir ince corap onun üstüne kalin..öyle idare ediyorum cizmedir, bottdur falan..

ama yazlari düsünmek istemiyorum sirf bu dertden.. 36 numara ayakkabi almistim önü acik, tüm parmaklarim fiskirmisti ayakkabidan hahah..

37 almistim, ayagimdan cikiyordu, düsecek gibi oluyordum.. cok sinir bir durum..

ortasi yokmu bu numaralarin.. bucuklu olanlari var sanirim ama bana hic denk gelmedi yada yasadigim yerde yok.. oooooff

Bazı kıyafetlerde tamam bol kesim salaş duruyorda bazılarında çok itici oluyor ya.Mesela ceket dediğin oturacak gömlek dediğin oturacak.Ama yok sanki 36 değilde 46 beden.Tamam bende çok dolgun hatlı bi insan değilim ama bu bolluk halide fazla

bence kadınlar kendini iyi hissetsin daha fazla alışveriş yapsın diye artık bedenleri bol yapıyorlar bu konuda eminim artık

Aman ya, evet, aynı sorun bende de var. XXS veya XS giyiyorum, ama çoğu mağazada en düşük olarak S var, o da baya bol duruyor üzerimde, çuval gibi. Neyse ki bugünkü alışverişim güzel geçti, DeFacto ve Cazador'da XS bulabildim. Ayakkabı numaram da 35,5, o yüzden tam numarayı bulamasam bile 36 alıyorum. Azcık bol geliyor ama çok sorun değil.

ay yeeim ven o ayaklari minicik jöö

34 beden bir arkadasim devamli zara kidsten giyiniyor.
Annem 34 35 numara ayakkabi kullaniyor. Tamami ozel yapim. Kalibi yaptirdiktan sonra istedigi ayakkabidan yaptirabiliyor.

Ayni sıkıntının zıttı bende mevcut.Boyum uzun haliyle ayaklarim buyuk.
İnternette kucuk numara buyuk numara ayakkabi siteleri var.ordan aldim 2 tane babet.dunya varmis dedim.Tavsiye ederim.Kiyafettede gap ,banana republic gibi yurtdisi kaynakli sitelerde standart ustu ve standart alti bedenler var.onlara bakin isterseniz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

38 bedenim ayaklarım da 39 numara . Noolur değişelim noolur .

Bütün kıyafetlerim , aykkabılarım hepsi sizin olsun . Değişelim

Şaka bir yana nine westte çok çok rahat topuklu bulabilirsiniz .

Park bravonun da kalıpları küçük ve 34 numarası tam olacaktır

Dün kotona gittim, yaz tatili için şort bakıyorum... belki görmüşsünüzdür beyaz mavi dikey çizgili şortun 34 bedeni, bol geldi maalesef...
Kalıplar büyüdü bence...

Tam benlik olmuş aynı dertten muzdaribim.Hele ayakkabı ne 36 ne 35 ne 35,5 aralarında bişey bazen 36 oluyor bazen 35,5

ayakkabıların içine bir şey koyuyorlar ya da daraltıyorlar.

elbiselerini de daralttırabilirsin.

ayrıca büyük avmlerde her beden ayakkabı ve kıyafet var.

ayakkabıların içine bir şey koyuyorlar ya da daraltıyorlar.

elbiselerini de daralttırabilirsin.

ayrıca büyük avmlerde her beden ayakkabı ve kıyafet var.

Avm yok bizin şehrimizde. Yani kendime 2 numara büyük ayakkabı alıp keçe ile daraltmak da hoş olmuyor büyük duruyor ayağımda, 35 bulursam onu daraltıyorum genelde ayaklarım zayıf olduğundan küçük aslında... birazcık etli olsalar belki 35 numara bir ayakkabıyı dolduracak

aynı beni anlatmışsın benim de öyle 36 küçük 37 büyük geliyor.

babet alırken ciddi sorun

topuklu alırken 36 ayağımı sıkıyor bildiğimden 37 alıyorum ayağımdan çıkmasın diye bilekten bağlı olanları tercih ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…