Kıyamet koptu..

nomunomuchua adam ağlamış yaaaa çaresizlikten,acizlikten,sana yetememekten ya da senle baş edememekten..(taksiyi,arabayı,dolmuşu bi kenara bırak) ..lütfen git konuş,kırıcı da olma. Bir kalbi incitmenin acısı ne kadar kötü bunu o kadar iyi biliyorum ki..bence telafi et,onu da anlamaya çalış eski meseleleri katmadan

sizin tavrınız da hiç normal değil ki ama her yaptığınız için sebep tamam kabul çok sinirlenmiştim cümlesi olmuş. adam da sinirlenmiş ama . bir de ben şunu anlamıyorum . eğer erkeği bayan birisi arabaya çağırıp bıraksa burda bayana neler denirdi yok kocama taktıdan başlanırdı. demek ki eşiniz bu tip arkadaşlıkları normal bulmuyor . bunu bizden çok siz bilirsiniz eşiniz . neden bu kadar üstüne gidiyorsunuz?abisini arayıp bana bir şey vermedi huzur versin derken baya ileri gitmişsiniz .

Ne kadar dikkat etsem de içimde ölen bir şeyler var..
Elbette bir şeyler eksik..
Zirt pirt boşanmayi açmasam da böyle saçma tavırları karşısında beni haksız yere uzdugunu farkedince bizden Bir halt olmaz ayrılalım diyorum.

O da buna katlanamiyor.

Bir de suna bir şey deyin dedi ya hani aileme.

Git yediğin haltları da anlat diye kudurdum.
Bu sefer de utanmadan tamam onları da anlatırım dedi.

Bu salak tavırları beni benden alıyor. .

Eve yürüyerek 7 dk..
Ben de kendi gelip alsın diye bekledim.
AMA o yattığı yerden beylik tasladi.

Gelmese belki de bitse bizim için daha hayırlı olacak diye düşündüğüm de çok oluyor.

Bu

yüzden gelme dedim aslında..

Peki

Konuyu tam bilmiyorum ama bir nevi kumarda bağa bir maddi zarara ugramissiniz galiba.Tamam bir hata yapmış büyük bir hata da aldatmak,siddet uygulamak kadar kötü değil aslinda.Kaybettiginiz hiçbir seyin aslında var olmadığını dusunun.Sizin hiçbir şeyiniz yoktu kocanizda kaybetmedi böyle düşünün.Nereye kadar siniriniz devam edecek?Evlilik terapistine gitseniz çok güzel olur bence.Aileden olmayan bir üçüncü uzman göz çok iyi olacaktır sizin için.Esiniz mahcubiyet siz ise öfke içindesiniz.Birbirinizi de seviyorsunuz ama ne seninle ne de sensiz durumuna gelmissiniz.Gercekten en iyisi aile terapisi.

Ağladı. Abisine içini döktü.
Gitmeyecek diyorsam gitmeyecek diye dayilandi.
Sonra abisi üzülüyorum yapmayın böyle deyince tamam sen bizi düşünme deyip kapadı telefonu.
Biraz daha hiçkirik sesini duydum kapattıktan sonra.
Kalktı giyinip ise çıktı gitti tek kelime etmeden, tek lokma yemeden..

2 buçuk saat önce geldi kapıyı açtım.
Diğer odaya gitti gelmedi yanıma. .
Orada uyuyor sanırım..

Ama ben de ağladım ki
Bugün ne kadar erkekten yana oldunuz

aynen katılıyorum
yaa adamı aglatmışsın beee git nomu adamıla konus gönlünü al günahtır yazıktır
yapma etme kendine gel
eger onun parası olsaydı kardeşim benim onun gibisinide zor bulurdun dimi su devirde
BUNU UNUTMA İLLAKİ BİR KUSUR OLACAK

nomunomuchua :)) o zaman bir kere daha yuzlesin. Yoksa hep bir yerlerden patlak verececek. Bir cikis yolu bulmalisiniz. Su borclar bitse eminim cok rahatlayacaksiz. Su kordugumi bir cozun hele. Emin ol o cozulmedikce siz her konuda donup dolasip bu borc harc mevzuna geleceksiniz.

Gece calisiyo galiba.
Birak bugun dinlensin zaten uykusuz bide tartisma cikar.konusmak istiyosan aksam uzun uzun konusursunuz.
Bence oda üzuluyo olanlara ama suclu hatali oldugu icin icine atiyor demekki.artik dayanamamis bu sefer.

Çevremde her türlü ondan iyisini bulan da yok değil canım.
Ama sen ne kadar mukemmelsin diyerek duruyorum ben de işte. .

Bence tek hatan bu adamı geride bırakmamak, hata falan değil yaptığı, kumarda para kaybetmiş 3 5 değil hem de ciddi bir meblağ, daha iyi yasayabilecekken para hırsı uğruna seni daha azına mahkum eden bir adam var ortada

Bence genel mutsuzluk ve isteksizliğinin altında bu evlilik yatıyo

Gelip Özür dilese konuscam da gelmiyor.
Gelmiycek galiba.. :/

Gece calisiyo galiba.
Birak bugun dinlensin zaten uykusuz bide tartisma cikar.konusmak istiyosan aksam uzun uzun konusursunuz.
Bence oda üzuluyo olanlara ama suclu hatali oldugu icin icine atiyor demekki.artik dayanamamis bu sefer.

O içine ben içime derken çıldırdık..
Aksamı nasıl bekliycem çok sabırsız biriyim.
Şuan gidip sataşmak istiyorum..

Borçlar biter düze çıkılır.Kaybedilen her şey geri alınır ama sizi bu kadar seven bir eşi bir daha bulamazsınız.Tek değerli şey sevgidir.

Bence de öyle ama onu arkamda bırakıp çok mutlu olurum hic pisman olmam kesin de diyemiyorum.
Neden acaba?

Ondan iyisini mi bulcan ne demek yahu, bir kadın ille bir erkek mi bulmak zorunda, bu lafta çirkin kadın lafı bana göre, kendine güveni olmayan kadın der daha iyisini mi bulcam diye, şaka gibi

He nomunomuchua buldun bir erkek sıkıca yapış bırakma

canımmm senin ağladığın yazmıyordu, onu görsem ona da derim "git lan sarıl kıza diye" ah o bi elimize geçse
Genelinde o haksız,saçma,akılsız olabilir ama dünkü olayda abisini arama hamlesiyle sen haksız,saçma ve akılsızsın nomu kabul et,kusura bakma böyle yazdığım için ama evlilik zor iş. Böyle şeyler uzadıkça uzar,kısıtdöngüye girer bi de ailelerden medet ummaya(başedememe ve iletişimsizlik neticesi) başlamışsınız. Gidin kendi başınıza çözün. Şunun için sen git diyorum, adam senin tutumunla daha da akılsız,saçmalar,aciz ve zavallı bir halde,kendini kaybetmesi işten bile değil. Burda akıllı olan sensin(di mi ama o yüzden ben senden bekliyorum

Borçlar biter düze çıkılır.Kaybedilen her şey geri alınır ama sizi bu kadar seven bir eşi bir daha bulamazsınız.Tek değerli şey sevgidir.

Abisi geldi yazdı sandım bir an..
Aynı şeyleri söyledi o da akşam.
Sonra da bir çocuk size iyi gelir bence dedi.
Dedim heeehh her şeyimiz tam bir o eksikti :)

Acikcasi ben dün seven bir eş göremedim.
Bencil bir ayı gördüm karşımda.
Bakmakla ilgili demek

Gelip Özür dilese konuscam da gelmiyor.
Gelmiycek galiba.. :/

O içine ben içime derken çıldırdık..
Aksamı nasıl bekliycem çok sabırsız biriyim.
Şuan gidip sataşmak istiyorum..
Satasmak istiyorum diyorsunuz hala.Konusmak,anlasmak değil.Kimin kalbi temiz de Allah onun yüzüne baksin diyim bari hak geçmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…