- 11 Mayıs 2016
- 2.010
- 2.197
- 53
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
" Ben gündeme getirmedim, eşimin yarası var " diyorsunuz ya , o yara durduk yere büyümez. Belli ki eskisi gibi davranmiyorsunuz ona , sayginizi yitirmissiniz. Bu bir eş için en zor durumdur ; sayilmamak .
..
Ne olursa olsun o arabaya binmeyecektiniz. Bindiniz madem sonuna kadar alttan alacaktiniz.
" Buraya gel seni götüreceğim " dediğinde, aşkım yetişmem mümkün değil, taksiyle gitsek ? Demeliydiniz. Ya da söylediklerini alttan almaliydiniz.
Ben , " iş arkadaşım , arabasına da yalnız binerim, iş yemeğine de yalnız giderim v.s " mantığını anlamıyorum. Komsu götürse olmaz , iş arkadaşı götürünce eyvallah.
Kocanizin kıskançlık yapması çok normal.
Misilleme yapmanız ise en büyük hata olmuş. Abisine o şekilde ağır konuşmanız , hakaret etmeniz affedilecek gibi değil.
Eşiniz sizi annenize şikayet etmemiş ki , " bosanacagim " diyip duran bir es var , çaresiz kalmış , yardım istemiş.
Sizin yaptiginizla yakından uzaktan ilgisi yok.
Ayrıca boşanmak isterse insan boşanır. Bırakmıyor diye bir şey yok. Gidip dava acacaksınız hepsi bu.
Yok boşanmak istemiyorsa dile getirmemeli. Evin huzurunu alır, bereketini alır bu sevimsiz cümle.
Benim anlamadığım seni kendi bırakacaksa niye eve kadar seni çağırıp götürmek istiyor iş ile ev arası ne kadar mesafe bilmiyorum ama yakında olsa çok saçma. Bende çalışırken iş arkadaşlarımın arabasına bindim mecbur kalınca oluyor. Çalışan bir bayansan bu dert edilecek bir mevzu değil eğer patronlarının toplantı saatlerinden hoşlanmadıysa sana daha iyi şartlarda bir iş bulsun ozaman. Taksicilerin eşleri napsın ozaman yazık kadınlara her türden ahlaklı ahlaksız bin türlü insan biniyor taksilerine... eşinizde bence özgüven eksikliği var ya da sizi kaybetmekten korktuğu için saçmalıyor... yazdıklarınızdan sizi sevdiğini düşünüyorum... ayrıca şu evden kovma boşanma laflarını eşlerin birbirine söylemesini çok yanlış buluyorum ya bu benim eşim diye sahiplen ya da yol ver gitsin bu konular tehdit korkutma konusu olmamalı. Eşim bana bi daha evden git gelme derse ben direk boşanacam herkesin hassas olduğu yer var sonuçta
Ben Türk erkeklerinin büyük bir çoğunluğunun, eşini bir başka adamın aracında görmek isteyeceğini hiç sanmıyorum.
Bu medenilik, modernlik vs değil.
Türkiye de her gün yaşanan olaylara bakar mısınız? Neyin medeniyetinden bahsedeceğiz.
Aldatmalar, zinalar gırla. Şiddet, istismar gırla..
Neyse. Bence de yanlış. Eşin haklı.
Hem net olduğu bir şeyi yapmış hem de üstüne gitmişsin. Eşin gibi davranmak zorunda değildin. Ne diye arıyorsun abiyi. O daha ayrı hata.
Evet eşin bazı konularda suçlu. Adam suçlu, alttan aldın, evliliği sürdürüyorsun diye bu şekilde davranman gerekmez nomu.
Hiç hoş değil davranışların.
Sen de hatalı olduğunu biliyorsun bence. Kendini haklı çıkarmak için sürekli çok sinirlendim vs diye eklemissin ama tutmadı.
Hatalisin ve ona göre davran.
Konuyu tam bilmiyorum ama bir nevi kumarda bağa bir maddi zarara ugramissiniz galiba.Tamam bir hata yapmış büyük bir hata da aldatmak,siddet uygulamak kadar kötü değil aslinda.Kaybettiginiz hiçbir seyin aslında var olmadığını dusunun.Sizin hiçbir şeyiniz yoktu kocanizda kaybetmedi böyle düşünün.Nereye kadar siniriniz devam edecek?Evlilik terapistine gitseniz çok güzel olur bence.Aileden olmayan bir üçüncü uzman göz çok iyi olacaktır sizin için.Esiniz mahcubiyet siz ise öfke içindesiniz.Birbirinizi de seviyorsunuz ama ne seninle ne de sensiz durumuna gelmissiniz.Gercekten en iyisi aile terapisi.Ben de böyle düşünüyorum.
Çoğu zaman kızgınlıkla sonra oturup düşününce ciddiyetle bak biz yapamıyoruz.
Cirkinlesmeden bitirelim dedim.
Hİç bir şekilde istemiyor.
Hircinlasip senin derdin zaten hep boşanmaktı diyor.
Çoğu zaman sensiz yapamam bırakma beni bizim sonumuz ayrilik olmayacak diyor.
Bir şekilde gidiyor işte. .
Ahh evet!
Bana esekten düşeni getirin. :)
Ben de savaşmayı tercih ettim ama rahat dursun kaşinmasin:)
Evet biliyorum..
Sabah geldi ama yanıma hiç gelmedi mesela.
2 saattir diğer odada..
Niye geldin diyesim var yine delirebilir korkuyorum..
Allah sonumuzu hayır etsin. Amin..
Kiskanclik yapmis ama.
Simdi erkek gozuyle bakarsak esin hakli arabaya binmeni istememende.
O sizin aileyi aramis sen de buna karsilik onunkini.biraz sizinki intikam gibi olmus sanki.sen benimki aradin bak bende seninkini ararim gibi.
Son durum ne peki noldu sonra.
Aglamis felanya abisine belliki o bu durumlardan yaptigindan o da memmnun degil.
Sana karsi kendini suclu hissediyor.
Senin de hep gecmise takili kalman onuda yipratmis.
Ya bi hata yapmis deyip unutmak.
Ya da surekli ayni seyleri dusunup mutsuz olcana baska cozumlere gitmek.
Guvende bikere kirildimi bidaha eskisi gibi olunmuyor.
Ama ben de ağladım kinomunomuchua adam ağlamış yaaaa çaresizlikten,acizlikten,sana yetememekten ya da senle baş edememekten..(taksiyi,arabayı,dolmuşu bi kenara bırak) ..lütfen git konuş,kırıcı da olma. Bir kalbi incitmenin acısı ne kadar kötü bunu o kadar iyi biliyorum ki..bence telafi et,onu da anlamaya çalış eski meseleleri katmadan
aynen katılıyorumnomunomuchua adam ağlamış yaaaa çaresizlikten,acizlikten,sana yetememekten ya da senle baş edememekten..(taksiyi,arabayı,dolmuşu bi kenara bırak) ..lütfen git konuş,kırıcı da olma. Bir kalbi incitmenin acısı ne kadar kötü bunu o kadar iyi biliyorum ki..bence telafi et,onu da anlamaya çalış eski meseleleri katmadan
Gece calisiyo galiba.Ağladı. Abisine içini döktü.
Gitmeyecek diyorsam gitmeyecek diye dayilandi.
Sonra abisi üzülüyorum yapmayın böyle deyince tamam sen bizi düşünme deyip kapadı telefonu.
Biraz daha hiçkirik sesini duydum kapattıktan sonra.
Kalktı giyinip ise çıktı gitti tek kelime etmeden, tek lokma yemeden..
2 buçuk saat önce geldi kapıyı açtım.
Diğer odaya gitti gelmedi yanıma. .
Orada uyuyor sanırım..
Ama ben de ağladım ki
Bugün ne kadar erkekten yana oldunuz
Çevremde her türlü ondan iyisini bulan da yok değil canım.aynen katılıyorum
yaa adamı aglatmışsın beee git nomu adamıla konus gönlünü al günahtır yazıktır
yapma etme kendine gel
eger onun parası olsaydı kardeşim benim onun gibisinide zor bulurdun dimi su devirde
BUNU UNUTMA İLLAKİ BİR KUSUR OLACAK
nomunomuchua :)) o zaman bir kere daha yuzlesin. Yoksa hep bir yerlerden patlak verececek. Bir cikis yolu bulmalisiniz. Su borclar bitse eminim cok rahatlayacaksiz. Su kordugumi bir cozun hele. Emin ol o cozulmedikce siz her konuda donup dolasip bu borc harc mevzuna geleceksiniz.
Gece calisiyo galiba.
Birak bugun dinlensin zaten uykusuz bide tartisma cikar.konusmak istiyosan aksam uzun uzun konusursunuz.
Bence oda üzuluyo olanlara ama suclu hatali oldugu icin icine atiyor demekki.artik dayanamamis bu sefer.
Borçlar biter düze çıkılır.Kaybedilen her şey geri alınır ama sizi bu kadar seven bir eşi bir daha bulamazsınız.Tek değerli şey sevgidir.Ağladı. Abisine içini döktü.
Sonra abisi üzülüyorum yapmayın böyle deyince tamam sen bizi düşünme deyip kapadı telefonu.
Orada uyuyor sanırım..
Ama ben de ağladım ki
Bence tek hatan bu adamı geride bırakmamak, hata falan değil yaptığı, kumarda para kaybetmiş 3 5 değil hem de ciddi bir meblağ, daha iyi yasayabilecekken para hırsı uğruna seni daha azına mahkum eden bir adam var ortada
Bence genel mutsuzluk ve isteksizliğinin altında bu evlilik yatıyo
canımmmAğladı. Abisine içini döktü.
Orada uyuyor sanırım..
Ama ben de ağladım ki
Bence de öyle ama onu arkamda bırakıp çok mutlu olurum hic pisman olmam kesin de diyemiyorum.
Neden acaba?
Borçlar biter düze çıkılır.Kaybedilen her şey geri alınır ama sizi bu kadar seven bir eşi bir daha bulamazsınız.Tek değerli şey sevgidir.
Satasmak istiyorum diyorsunuz hala.Konusmak,anlasmak değil.Kimin kalbi temiz de Allah onun yüzüne baksin diyim bari hak geçmesin.Gelip Özür dilese konuscam da gelmiyor.
Gelmiycek galiba.. :/
O içine ben içime derken çıldırdık..
Aksamı nasıl bekliycem çok sabırsız biriyim.
Şuan gidip sataşmak istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?