Kıyamet koptu..

Amaaaan salla bana da neler diyolar seviyorum seni ben şahsen

Haklı da haksız da olsa seviyorum

Ona olan saygimi kolaylıkla kaybetmedi.
Böyle ayilikla da kolayca kazanamaz.
Bence biraz aklı başında davranması gerekiyor.

evet sizi dolmuşla değilde (imkanı varsa) taksiyle götürebilirdi..
bu konuda iş arkadaşınızla gitmek istemekte haklısınız.
ama diğerleri için aynısını söyleyemeyeceğim..

Imkani olabilirdi..
7bin maaş giren evde bir taksi parası sorun olmamalıydi. Hatta bizim arabamız olmalıydı zaten. .
Bu imkanların olmayışı onun suçu.
Şimdi deli dana gibi tepinmesin.

Ben onun yerinde olsam benim ayaklarımı yıkar suyunu içerdim çok ciddiyim :)

O neler yaptı da ben bu kadar agresif biri oldum siz biliyor musunuz?
Muhtemelen bilmiyorsunuz. .
Evlilikte madem ki karsinizdakine saygı duyamayacak,katlanamayacak hale gelmissiniz surdurmekte niye inat ediyorsunuz?Birbirinize hakaret ederek,ortaligi dağıtarak sonrasinda birbirinize saldırarak daha mı mutlu olacaksınız?Birinizin diğerini öldürmesini mi bekliyorsunuz?Evliliği ayakta tutan saygıdır.O bittiyse evlilik bitmiştir.

nomuyu bir tek ben anlarım
yasadıklarımızın yüzde sekseni aynı
bir fark var onun cocugu yok benim var
NOMU BAK BU HAYAT BÖYLE GİTMEZ
konu taksi degil gitmek degil adam kasını kaldırsa sana batacak
içinde ona karsı bitmeyen bir kin var çünkü cok kırgınsın ona
ONA COK güvenmiştin ama ne yaptı sana büyük hayatınızı alt üst edecek hata yaptı
bu kırgınlık kızgınlık içindeki tarifi mümkün olmayan sey asla geçmiyor
bendede aynı seyler hla var yıllar gecmesine karsı
eger dün senin iddada kaybettigi para olmasaydı atlayıp toplantıya gidecek araban vardı
ne taksi ne dolmusla ugrasacaktın dimi
esinle mutlu mesut gidecektin belkide
AMA İŞTE YOKKKKK KAYBETTİ BU ADAM SİZİN MADDİ MANEVİ HERSEYİNİZİ
TIPKI BENİM HAYATIMDA KAYBEDİLEN PARA GİBİ
BENDE SENLE AYNI HİSLERİ PAYLAŞIYORM
bende yaptım çok bu tripleri AMA İNAN SONU YOKKKKK
BİRBİRİNİZİ KIRIP GECİRİSİNZ SAYGI BİTER SEVGİ ZATEN SAYGI PARA GİDİNCE GİDER
SEN BU ADAMA HEM ACIYORSUN HEM BİRAZ SEVİYORSUN HEMDE BIRAKACAK GÜCÜN VE CESARETİN YOK
SENİN BİRDE COCUGUN YOK DÜŞÜN
BENİM VAR
bende bu hislerden dolayı yuvamı bozmuyorm elimden geldiğincede bozmayacagım
bunlar benim kaderim
ben bunları yapmayan biriyle evlenseydim huyu husu cok kötü biri olacaktı bunuda iyi biliyorum
bu hayatta hiçbirsey tam ve mükemmel olmaz
tevekkül et sabret sende böyle yaşamlıymıssın bende
ben cokkkkkkkkkkk zor kabul ettim cok isyen ettimmm neden biz dedim ondan hiç beklemezdim ve bizimde cok ciddi kayıplatrımız oldu.
benle evlenenlerin evi arabası var
benim bir cöpüm yokkkkkk nomu bu bana cokkk koydu halada ama
bu benim kaderim kaderimz
çabalayacaksın yapacaksın zaman geçiyor bu en ACISI
AMA NE YAPALIM BÖYLE OLMASI LAZIM
YAAA ARKANA BAKMADAN CEKİP GİDECEKSİN
YADA KALIP SAVASACAKSIN
HANGİSİ?
BEN EVLADIM İÇİN SAVASIYORUM YA SEN

Amaaaan salla bana da neler diyolar seviyorum seni ben şahsen

Haklı da haksız da olsa seviyorum

Teşekkür ederim canım.
Ben de seni seviyorum..

Bu kadar hirpalanmamis olmayı, çocukça sacmalamamayi ben de tercih ederdim ama kendi kendime olmadım.
Insan bir dönüp ben yaptım bu insanı böyle demeli..

Doğrudur..
AMa bu konu için o da size ne biçim essin falan demezdi sanırım. .

Biz bu tur konulari konussak konussak bosanma asamasina falan gelirsek konusuruz. Anladigim kadariyla icten ice esinize hala kiziyorsunuz malum hatasindan oturu. Aslinda haklisiniz da. O borclar olmasa guzel bir arabaniz olurdu ve minibusle gitmek gibi sacma bir fikirle de gelmezdi. Fakat baska bir erkegin arabasi fikri nedense erkeklere cok hos gelmiyor. Minibuste butun yolcular inip bir erkekle basbasa kalma riskiniz bile varken bana gore sacma. Ama dedigim gibi bu borc konusunu affettiydeniz zoruna giden seyler de yapmamalisiniz. Zaten direkt aileleri aramak falan bunlar cok gurur kiran seyler her ikiniz icin de.

Aynen Koalina.
Ben ona hep diyorum ki benim annem yeteri kadar yıprandı bir gün bosansam da sessizce olacak.
Yok ağladı yalvardi yok barısalim dedi yok mahkeme günü.
Bunlarla yıpratmak istemiyorum onu dedim.

Bunu bile bile onlara duyurmaya kalkması çok yanlış ya.

Hatasını anlasın istedim.

Insan böyle berbat hissediyor.

Teşekkür ederim canım.
Ben de seni seviyorum..

Bu kadar hirpalanmamis olmayı, çocukça sacmalamamayi ben de tercih ederdim ama kendi kendime olmadım.
Insan bir dönüp ben yaptım bu insanı böyle demeli..

Haklısın, bak ne diyorum ben olsam ta baştan boşanırdım ben unutmuştum iddia mevzusunu

nomunomuchua eşin seni seviyor. Bir insan olarak onun gururunu bu kadar ayaklar altına alma. Keşke gitmeseydin. Ne kaybederdin ki eşinin dediğini yapsaydın?

Kötülüğü iyilikle savmak,
Güzel söz söylemek,
İnsanları affetmek...

Biz müslümanız düsturumuz bunlar olmalı.
Allah rızası için. Eşin için değil.

HER ZAMAN ONUN basının etini yiyeceksin
soyle olmsasydı bak bizimde bunumuz vardı
ben cok iyi anlyorum seni bende yaptım bunları
çünkü insana cok koyuyor tarifi mümkün olmayan acı bu
kazandıgını bir hiç ugruna borclra ödemek
çok zor biliyorum
ama ama ama lar var
konunu okudugum daha önceki huyu eşinin eminimki benimki gibi dört dörtlüktür
ne enterasan degilmi
harika bir kişilk harika bir insan benim eşim
ama hatası bizi mahfetti tüm düzen bozuldu
yasadıım rüya hayatım bir anda bozuldu
acı dolu yıllar gecirdim isyan ettim hayata küstüm
yasadıgım sehri degiştirdim
eşim sırf bu yüzden işini kaybetti
aman neler yasadım neler
lanet olsun bu dünyaya dedim

eşinin durumunu anlıyorum ki şöyle.
eşim biz yeni evliyken kendi isteğiyle kardeşime kefil oldu ama kardeşim birkaç yıl sonra iflas etti. borçlar eşimin üstüne kaldı. bu yüzden adına açılmış 20 ye yakın dava var. kardeşim de aynı durumda. borcun sadece 1/3 ünü ödeyebildi. kalanı eşimin maaşından kesiliyor.
bir ara o kadar bunalttı ki beni, " kefil olmasaydın ulan" dedim. boşa istersen falan, para için mi sevdiğim kadını boşayacağım dedi, sustu. 12 yıl oldu evleneli ve 3 çocuk. mutluyuz ama aileler kv ler kanlı bıçaklı.
çok zor bir şey, sebepsiz borcu üstlenmek.

inan o dönem param olsaydı ve borcu kapatabilseydim ilk iş boşanmak olacaktı, o kadar bunalttı beni.

Ben de böyle düşünüyorum.
Çoğu zaman kızgınlıkla sonra oturup düşününce ciddiyetle bak biz yapamıyoruz.
Cirkinlesmeden bitirelim dedim.
Hİç bir şekilde istemiyor.
Hircinlasip senin derdin zaten hep boşanmaktı diyor.

Çoğu zaman sensiz yapamam bırakma beni bizim sonumuz ayrilik olmayacak diyor.
Bir şekilde gidiyor işte. .

Ahh evet!
Bana esekten düşeni getirin. :)
Ben de savaşmayı tercih ettim ama rahat dursun kaşinmasin:)

Evet biliyorum..
Sabah geldi ama yanıma hiç gelmedi mesela.
2 saattir diğer odada..

Niye geldin diyesim var yine delirebilir korkuyorum..

Allah sonumuzu hayır etsin. Amin..

Bana iki tarafta hatalı gibi geldi,öncelikle siz çok fevri davranmıssınız eşinizde üzerine tuz biber olmuş ve dedıgı gıbı iş yaşantısında problemlerı de olabilir bu ınsanı cok huzursuz ve mutsuz yapar kaldıki her tartışmada boşanma meselesını neden acıyorsunuz?Eğer gerçekten boşanmak ıstıyorsanız boşanın o halde boşanmak ıstemıyorsanızda bırseylerı cozmeye calısın.Kaldıkı bır insana kadın veya erkek zaten bugune kadar bana bırsey veremedı yararından cok zararı var gıbı söylemlerde bulunmak sizide karsı tarafıda fazlaca rencide eder.Eşinizin bu tip olaylara karsı tavrını bılıyorken,Siz eve geldiğinizde biraz yapıcı olsaydınız ortada bır sorun kalmayacaktı olayda bu kadar buyumeyecektı ancak pek yapıcı olmak ıstememssınız anlasılan.

evet aynen bu bayana katılıyorum nomu
eşinin kişiliğini ezip gecme
allah için yap bunu
o bir hata yaptı bir bunalımda zaten
söyle düşün sevap ona karsı yaptıkların bir es bir İNSAN OLARAK

Toplantıya yetisemezdim ve onun bu saçma ayılığına boyun eğmiş olurdum canım..

mrb kesinlikle hata sizde..hem suçlu hem güçlü davranmissiniz.üstüne yetmemiş gibi birde ailesine durumu yansitmissiniz.eşiniz cok haklı başka bir adamin arabasına izin vermemekte..kocaniz sizi seviyor kiskaniyor vede en önemlisi başka erkeklere guvenmiyor sizi.siz iş arkadaşınıza ayıp etmiyim derken esinizin kalbini kirip onu uzmussunuz.bence işe geç kalmak dahi olsa binmicektiniz.kendinizi Eşinizin yerine koyun ..bayan arkadasiyla gitmesini istemediğiniz halde sizi dinlemeyip gitse ..sonra gelse sen Karışma ben ne yapacağımı biliyorum dese ..olmaz olmaz bu şekilde davranislar çok yanlış..Özür dilemelisiniz..

ay çocuk musunuz yaa ailenizi niye karşıtırıyorsunuz aranızdaki kavgaya .
bizim insanımız ne zaman birey olmayı öğrenicek çok merak ediyorum
bir kavgada hemen abiler ablalar analar babalar aranıyor ...
sonrada ailelerimiz bize karışıyor aramızı bozuyor dersiniz .. karıştıran sizsiniz aslında ..
eşinin gereksiz bir kıskançlık yapması saçma olmuş .. insanlar evlenince nedense bütün kadınlar adamlar onların eşlerinin peşinde olduğunu sanıyor galiba ... eşin maalesef kendine güvensiz biri ...
öte yandan eşinin bu kadar üzüleceğini bildiğin halde o arabaya binmen de tutarsız geldi bana ..sonuçta kendine güveni olamayn bir erkekle evlenmeyi sen seçmişsin ona göre davranmalısın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…