- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.301
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Beklersem 3 yıl sonra sevgili grillin dediği gibi elde ettiğim yarım mutlulukla yapabilirim.
Sagligim dayanirsa inşallah. .
Burada bana kibirli beklentisi yüksek dediler.
Bana tavrım yüzünden saygilari azalan üyeler oldu.
Merak ediyorum kendileri ne kadar iyimser kalabilirdi..
Amin sağolasın. .
Ben de bu kadar hoşgörüsüz bir adamın ev hanımı ile evlilik tercih etmesi gerektiğine inanıyorum.
"Saygı bitince sevgi de bitiyor" cümlesini fiilen yaşıyorsunuz. Ikinizin de birbirine saygısı kalmamış canım. Eşin de ona saygı göstermediğin için hırçınlaşmış ve "erkeklik" taslıyor. Sadece unuttuğu şey şu ki "saygı zorla gösterilmez, saygı hak edilir."
Nasıl çözersiniz bilmiyorum ama sorununuz basit bir dolmuş, araba meselesi değil belli ki...
evet sizi dolmuşla değilde (imkanı varsa) taksiyle götürebilirdi..
bu konuda iş arkadaşınızla gitmek istemekte haklısınız.
ama diğerleri için aynısını söyleyemeyeceğim..
Evlilikte madem ki karsinizdakine saygı duyamayacak,katlanamayacak hale gelmissiniz surdurmekte niye inat ediyorsunuz?Birbirinize hakaret ederek,ortaligi dağıtarak sonrasinda birbirinize saldırarak daha mı mutlu olacaksınız?Birinizin diğerini öldürmesini mi bekliyorsunuz?Evliliği ayakta tutan saygıdır.O bittiyse evlilik bitmiştir.Ben onun yerinde olsam benim ayaklarımı yıkar suyunu içerdim çok ciddiyim :)
O neler yaptı da ben bu kadar agresif biri oldum siz biliyor musunuz?
Muhtemelen bilmiyorsunuz. .
nomuyu bir tek ben anlarımİddia konusunda herhalde boşan demişimdir çünkü ben yaşamayı yemeyi içmeyi gezmeyi giyinmeyi kozmetiği seviyorum, kendimden kıstığım her şey için cok deli kavga ederdim, sağlık için olsa isterse 3 ev parası olsun ama kumarda para kaybeden adamın yanında olmazdım
Eşimle ben de oynardık ama cüzzi rakamlar eğlencesine...bir ev parası yahu hiç mi abi ben napiyorum demedi bu adam
Amaaaan salla bana da neler diyolar seviyorum seni ben şahsen
Haklı da haksız da olsa seviyorum
Doğrudur..
AMa bu konu için o da size ne biçim essin falan demezdi sanırım. .
Ben de hoşlanmıyorum araçta bu durumdan ama mecburiyet varsa, sıkıntı giderildiyse hoşuma gitmese de dünya yıkılmaz.
Eşinin derdinin çok da bu olduğunu zannetmiyorum. Kaybettiği erkeklik onurunu kazanmaya çalışıyor. Ben erkeğim, karım beni dinleyecek kafasıyla istedikleri olmayınca sinirlenmiş.
Abisine söylemekle de iyi yaptığını düşünüyorum. Bazı erkekler misillemeden anlıyor, aynısını yaşamadan saçmaladığını fark edemiyor. Şimdi görmüştür aileyi aramanın mantıksızlığını.
Teşekkür ederim canım.
Ben de seni seviyorum..
Bu kadar hirpalanmamis olmayı, çocukça sacmalamamayi ben de tercih ederdim ama kendi kendime olmadım.
Insan bir dönüp ben yaptım bu insanı böyle demeli..
eşinin durumunu anlıyorum ki şöyle.Terapist için yorumu benim ihtiyacım yok sen git..
Ona göre suan yerden göğe kadar ben haksızım.
Geçmişi değerlendirme gereği bile duymuyor.
Yaptım hataydi oldu bitti yetsin diyor.
Benim tahammül sıfır umrunda mi..
Ever diyebilirdim gerçekten.
is çıkışına gelip beni alıp elimi tutup götürseydi hani dolmuşa bile goturseydi evet derdim hatta sevimli bulabilirdim.
Eve gel diye hoykurmesini ayıca buldum :)
Evlilikte madem ki karsinizdakine saygı duyamayacak,katlanamayacak hale gelmissiniz surdurmekte niye inat ediyorsunuz?Birbirinize hakaret ederek,ortaligi dağıtarak sonrasinda birbirinize saldırarak daha mı mutlu olacaksınız?Birinizin diğerini öldürmesini mi bekliyorsunuz?Evliliği ayakta tutan saygıdır.O bittiyse evlilik bitmiştir.
nomuyu bir tek ben anlarım
yasadıklarımızın yüzde sekseni aynı
bir fark var onun cocugu yok benim var
NOMU BAK BU HAYAT BÖYLE GİTMEZ
konu taksi degil gitmek degil adam kasını kaldırsa sana batacak
içinde ona karsı bitmeyen bir kin var çünkü cok kırgınsın ona
ONA COK güvenmiştin ama ne yaptı sana büyük hayatınızı alt üst edecek hata yaptı
bu kırgınlık kızgınlık içindeki tarifi mümkün olmayan sey asla geçmiyor
bendede aynı seyler hla var yıllar gecmesine karsı
eger dün senin iddada kaybettigi para olmasaydı atlayıp toplantıya gidecek araban vardı
ne taksi ne dolmusla ugrasacaktın dimi
esinle mutlu mesut gidecektin belkide
AMA İŞTE YOKKKKK KAYBETTİ BU ADAM SİZİN MADDİ MANEVİ HERSEYİNİZİ
TIPKI BENİM HAYATIMDA KAYBEDİLEN PARA GİBİ
BENDE SENLE AYNI HİSLERİ PAYLAŞIYORM
bende yaptım çok bu tripleri AMA İNAN SONU YOKKKKK
BİRBİRİNİZİ KIRIP GECİRİSİNZ SAYGI BİTER SEVGİ ZATEN SAYGI PARA GİDİNCE GİDER
SEN BU ADAMA HEM ACIYORSUN HEM BİRAZ SEVİYORSUN HEMDE BIRAKACAK GÜCÜN VE CESARETİN YOK
SENİN BİRDE COCUGUN YOK DÜŞÜN
BENİM VAR
bende bu hislerden dolayı yuvamı bozmuyorm elimden geldiğincede bozmayacagım
bunlar benim kaderim
ben bunları yapmayan biriyle evlenseydim huyu husu cok kötü biri olacaktı bunuda iyi biliyorum
bu hayatta hiçbirsey tam ve mükemmel olmaz
tevekkül et sabret sende böyle yaşamlıymıssın bende
ben cokkkkkkkkkkk zor kabul ettim cok isyen ettimmm neden biz dedim ondan hiç beklemezdim ve bizimde cok ciddi kayıplatrımız oldu.
benle evlenenlerin evi arabası var
benim bir cöpüm yokkkkkk nomu bu bana cokkk koydu halada ama
bu benim kaderim kaderimz
çabalayacaksın yapacaksın zaman geçiyor bu en ACISI
AMA NE YAPALIM BÖYLE OLMASI LAZIM
YAAA ARKANA BAKMADAN CEKİP GİDECEKSİN
YADA KALIP SAVASACAKSIN
HANGİSİ?
BEN EVLADIM İÇİN SAVASIYORUM YA SEN
Biz bu tur konulari konussak konussak bosanma asamasina falan gelirsek konusuruz. Anladigim kadariyla icten ice esinize hala kiziyorsunuz malum hatasindan oturu. Aslinda haklisiniz da. O borclar olmasa guzel bir arabaniz olurdu ve minibusle gitmek gibi sacma bir fikirle de gelmezdi. Fakat baska bir erkegin arabasi fikri nedense erkeklere cok hos gelmiyor. Minibuste butun yolcular inip bir erkekle basbasa kalma riskiniz bile varken bana gore sacma. Ama dedigim gibi bu borc konusunu affettiydeniz zoruna giden seyler de yapmamalisiniz. Zaten direkt aileleri aramak falan bunlar cok gurur kiran seyler her ikiniz icin de.
Bana iki tarafta hatalı gibi geldi,öncelikle siz çok fevri davranmıssınız eşinizde üzerine tuz biber olmuş ve dedıgı gıbı iş yaşantısında problemlerı de olabilir bu ınsanı cok huzursuz ve mutsuz yapar kaldıki her tartışmada boşanma meselesını neden acıyorsunuz?Eğer gerçekten boşanmak ıstıyorsanız boşanın o halde boşanmak ıstemıyorsanızda bırseylerı cozmeye calısın.Kaldıkı bır insana kadın veya erkek zaten bugune kadar bana bırsey veremedı yararından cok zararı var gıbı söylemlerde bulunmak sizide karsı tarafıda fazlaca rencide eder.Eşinizin bu tip olaylara karsı tavrını bılıyorken,Siz eve geldiğinizde biraz yapıcı olsaydınız ortada bır sorun kalmayacaktı olayda bu kadar buyumeyecektı ancak pek yapıcı olmak ıstememssınız anlasılan.Iyi geceler hanımlar.
Saatlerdir kendime gelemedim.
Çok ciddi sorunlar yaşadık ama en kötü kavgamizda bile böylesi yaşanmadı.
4 buçuk yıldır ilk kez eşim olacak adamdan korktum..
Açıkçası bilen bir kaç kişi beni de hatalı buldu.
Yine de şahsen kendimde suç bulmuyorum.
Ama sizin de fikrinizi almak istedim.
Bugün iş çıkışı bir toplantıya katılmam gerekiyordu ama yetişmek için sadece 25 dk gibi bir sürem vardı ve benim yürüme yolum araç bekleme vs rahat 1 saati bulacak bir durumum söz konusuydu.
Bu toplantıya benimle birlikte gidecek olan iş arkadaşı vardı.
Düşünün aynı anda çıkıyoruz aynı yere gideceğiz kendisinin özel aracı var.
Bu durumda onunla gitmemin en mantıklı olan olduğunu düşündüm.
Yalan söylemek içime sinmedi açıkçası..
Eşimin bu konudaki hassasiyetini biliyordum. Tek bayan senden eğer başka bir adamın aracında işin yok der hep.
Bense bu konuda onunla hiç bir zaman anlaşamadim. Yolumuz aynı beni aracına davet eden iş arkadaşıma siz gidin yok demek bana çok ayıp geliyor.
Neyse eşim gece çalışmasına rağmen beni götürmek için erken uyandı ve bana eve gel ben seni götüreceğim dedi.
Dolmuşla götürecek ama.
Bu tavrı çok mantıksız buldugum için yetisemeyiz sacmalama ben işimi bilirim Karışma bana diyerek inat ettim onunla gitmedim.
Vay sen misin dinlemeyen bir dünya laf saydı onun sözünü dinlemiyormusum da bilmem neymiş. Benle muhattap olma da sakin tek kelime etme de artist artist haller.
Neymiş o saate toplantı koyan geç kalana bir şey diyemezmis aracı olmayanı işten o zaman çıkanı hesap etmek zorundalarmiş savunması bu..
Gittim döndüm surat bir karış.
Ise gidecekti yemek yaptım yemeğini ye dedim konuşma benle diye tersledi.
Iste o noktada dayanamadım ve defol git ise bir daha da gelme diye üzerine gittim.
Bu benimle başa çıkamayip annemden vuruyor beni.
Ne zaman boşancam desem- kabul çok doluyum tepemi attirdikca diyorum..
Kardeşlerime geçen tartismamizda nomu boşanmak istiyor anneme soyleyin suna bir şey desin falan demiş.
Annem dedi bunu ciddiye almamislar şaka yapıyor demişler kendisi bizimkiler sık sık işletir çünkü .
Ben de evet şaka yaptı işi gücü yok falana kivirdim.
Ama içten içe sinir olmuşum.
Hadi bu sebep oldu abisini aradım ve şuna artık soyleyin gitsin gelmesin eve annen yakın dedim.
Bana bir şey verdiği yok üç kuruşluk huzur verecek onu da veremiyor madem istemiyorum gerizekalıyı falan dedim.
Kabul kendimi kaybettim.
Ama cidden çok sinirlendim.
Hepsini duydu.
Geldi sen ne biçim konuşuyorsun diye üzerime yürüdü bir sürü bağırdı yıktı evi.
Sinirlerim gerildi ben ağladım.
Sonra abisi onu aradı.
Onunla konuşurken o da ağladı.
Beni umursamiyor hiç takmiyor.
Ben de insanım hata yaptım diye kocası değil miyim beni dinlemedi gitti istemiyorum dediysem bitmiştir falan ağlayarak zirvaladi.
Zaten izni yokmuş çok bunalmış da mis mis mış..
Bu adamın 4 buçuk yıldır en büyük kavgamizda tavrı en fazla surat asmak küsmek olmuştu.
Bugun canavar çıktı içinden.
Soruyorum şimdi ben mi yaptim ?
evet aynen bu bayana katılıyorum nomunomunomuchua eşin seni seviyor. Bir insan olarak onun gururunu bu kadar ayaklar altına alma. Keşke gitmeseydin. Ne kaybederdin ki eşinin dediğini yapsaydın?
Kötülüğü iyilikle savmak,
Güzel söz söylemek,
İnsanları affetmek...
Biz müslümanız düsturumuz bunlar olmalı.
Allah rızası için. Eşin için değil.
ben ikinizi de seviyorum :)Amaaaan salla bana da neler diyolar seviyorum seni ben şahsen
Haklı da haksız da olsa seviyorum
nomunomuchua eşin seni seviyor. Bir insan olarak onun gururunu bu kadar ayaklar altına alma. Keşke gitmeseydin. Ne kaybederdin ki eşinin dediğini yapsaydın?
Kötülüğü iyilikle savmak,
Güzel söz söylemek,
İnsanları affetmek...
Biz müslümanız düsturumuz bunlar olmalı.
Allah rızası için. Eşin için değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?