Dün anneme telefonda ortak akrabamız bana kızıyormuş.
Benim ailem anlayışlı
Annem söylemese bile duyuyorumAnneniz size laf taşımasın.
Zaten görüntülü konuşuyorlar, annem söylemese ben zaten ondan bundan da duyuyorum. Anlayışlılar her aile onca masrafa 2 yıl yüksek lisans yapılmasına, beni dershaneye 2.kez göndermeye falan okey demezdi. Ki ben hayatımda hiç çalışmadım işe gitmedimBu söylenenler annenize söylenmiş.
Nasıl oldu da siz biliyorsunuz?
Sandığınız gibi anlayışlı bir aileniz yok bence. Biri benim kızım hakkında bana bunu söylese, önce sana der ağzını kapatırdım. Sonra da bu görüşmeyi unuturdum. Kızıma anlatmak, onu üzeceğini bile bile detayları söylemek aklıma gelmezdi...
Kendileri hariç herkesin işine bakıyorlar hiç sormayınAğzının payını verin siz de. Annenize diyolarsa anneniz versin. Herkes işine baksın tövbe ya
Zaten görüntülü konuşuyorlar, annem söylemese ben zaten ondan bundan da duyuyorum. Anlayışlılar her aile onca masrafa 2 yıl yüksek lisans yapılmasına, beni dershaneye 2.kez göndermeye falan okey demezdi. Ki ben hayatımda hiç çalışmadım işe gitmedim
Bence hiç umursamayın siz. Hayatınıza bakın övdükleri insan hayatı içinde mutlu mu mutsuz mu bilemeyiz. Kim bilir gerçekte siz çok daha mutlusunuzdur, kimse hayatının kötü yönlerini dışa özellikle de akrabalalra yansıtmaz.Kendileri hariç herkesin işine bakıyorlar hiç sormayın
Bence de banane ama kızı hiç olmazsa ayda 2 kez duyuyorum. Doğru:)Tamam da bu sizin seçiminiz.
İşe girmek de diğer kızın seçimi
Ondan size ne, sizden ona ne
Siz kendi kendinize “jasemin bunu sen seçtin, sen böyle mutlusun, elalemi neden takıyorsun bu kadar” demedikçe bu durumun çözümü yok.
sızın secımlerınıze kımse karısamazMerhaba arkadaşlar
Sizinle dertleşmek için bu başlığı açtım. Zira tüm moralim motivem yok oldu.
Uzaktan akrabamın benimle yaşıt kızı babasının vasıtasıyla özel sektörde yüksek maaşlı işe girdi, ama kızı biliyorum öyle başarılı falan değildi ne olduysa baba parasıyla oldu zaten aynı üniversitedeydik. Bense yolumu masterdan yana çizdim yaptım şimdi de kpssye hazırlanıyorum.
Dün anneme telefonda ortak akrabamız bana kızıyormuş. "jasemin işe girseydi ya, ne yapacaktı okulu mokulu, okudu da noldu, bak X kendine araba almış daha neler ediyormuş aa jaseminin erkek arkadaşı bile mi yok evde kalmasın" temalı mide bulandırıcı sohbet. Benim ailem anlayışlı ama akrabalar beni deli ediyor. Bana okurken de zırnık faydaları olmadığı gibi bir de kıyas ediyorlar. Zamanında ne okuduğumu bile bilmeyenler şimdi benim yerime atama takip eder olmuş.
Durduk yere kızdan da soğuttular beni kıyaslaya kıyaslaya. Zaten bu sınav psikolojik bir sınav ve şu an moralimi bozdular yine durduk yere.
Herkesin kaderi yolu yiyecegi ekmegi kismeri ayridir.Merhaba arkadaşlar
Uzaktan akrabamın benimle yaşıt kızı babasının vasıtasıyla özel sektörde yüksek maaşlı işe girdi, ama kızı biliyorum öyle başarılı falan değildi ne olduysa baba parasıyla oldu zaten aynı üniversitedeydik. Bense yolumu masterdan yana çizdim yaptım şimdi de kpssye hazırlanıyorum.
Dün anneme telefonda ortak akrabamız bana kızıyormuş. "jasemin işe girseydi ya, ne yapacaktı okulu mokulu, okudu da noldu, bak X kendine araba almış daha neler ediyormuş aa jaseminin erkek arkadaşı bile mi yok evde kalmasın" temalı mide bulandırıcı sohbet. Benim ailem anlayışlı ama akrabalar beni deli ediyor. Bana okurken de zırnık faydaları olmadığı gibi bir de kıyas ediyorlar. Zamanında ne okuduğumu bile bilmeyenler şimdi benim yerime atama takip eder olmuş.
Durduk yere kızdan da soğuttular beni kıyaslaya kıyaslaya. Zaten bu sınav psikolojik bir sınav ve şu an moralimi bozdular yine durduk yere.
Herkesin kaderi,yolu,yiyecegi ekmeği vs farklıdır.Ne yazik ki herkes bir baskasi kadar sansli doğmuyor olamıyor.Imkanlar farkli sans dedigimiz şey farklı...Siz kendi yolunuza bakin hic belli olmaz.Kuzenim mezun oldu arkadaşı olamadi o yil.Kiz cok agladi uzuldu.Kuzenim doguya ilceye atandi o yil üniversite bir programla sayili öğrencileri yurt disina yolladi.Mezun olamayan kiz programa alindi yurt disina gitti.Goreve basladi deli para kazandi kendine gore birini buldu evlendi.Bu saydiklarimi kuzenim seneler sonra yapabildi hayirda şer varmış meger derdi kiz hepMerhaba arkadaşlar
Para konusunda anlayışlı olabilirler ama diğer konularda anlayışlı görünüyorlar. Annen istese sohbeti kesip, kadının ağzının payını verebilirdi.Zaten görüntülü konuşuyorlar, annem söylemese ben zaten ondan bundan da duyuyorum. Anlayışlılar her aile onca masrafa 2 yıl yüksek lisans yapılmasına, beni dershaneye 2.kez göndermeye falan okey demezdi. Ki ben hayatımda hiç çalışmadım işe gitmedim
Evet bende bunu söylemek istiyorumBenım anneme benimle ilgili kimse boyle konusamaz
Sorun annenizde.
Hem telefondakini Konusturmus annesi, hem konu sahıbıne gelip soylemıs. GaripEvet bende bunu söylemek istiyorum
Değil annem, annemin yanında kimse benimle böyle konuşamaz. Gerekirse gelir benim başıma kakar ama beni kimseye küçük düşürmez.
Biri birşey söyleyebiliyorsa bu arabanızın değil annenizin suçu. Anneniz dik dursa kimse birşey söyleyemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?