Ben de yengeç burcuyum ama hayatımda hiç bu hissi yasamadim. Hatta bilakis sevgilimin evine turistler gelsin kalsın diye bir kadın olarak ne kadar güvenilir biri olduğuyla ilgili referans bırakmıştım

Bence burçla alakali bir durum değil.
Bunu bir problem olup çözmek istemeniz bile çok güzel bir şey. Çoğu insan "seviyom ki kıskanıyom" der, normal karşılar.
Çözmek için bence sebebini bulmanız lazim. Acaba ailede yeterli destek mi gormediniz, annenizle guvenli bağlanma problemi mi yaşadınız, kardeş kıskançlığı pompalanan bir ailede mi büyüdünüz, erkekler hakkında yeni yeni düşünceler urettiginiz bir yastayken beğenilmeme sorunu - ya da okulun havalı çocuğunu başkasına kaptirma durumu mu yaşadınız, ozguveninizi kıracak bir olay mi yaşandı, insanların fikrini çok önemsediğiniz bir çağda bedeninizi aşağılayan bir cümleye mi maruz kaldınız???
yani sorunun temel kaynağı sizce ne olabilir? Açıkçası ben kıskançlığı sevgi ile bağlantılı görmüyorum. Kardesini kıskanan birisi nasıl ki kardesini sevdiginden kiskanmiyorsa sevgilisini kıskanan da sevgiden kiskanmiyordur.
Bence çözüm için önce bu sorunun temeline injn. Hatta bir terapi desteği alabilirseniz süper olur. Ben de de terapiye gidiyorum , tavsiye ederim. Ama ekonomik özgürlüğünüz yoksa (aşırı pahalli bir şey değil,benim seans 150 TL mesela) kendiniz de çözmeye çalışabilirsiniz,bunun icin gerçek psikologlarin yazdığı bazı kitaplar okumanız yararınıza olacaktır
Meselenin özüne indikten sonra Cozmek sizin i in daha kolay olacaktır.
Bol sans