Yıllarca para verse 5 lira hesabını sordu.son 1 yıldan beri çalışıp ortağının borçlarını ödüyor.geleceğe dair tek cümlesi yokbir söz vardır kocanın parasını sen yemezsen başkaları yer...hayati ihtiyaçlardan vazgeçecek kadar taviz vermeyin bence size insansınız neticede
Bu akşam artık ona kara verdim.çünkü verdikçe istiyor.ama kendisi ihtiyaçlarımı karşılamıyor mutfak ve faturalar dışında.kıyafet eşya almak yok.ne yapıcan, fedakarlık etmeyi bırakıcan ! çünkü "bazı insanlar onlar için ne yaptığınızı anlamazlar, ta ki siz yapmayı bırakana kadar "
Bilezikleri verdiğime çok pişmanım.hapse atacaklardı borçları yüzünden.düşünün o abisine ev yaptı o bile vermedi zor gününde.okuttuğu kardeşi de sadece ben vardım yanında.onlar yine canciğer oldu ben dış kapının msndalı.Ben okurken bunaldim siz nasil dayanmissiniz?
Ama asla ödün vermeyecektiniz. Alacaktiniz, kismayacaktiniz...
Aile olayını tam olarak kavrayamamış eşiniz bence. Öncelikleri siz olmalıydınız ne olursa olsun. Anlatımınıza göre siz yeterince fedakarlık ta etmişsiniz. Bari ilerisi için güzel umutlar sunsaydı size ama o da yok.düzelir diyemicem çünkü anladığım kadarıyla eşinizin bakış açısı böyleüzüldüm sizin adınıza gerçekten. Karar sizin umarım bundan sonrası istediğiniz gibi olur.
Madem biriktirdin neden soyluyosunki , sende biraz safmisin cokmu iyi niyetlisin anlamadimki..Geçen gün yanımda 2bin vardı.aylardır biriktidiğim parayı ver kızkardeşimin kocasında kalsın dedi.parayı bana bırakmak istemiyor.nasıl bu adamla birikim yapılıp yaşanır.güven yok bu evlilikte,çabalarıma rağmen.
Ben geleceği düşünüyorum borçlar bittince birikim yapıp ev,araba alalım diyorum.adam elimdeki 2bine göz dikiyorTam tersini uygulaman gerekiyor , sende onun gibi dusunme.
Harca ya sen neden kendini zor durumda birakiyosjnki boyle koca icin.ye ic harca gez madem kiymet bilmiyor..
Oovv moralinizi hepten bozmak istemem ama sizin evliliğiniz gerçekten farklı bir çizgide ilerliyor. Size şöyle böyle yapsanız diyerek biraz umut vermek isterdim şuan ama tarafsız dışardan bi göz olarak eşiniz hiç umut vaadetmiyor ve siz daha çook üzüleceksiniz gibi. Ayrıldığınızda sıkıntınız bitmicek tabi ama en azından ne için sıkıldığınızı bilerek çabalayacaksınız
Bilezikleri verdiğime çok pişmanım.hapse atacaklardı borçları yüzünden.düşünün o abisine ev yaptı o bile vermedi zor gününde.okuttuğu kardeşi de sadece ben vardım yanında.onlar yine canciğer oldu ben dış kapının msndalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?