kıymet bilmeyen koca

Arkadaşlar ben çok sizin gibi düşünemedim ya. Konu sahibi yesin içsin gezsin harcasın tamam da. Eşiyle ilgili edindiğim fikre göre bunlar sadece daha çok kavga etmelerine neden olur gibi gözüküyo. Bu da evde daha çok huzursuzluk demek değil mi

Biriktirdiginiz parayi harcasaniza.
Cocuklarin duzgun yiyecek giyecegi yok diyorsunuz ama siz de biriktiriyorsunuz.
Biriktirmeyin, bu gunler bir daha gelmez.
Evlatlariniza kendinize harcayin..

Gerçekten ben eşime eşim gozuyle baktıkça adamın niyetini o olmadığını görüyorum.inanın ayrılsam çocuklara yazık ayrılmasam yine çocuklara yazık.çünkü bizi düşünmüyor.ne olacak

Kesinlikle çok doğru ben eve şunu alalım diyorum kavga çıkıyor.biriktirip bana parasını teslim etmesini sağlamaya çalışıyorum.yoksa maaşını vermez hayatta.benim sormak istediğim borlar bir yıl sonra bitecek o zaman 2bin kenara atarsak ayda.vu adam benden parayı eniştesinegoturmek isterken.o paralar nasıl birikecek.beni sıkan bu

Biriktirdiginiz parayi harcasaniza.
Cocuklarin duzgun yiyecek giyecegi yok diyorsunuz ama siz de biriktiriyorsunuz.
Biriktirmeyin, bu gunler bir daha gelmez.
Evlatlariniza kendinize harcayin..
Mutfakta faturalarda sıkıntı yok.ama kıyafet gezme felan yok

Sizce ne yapmalıyım bu adama bilemiyorum nasıl davranacağımı...

Ya üzüldüm hakkaten ve ciddi ciddi düşünür oldum. Klasik bişey olcak konuşun dicem ama çözüm olacağını sanmam. Boşanma talebinize cevabı ne olur. Yada onun ailesinden içinizi döktüğünüzde sizi anlayıp hak vereceği bi büyüğü falan yok mu

önceliklerini sorun ona. çocuk hasta olsa doktor hastane ilaç parası verseniz daha mı iyi. inşallah duzelir.

Sağol canım üzülme lütfen.kimseyi üzmek istemem.ama ben ne yapsam kıymetsiz onun için.varsa yoksa ailesi.ona mektup yazdım ama sonuç aynı.babama bu son eniştesine parayı teslim etme olayını anlattım benim için çok üzüldü .boşanmayı istiyorum ama çocuklar çok küçük.bir de bize gelecek vermek zorunda diye keyfine bırakmak istemiyorum boşanıp da.

Ben geleceği düşünüyorum borçlar bittince birikim yapıp ev,araba alalım diyorum.adam elimdeki 2bine göz dikiyor
Sende soyleme , benim esim asla hesap yapmaz benle para mevzusunu bile sormaz.
Ama yinede kenara koydugum parayi soylemem kendisine ne olur ne olmaz . Bilmesine gerek yok ..
Zaten cok onemli lazim olsa cikarir veririm , madem senin esin para konusunda sorumsuz sende elindeki soyleme bilmesin..

Ama borçlar bitince her ay kenara 2bin atabileceğiz.o zaman ne olacak bu adamla?ben söylemesem de bilecek ne kadar olduğunu.ya vermek istemese kii öyle görünüyor.ben diyorum ki 30 40 bin biriktirdiğimde krediyle ev alıp ödemeye mecbur mu bıraksam?

Bence de ikna edebilirseniz en mantıklısı bu adamı borca sokmak ev vs. falan.. En azından borcuna sadık biri gözüyo. Ortağınınkileri bile böyle ödüyosa

Bence de ikna edebilirseniz en mantıklısı bu adamı borca sokmak ev vs. falan.. En azından borcuna sadık biri gözüyo. Ortağınınkileri bile böyle ödüyosa
Borçtan çok korkar eve bile bişey alıncaksa pesin yoksa alınmaz.hayatta ev kredisine girmez ben ona sormadan yaparsam ödemek zorunda kalır.yani kendi üzerime çekersem ev sahibi oluruz.

Bencede madem iyilikten anlamiyor sizde kredi odemesine mecbur birakin onu..
Hem oyle toplu koyka kenara ufak ufsk ondan gizli koy kenara ..

Sen hatayı baştan yapmışın canım kusura bakma. Sen yemezsen temel ihtiyaçlarından bile vazgeçersen yedirecek başkasını bulur adam. Kayınvalidemin eltisinin bir sözü var kocanın 2 tabağı varsa birini kırıcan der Bebeğin var aç tüm odaların peteklerini bebeğe yazık. Sende aç bir borç ödesin işine gelirse. Erkekler fedakar kadın sevmiyor yaşamayı seven kadını seviyor ben bu hayatta bunu öğrendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…