kıymet bilmeyen koca

Grlecegın planını bile yapmıyorsa aynı şeyleri sıkıntıları yasacaksın demek. İyi katlanmıssın arkadasım

Böyle adamlara savurgan, başının etini yiyip duran kadınlar iyi geliuor, etrafımdan gördüğüm ve kendi tecrübelerim bunlar, Daha rahat davranın tutumlu kadın olmayın eşiniz düşünsün yetmedi yetişmedi diye...

niye bu kadar kendinden ödün verdin bir nankör adam için.

Şu ana kadar " fedakarlık yaptım " " kendimi bile unuttum" deyipte bunu görebilen bir adamla karşılaşanını görmedim.

Kişi ne kadar kendini unutursa, isteklerinden vazgeçerse karşı taraf o kadar unutur ve tüm krediyi kendine kullanır.

Kişi ne kadar fedakarlık yaparsa yapsın hep daha fazlası istenir ve bir gün fedakarlık yapan kişi patladığında " ne yaptın ki ,yapmasaydın" olur.

Bu değişmez bir gerçek. Yapmayacaksın. Hiçbir zaman kendinden vazgeçmeyeceksin.

..

Ben olsam çalışırdım sanırım.

Cinnet geçiririm.
Mutlaka çalışır birikim yaparım.
Zor gününde olsa da bu herife kuruş koklatmam ayrıca..
Nasıl olsa kıymet bilmiyor nankörün teki..

Merhaba hanfendi ben biraz sizi haksiz buldum neden mi

7 senelik evlisiniz ve esiniz size neredeyse gun yuzu gostermemis buna ragmen 2 tane evladiniz olmus hadi olmus hep kendinizden fedakarlik yapmissiniz esinize firsat vermemissiniz oda bundan yuz bulmus sanirim ve siz hala kendinizden odun vermeye devam ediyorsunuz evde bebek var ve dogalgaz cok geliyor diye esiniz dirdir ediyor herseye her kedere katlaniyorsunuz bence biraz kendinizi geri cekin ve esinize okkali bir konusma yapin kendinizi bu kafar sikmaya gerek yok umarim hersey yoluna girer...

Evet evlendiğim günden beri sadece karın tokluğuna yaşa.evlendiğinin ertesi günü altınlarını ver.zor gününde yanında ol.daha birçok şey yap ama o sana herşeyi çok görsün.ben de bir konuşma yapmak istiyorum.neler desem?

Cinnet geçiririm.
Mutlaka çalışır birikim yaparım.
Zor gününde olsa da bu herife kuruş koklatmam ayrıca..
Nasıl olsa kıymet bilmiyor nankörün teki..
Ben o durumdayım zaten ama çocuklar için varım bu evde.boşanırsam hiç umurumda olmaz bu adam rahatlar.ben ne yapsam bilmiyorum artık.çok sıkıldım bu hayattan

Fedakarliklari siz de isteyerek yapmissiniz emin olun evli olan bircok bayan sizin gibi davraniyor... fedakatlik yapiyor ama kiymet sifir sevgi huzur goremiyor siz biraz ustubuzden atmaya bakin evlatlarinizi dusun esinize evin erkeginin o oldugunu hissetirin sahsen benim esim dogalgaz icin dirdir yapsa canini okurum cocugunuz hasta olsa dahami iyi ayrica tek goz oda diyorsunuz bu sekikde soyleyebilirsiniz sert yapmanin zamani gelmiste gecmekte

Ben de çalışma denemesi yaptım.ama annemler uzak olduğu için kreşe gitti maaş.bi çocuk hastalandı,devam edemedim.yani iyi bir meslek yoksa lise mezunuysan,maaş belli.boşanmak istemedim çünkü ailem bayağı maddi anlamda sorunlu.onlarla yaşamak daha da zor.boşanırsam ev,iş şart.bunlar olmadığı için herşeye katlandım.

Dün tartıştık zaten.o zaman çadırda yaşayalım fatura gelmez dedim.bundan sonra tavrı nasıl almalıyım kızlar?

Dün tartıştık zaten.o zaman çadırda yaşayalım fatura gelmez dedim.bundan sonra tavrı nasıl almalıyım kızlar?
Kendinizden odun vermeyerek baslayabilirsiniz mesela.. kendi isteklerinizi ertelemeyin borclar odendigine gore geliriniz mevcut kendiniz icinde bir seyler yapin tavrinizi net olarak koyun ve geri adim atmayin cadirda bile yasaniz bedava yasayamayacaksiniz degilmi cocuklu bir evde bu kadar ayrinti biraz fazla diye dusunuyorum

O parayı altın yaptım ama kendime değil.eşim bi akrabamızdan borç almıştı.yıllardır ödemedi ona gidecek
Ben olsam sizin yerinizde ödemem o borcu eşiniz ödesin siz de o parayı bankaya atın çünkü karşınızda fedakarlık yapacak bir eş yok.

Evet bundan sonra yok destek olayım,onu vereyim bunu vereyim olmaz zaten.ama ben dırdır yapmayı hiç bilmiyorum bile...

Bir de kardeşinden 20 bin alıp alıp o ortağına verdi.şimdi her ay 1000 lira ödüyoruz.yani 1 sene sonra tamamen bitecek.bu aydan sonra kenara banka borçları bittiği için 1000 lira atabiliriz.bu aydan itibaren çocuklara oda takımı ve evin diğer ihtiyaçlarını alalım diyorum kavga çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…