kiz Anneleri Ankarada nerde doum yapacaksnz?

MELEKGUL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2009
14
0
86
Ankara
selam kızlar,

benim gibi Ankara'da yaşayıp ikizler hamile olanlara soruyorum.Doğumunuzu nerde yapacaksınız araştıran oldu mu?

cevaplarınızı bekliyorum.

Zekai tahir burağı düşünüyorum ben canım. hala hiç gitmedim oraya ama yni doğan ünitesinin herşeyinin iyi olduğunu söylüuor doğum yapanlar..

sen nerde düşünüyorsun canım

ben bu konuda çok kararsızım devlet hast.özel hast.mi diye özel hast.maliyetler çok yüksek benim sezeryanla olacak daha pahalı oluyo çünkü karar veremedim.devlet hast.doğum yapanlar yapanlar bni duyun !!!!

selam kızlar nasılsınız bakalım. biz iyiyizz. kızlarr bugünlerinizin kıymetini bilin . doğduktan sonraa çok ama çok yorucu oluyor şimdidern enerji toplayın derimm bol bol. geceleri uyku yok bana anca sabahları 3 saat falan uyuyorum. ama çok güzell duygu anne olmak . hayırlısı ile sağlıkla almanızı diliyorum bebeklerinizi kollarınıza.

ben cebeci ankara tıp fakültesinde doğum yaptım. doktorum oradaydı. diğer asistanlar vs çok mükemmeller ama hastane çok temiz ve yeni bir hastane değil... özel odaları güzel o da günlüğü 100 tl. ama diğer odalar kötü... ben doktorlardan çok memnun kaşdım ama hastane çok temiz değildi...

galiba ben etlik doğum evinde yapıcam şimdilerde orda doğum yapan herkes çok memnun çok temiz olduğunu söylüyorlar orda doğum yapan varmı kıslar??????

etlikte benim bir arkadaşım doğum yapmıştı çok memnun kalmıştı... Ankarada en çok doğum zekai tahir ve etlikte yapılıyormuş, küvez konusunda falan sorun yaşanmıyormuş bu iki hastanede...

merhaba cnm.Benim özel dr vardı. Ama Pazar günü kanamam oldu ve dr 4 saat aradık acmadı. asistanını aradık tlf kapattı. Eşim resti cekti. Özelden vazgectik.Baskent üniversitesine basladım.SSkdan yararlanacıam. Suan için bi aksilik yok. gecen gün yine kanamam oldu hemen baskenttekı dr aradık hemen cagırdı. Hayırlısı artık baskent univesitesine gidenler yada orda dogum yapanların yorumları cok önemlı sevgiler

Merhaba arkadaşlar bende ikiz bekliyorum 8+3 olduk etlik doğumevine başladım muhtemelen orda devam edicem temiz bi hastane birde hiç kötü eleştiri duymadım. Özellere boy yetişmiyo malum ondan dolayı burayı tercih edicez.Hepimiz için hayırlısı olsun

selam kızlar bende sincan lokman hekim hastanesine başladım.. sanırım orada doğumumu düşünüyorum .

bir arkadaşım sincan lokman hekime gitti. neler yaşadığını anlatayım ona göre siz karar verin....

farketmeden hamile kalmış. öğrendikten bir gün sonra kanaması başlamış. hemen sincan lokman hekim e gitmiş. dr düşük yapıyorsun istersen kürtajla hemen alalım demiş... oda tmm deyince dr kürtaj yapmış... güya tabii...

sonra birkaç hafta sonra regl olması lazımmış ama birtürlü olmamış. tekrar başka bir doktora gidiyorlar veeee meğer dış gebelikmiş. o dr neyi kürtaj yapmış acaba demiş. dış gebelik geç farkedildiği için bir yumurtalığı alınmak zorunda kaldı çünkü orayı çürütmüş... neler çekti neler.

onun için daha dikkatli olun derim ben...

simeray yorumunu okuyunca sarsılsım ... zaten pek güvenim yok ama mecburiyetten orayı tercih ettim.. evime yakın kontrollerimde sorun yaşamam diye düşünüyorum.. peki sizler nerede doğum yapacaksınız kızlar yorum yokmu...

bende sincan lokman hekime gidiyordum ama açıkçası çokta memnun değilim. tek dertleri orda doğum yapman onun için çabalıyor dr yoksa bi önemi yok onun için. doğumu kesinlikle orda yapmam tatmin etmedi dr ..

slm. ben geçen hafta akrapol.de doğum yaptım. çok memnunum. çalışanları-doktorumuz nurten hanım çok iyi. kontrol için yatmıştım tansiyon problrmi nedeniyle cuma akşam doğuma aldılar. Herşey çok güzeldi. cumartesi peşin para diye tutturan yönetim kadri bey dışında. burdan kendisine sormak için buraya abone oldum. cumartesi günü cebinizde 1.500 tl. varmı ydı? neyse kredi kartıda geçmiyor. nakit 1.500 ü koy cebine. her şey mükemmel. ama bankadaysa sakın cuma-cumartesi- pazar doğurma rezilliğin üstüne senet alıyorlar.

slm. ben geçen hafta akrapol.de doğum yaptım. çok memnunum. çalışanları-doktorumuz nurten hanım çok iyi. kontrol için yatmıştım tansiyon problrmi nedeniyle cuma akşam doğuma aldılar. Herşey çok güzeldi. cumartesi peşin para diye tutturan yönetim kadri bey dışında. burdan kendisine sormak için buraya abone oldum. cumartesi günü cebinizde 1.500 tl. varmı ydı? neyse kredi kartıda geçmiyor. nakit 1.500 ü koy cebine. her şey mükemmel. ama bankadaysa sakın cuma-cumartesi- pazar doğurma rezilliğin üstüne senet alıyorlar.

Konuyu güncellemek istedim... Yakın zamanda Doğum yapan ve yapacak olan anneler tercihleriniz Ankara da hangi hastaneler oldu acaba??

Konuyu güncellemek istedim... Yakın zamanda Doğum yapan ve yapacak olan anneler tercihleriniz Ankara da hangi hastaneler oldu acaba??

Evet arkadaslar dogum yapan arkadaslar bilgi verirlerse cok iyi olur. Ben ozel olursa medicana yada guven. Devlet olursa gata dusunuyorum ama gebelik haftasi erken oldugu icin doktorumla henuz bu konuyu gorusmedim.

Evet arkadaslar dogum yapan arkadaslar bilgi verirlerse cok iyi olur. Ben ozel olursa medicana yada guven. Devlet olursa gata dusunuyorum ama gebelik haftasi erken oldugu icin doktorumla henuz bu konuyu gorusmedim.

benim şuanda takibim akropolde yapılıyor büyük ihtimalle doğum orda olacak. Fiyatları 2500 dedi sezaryanada normal doğumada bakalım hayırlı ani birşey olursa evim etlik zübeyde hanıma çok yakın oraya giderim.

medicanayı araştıran var mı? kaç lira ikiz sezaryen,bir de bebekler küvözde kalırsa para ödüyor muyuz,yoksa devlet karşılıyor mu?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…