İki bebek olacak korkusu yok ta onlara birşey olursa diye korkuyorum canim. Allah yardımcımız olsun. Sağlıklı bir şekilde kucagimiza almayi nasip etsin
Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sen nasilsin canim ? Kac hafta idi senin
Benim10+1 diğeri de 9+5 :) mide bulantılarım devam ama bu iki gündür yemek yiyebiliyorum çok mutluyum ama sadece ekşili şeyleri siz de öylemisniz tatlı bişy görünce bile iğrenyrm
Benim10+1 diğeri de 9+5 :) mide bulantılarım devam ama bu iki gündür yemek yiyebiliyorum çok mutluyum ama sadece ekşili şeyleri siz de öylemisniz tatlı bişy görünce bile iğrenyrm
Bn en cok tatlii yedim halen tatli yiyorum .. kisiden kisiye degisiyor demekki . Tatlisiz zaman geciremiyiorum otururken gozumun onunden tatlilar geciyor :)
medicanayı araştıran var mı? kaç lira ikiz sezaryen,bir de bebekler küvözde kalırsa para ödüyor muyuz,yoksa devlet karşılıyor mu?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben de ck merak ediorum medicana, hrs veya 29 mayista dogum yapanlar yada ikiz dogum yapmis olanlar kac lira odediniz kosullar iyi miydi ? Bizi bir bilgilendirin ya ltf.
canım ben şubat sonunda medicana da doğum yaptım
benim dr um dışardan geldiği için 5000 tl ödedik 1 hafta kaldılar küvezde küveze para ödemedik ben hastaneden hemşirelerinden çok memnun kaldım
Doktora ayri hastaneye ayri mi odeme yaptiniz ? Bide dr.unuzun ozeline gidiyordunuz sanirim perinatolog muydu? Ben emekli sandigiyim. Kuveze para biz de odemeyiz degil mi insallah ihtiyac olmaz da
Merhaba ikiz anneleri. Bende ikiz annesiyim. 32.haftadayiz.ben gazide ki ahmet doktora gidiyorum. O da çocuklarda sıkıntı olmazsa korudu yatırıriz dedi.koru da çok pahalı. Bide hizmeti nasıl bileniniz var mı yoksa şartları biraz daha zorlayıp Medicana ya mi gitmek lazım. Doktor oraya da gidiyormuş. Ama fiyatlar çok pahalı işte
Cnm benim dr koru icin evden bozma hastane demisti. Medicana ici ise ankaradaki iyi hastanelerde. Bazilarinin icinde dedi. Medicanada seseryan 3500 mus ilk asilari ve 2 gun kaliosun eger kuvez problemi olirsa kuvez ucretsiz bu kadarini biliyorum. Dr a verecgimiz para ayri bu arada onu ben de bilmiorum ne kadar alicak.
O zaman koruyucu hiç düşünmemek lazım. Bizim doktor 2000 alacak heralde canım. Bizde telefon ettiğimizde 4000 dediler medicanada
Özel hastane olursa eğer bende Medicana yı yada 29 Mayıs Diyanet hastanesini düşünüyorum. Güncel Fiyatlarını bilen varsa paylaşabilir mi???
Eğer devlet olursa sanırım ya Zübeyde hanım yada keçiören araştırma olabilir diye düşünmekteyim. Bu hastaneler hakkında bilgisi olan varsa yada ikiz doğum yapan yorumlarını 4 gözle beklerim
Ben hacettepenin özeline gidyrm ayda bir çağırıyo muayene ücreti 142 tl ama doğum ücreti eğer riskli doğun uzmanım yani muayenr eden dktr girerse 500 tl girmezse ücretsiz sonsuz güvenyrm doktruma btn sorularımı cevaplıyo ayrtnlı olarak vede üni hastanedi ne de olsa devlete güvnrm herzmn özeller para tuzagı kesiblkle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?