kiz Anneleri Ankarada nerde doum yapacaksnz?

Sen nasilsin canim ? Kac hafta idi senin

Benim10+1 diğeri de 9+5 :) mide bulantılarım devam ama bu iki gündür yemek yiyebiliyorum çok mutluyum ama sadece ekşili şeyleri siz de öylemisniz tatlı bişy görünce bile iğrenyrm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim aynen oyleydiim 20+1 olsun hala ara ara cikaririm. Çok zor bi durum ama merak etmeyin 16. Haftadan sonra geçiyor.

Bn en cok tatlii yedim halen tatli yiyorum .. kisiden kisiye degisiyor demekki . Tatlisiz zaman geciremiyiorum otururken gozumun onunden tatlilar geciyor :)

medicanayı araştıran var mı? kaç lira ikiz sezaryen,bir de bebekler küvözde kalırsa para ödüyor muyuz,yoksa devlet karşılıyor mu?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Özel hastane olursa eğer bende Medicana yı yada 29 Mayıs Diyanet hastanesini düşünüyorum. Güncel Fiyatlarını bilen varsa paylaşabilir mi???

Eğer devlet olursa sanırım ya Zübeyde hanım yada keçiören araştırma olabilir diye düşünmekteyim. Bu hastaneler hakkında bilgisi olan varsa yada ikiz doğum yapan yorumlarını 4 gözle beklerim

Ben de ck merak ediorum medicana, hrs veya 29 mayista dogum yapanlar yada ikiz dogum yapmis olanlar kac lira odediniz kosullar iyi miydi ? Bizi bir bilgilendirin ya ltf.

Ben de ck merak ediorum medicana, hrs veya 29 mayista dogum yapanlar yada ikiz dogum yapmis olanlar kac lira odediniz kosullar iyi miydi ? Bizi bir bilgilendirin ya ltf.

canım ben şubat sonunda medicana da doğum yaptım

benim dr um dışardan geldiği için 5000 tl ödedik 1 hafta kaldılar küvezde küveze para ödemedik ben hastaneden hemşirelerinden çok memnun kaldım

canım ben şubat sonunda medicana da doğum yaptım

benim dr um dışardan geldiği için 5000 tl ödedik 1 hafta kaldılar küvezde küveze para ödemedik ben hastaneden hemşirelerinden çok memnun kaldım

Doktora ayri hastaneye ayri mi odeme yaptiniz ? Bide dr.unuzun ozeline gidiyordunuz sanirim perinatolog muydu? Ben emekli sandigiyim. Kuveze para biz de odemeyiz degil mi insallah ihtiyac olmaz da

Doktora ayri hastaneye ayri mi odeme yaptiniz ? Bide dr.unuzun ozeline gidiyordunuz sanirim perinatolog muydu? Ben emekli sandigiyim. Kuveze para biz de odemeyiz degil mi insallah ihtiyac olmaz da

hayır ben ödememi dr a 5000 olarak yaptım herşey içinde benim dr riskli gebelik uzmanıydı

kızlar etlik züb. hanımı düşünüyorum, en son 1 ay önce bir arkadaşım orada doğum yaptı çok memnun kalmıştı. tek sıkıntı odlar kalabalıkmış 4-5 kişilik. eşim karşı çıkıyor ama ben devlet istiyorum zaten Rabbim nasip ederse en fazla 2 gün kalıyorsun dayanırım, yeter ki muamele iyi olsun.
bu arada bahsettiğim arkadaş özelden sezaryan günü almıştı, son bir kez devlete gideyim dedi, acil alındı sezeryana çünkü gelişimi durmuş çocuğun 2 hafta geriden geliyormuş ve bunu fark etmemiş özeldeki doktoru.. 2300 doğdu bebişi sabahına çıkardılar..

Merhaba ikiz anneleri. Bende ikiz annesiyim. 32.haftadayiz.ben gazide ki ahmet doktora gidiyorum. O da çocuklarda sıkıntı olmazsa korudu yatırıriz dedi.koru da çok pahalı. Bide hizmeti nasıl bileniniz var mı yoksa şartları biraz daha zorlayıp Medicana ya mi gitmek lazım. Doktor oraya da gidiyormuş. Ama fiyatlar çok pahalı işte

Cnm benim dr koru icin evden bozma hastane demisti. Medicana ici ise ankaradaki iyi hastanelerde. Bazilarinin icinde dedi. Medicanada seseryan 3500 mus ilk asilari ve 2 gun kaliosun eger kuvez problemi olirsa kuvez ucretsiz bu kadarini biliyorum. Dr a verecgimiz para ayri bu arada onu ben de bilmiorum ne kadar alicak.

O zaman koruyucu hiç düşünmemek lazım. Bizim doktor 2000 alacak heralde canım. Bizde telefon ettiğimizde 4000 dediler medicanada

O zaman koruyucu hiç düşünmemek lazım. Bizim doktor 2000 alacak heralde canım. Bizde telefon ettiğimizde 4000 dediler medicanada

Ben de daha 1 hafta once sordum tekil 2 iz farketmez 3500 dedi medicana . Bunlarin bir fiyat politikasi yokmu herkese farkli bisi mi diorlar :/ evet cnm koruyu dusunme dr.um bana tetkik bile yaptirma dedi bizim yolumuz ustu diye tetkikleri yaptiriyorduk kagidi gorunce oyle dedi koru daha dun evden bozma bir hastane dedi ne zamandan beri boyle insanlar gider oldu falan dedi.

Ben hacettepenin özeline gidyrm ayda bir çağırıyo muayene ücreti 142 tl ama doğum ücreti eğer riskli doğun uzmanım yani muayenr eden dktr girerse 500 tl girmezse ücretsiz sonsuz güvenyrm doktruma btn sorularımı cevaplıyo ayrtnlı olarak vede üni hastanedi ne de olsa devlete güvnrm herzmn özeller para tuzagı kesiblkle

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Teşekkür ederim, Aslında üni hastaneleride bir seçenek.. Bakalım Hayırlısı olsun ben halen karar verebilmiş değilim... Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşAllah hepimize

Biz medicana dusunuyoruz. Ayrica ozellerin para tuzagi oldugunu dusunmuyorum , atilacak param yok. Kafaya yatma meselesi biraz da. Siz devleti tercih edersiniz saygi duyarm. Ama siz de ozelleri tercih edenlere bu sekilde konusmayin. Herkesin kendi gorusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…