kiz Anneleri Ankarada nerde doum yapacaksnz?

Canım benmkilerde ikiz bende zübeyde hanıma gidyrm hiç iyi şeyler duymamıştım ama gttim çok begendm üç farklı doktorunu gördüm üçüde bana güven verdi ama ben doğumdan da hamilelikten de çok korkuyrm siz de öyle misinz?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canın herkes öyle ama ben ara ara durup herkes yapıyorsa bizde yaparız diyorum . İyi düşünelim iyi olsun kaç haftaliksib canim kaç haftada bir gidiyorsun

Canın herkes öyle ama ben ara ara durup herkes yapıyorsa bizde yaparız diyorum . İyi düşünelim iyi olsun kaç haftaliksib canim kaç haftada bir gidiyorsun

7+2haftalık her hafta gittim çagırdılar çnkü öğrendgmden beri her hafta gittim ama bgn gittiğimde on gün sonra gel dediler bgnde öğrendmki düşük tehlikem varmış dinleneceksin eşinle ilişki falan yasak dedi kalkma hiç dedi

Seninki kaç haftalık

Canım dikkat et. Benim 17+1 doktor 1 ayda bir çağırıyor.

Canım büyüdü cinsiyetleri bir kız bir erkek, Ben Akropol hastanesine gidiyorum. Sanada hayırlı olsun canım Allah sağ salım kucağına almayı nasip etsin.

Canim bülent alp aydına gidiyorum ayda 1 gidiyorUm sık çağırmıyor öyle sen nereye gidiyorsun

Ben Ali Ergune gidiyorum cnm ozeline. Gatanin dr. u ama orada hasta bakmiyor. Beni de ayda bir cagiriyor. Baska ikiz anneleriyle kiyasliyorum dr.lar hep 2 bilemedin 3 haftada bir cagiriyorlar. Bi tuhaflik mi var acaba dedim

Ben Ali Ergune gidiyorum cnm ozeline. Gatanin dr. u ama orada hasta bakmiyor. Beni de ayda bir cagiriyor. Baska ikiz anneleriyle kiyasliyorum dr.lar hep 2 bilemedin 3 haftada bir cagiriyorlar. Bi tuhaflik mi var acaba dedim

Dediğin gibi daha sık çağırıyor bende burdan okuyorum ama benim doktoru da öyle çok çağırmıyor. Kendim dedim daha sık geleyim dedim bana 10 güne bi aynı şeyleri konuşup ne ya yapacağız sıkıntı olursa burdayım sıkıntı olmaz ınş vaktinde gorsuruz dedi ben 1 ağustosta ayrıntılı ulyrasona giricem canim

Bnimki de riskli durmlar sunlar sunlar onun haricinde herhangi bir seyden korkma dedi ama bunlar bunlar olursa direk hastaneye gidiosun beni ariosun dedi. Dogru aslinda ekstrada. O cihaz da sanirim biraz sakincali.

Kızlar bende hacettepenin özeline özgür özYüncüye gidyrm artık o da bana bi ay sonraya randevu verdi

Kızlar bende hacettepenin özeline özgür özYüncüye gidyrm artık o da bana bi ay sonraya randevu verdi

ben hamileliğimin başından beri özgür özyüncüye gidiyorum. hep ayda 1 kontrol etti sadece son 2 seferdir 3 haftada 1 kontrol etti ve her zaman telaş edecek bişey yok aksi bir durum tespit edilmedikçe ayda 1 kontrol yeter dedi. en son bugün sabah gittim artık doğum çok yaklaştığı için ilk kez 10 gün sonraya gel dedi. yani rahat olmakta fayda var bebeklerde bir sorun yoksa allahın izni ile 10 günde 1 kontrole filan gerek yok. özel hastanelerin para politikası sadece.

Yok canim benim doktoru da özellikle hastanede oda ayda 1 cagriyor daha erken gelme diyor sıkıntı yok diyor sadece ben görmek istiyorum.

Ya kızlar içinizde hiç korku var mı iki bebek olacagı için

emin ol tek olsa da olacaktı o korku, o yüzden düşünmemeye çalış,o minik elleri,ayakları düşün:)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

emin ol tek olsa da olacaktı o korku, o yüzden düşünmemeye çalış,o minik elleri,ayakları düşün:)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben önce çok korkmştm da şimdi alıştım tabi:)

İki bebek olacak korkusu yok ta onlara birşey olursa diye korkuyorum canim. Allah yardımcımız olsun. Sağlıklı bir şekilde kucagimiza almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…