merhababen 4 +1 ken keseyi gördük canım 5+2 de hafıf bı kalp atısı gıbı bı kıpırtı vardı bugun 6+3 bebegı ve kalbını duyduk şükürler olsun Allahıma
ikiz mi buarada?bak benım degerlerım boyleydı ilk yazdıklarım tarih ikinciler bhcg
12 24
14 100
19 1200
23 4150
Benim de iki tane yumoşum vardı canım biri önce Çatladı diyeri sonraevet ikiz cnm ...tabi üç yumoşun varsa 3 de olab,ilirzemuszemus
ikiside döllenmişmiydi ben 4 haftama girdim kesin kese görülmedi Can'ımBenim de iki tane yumoşum vardı canım biri önce Çatladı diyeri sonra
Mrb 01nisan , senin de bnm gibi degerlerın yuksek bnmki 8. Gün 275 --10.gün 783 cıktı senin durumun nasıl ikiz mi üçüz mü ? İnş bi sorunun cıkmammıştırMeraba arkdslar benimde 5.gun 2 tane embriyo transfer edildi
8.gunu 306
10.gun 583
15.gun yani bugun 6307
Ne guzel erkenden kese ve kalp atisi duyulmus benim dr hala carsmb testi tekrrla diyo boyle yaptikca tedirgin oluyorum herkes oyle ben niye boyleyim bi sorunmu var neden bukadar yavas hareket ediyo anlamadm
İkiz canim cift embriyo yuklenmisti ikiside tuttu cok sukur devam ediyoruz Allahin izniyle bikizim bi oglum olucakMrb 01nisan , senin de bnm gibi degerlerın yuksek bnmki 8. Gün 275 --10.gün 783 cıktı senin durumun nasıl ikiz mi üçüz mü ? İnş bi sorunun cıkmammıştır
BEn yasamadim boyle sikintilar ama ca vr mg destegi icin bol sut yogrt peynir ve kabiz yapmiyorsa seni muz yemende fayda olur ama muz kimi kisileri kabiz yapar kabiz da olmaman lazm insallh sende guzel atlatirsin canmMasallah ne güzel inş saglıkla kucagına alırsın darısı da bana ve tüm isteyenlere olur, yarın yıne betaya baktırcam meraktan persembe de keseleri görmeye gıtcem inş , 2-3 gundur bacagım ve ayak bilegım cok agrıyo yuruyemıyorum bastıkca acıyor hemşiremi aradım ca ve mg için erken dedi kandaki degerima bakıp tekrar sorucam, siz sorun yasadınız mı ilac kullandınız mı ? Transferden 4-5 gun sonraları hep seyırmeler oluyodu bacagımda bugun 13. Gun 3 gundur cok agrıyo yürürken
Sagol cnm inşBEn yasamadim boyle sikintilar ama ca vr mg destegi icin bol sut yogrt peynir ve kabiz yapmiyorsa seni muz yemende fayda olur ama muz kimi kisileri kabiz yapar kabiz da olmaman lazm insallh sende guzel atlatirsin canm
Sabah test yaptırdım kalsiyumum düşük cıktı, sömürmüş galiba sıpalarım , 4gun önce hemşiremi arayıp söylediğimde kalsiyum içmemi önermemmişti cok erken oldugunu söylemişti. Bugun sonuca göre basladık gunde 1 kalsiyum sandoza, bazı kişilerde erken donem krampları olabiliyormuş, dikkat etmemmiz gerekiyor. B hcg 5590 cıktı 15. Gün yarın bakcaz keseye , belli olunca yazarım okuyanlara fıkır olur, hakkımızda hayırlısı inşSagol cnm inş
Evet canm iyiki erken davrandn simdi ilaclarni kullannca agrilarin gecerSabah test yaptırdım kalsiyumum düşük cıktı, sömürmüş galiba sıpalarım , 4gun önce hemşiremi arayıp söylediğimde kalsiyum içmemi önermemmişti cok erken oldugunu söylemişti. Bugun sonuca göre basladık gunde 1 kalsiyum sandoza, bazı kişilerde erken donem krampları olabiliyormuş, dikkat etmemmiz gerekiyor. B hcg 5590 cıktı 15. Gün yarın bakcaz keseye , belli olunca yazarım okuyanlara fıkır olur, hakkımızda hayırlısı inş
Yazdıklarımızı gözyaslarıyla okumak da varmış kaderde o gruba gelebılmeyi cok isterdim, dün buraya yazdıktan bikac saat sonra kanamayla bebeklerı kaybettim düştüler malesefEvet canm iyiki erken davrandn simdi ilaclarni kullannca agrilarin gecer
Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete sayfasina gel istersen bizler orada takiliyoruz
Canim ya ne diyecegimi bilemiyorumYazdıklarımızı gözyaslarıyla okumak da varmış kaderde o gruba gelebılmeyi cok isterdim, dün buraya yazdıktan bikac saat sonra kanamayla bebeklerı kaybettim düştüler malesef
Amin inş, sizler saglıkla kucagınıza alın bizler de yeniden hamile kalıp saglıkla kucagımıza alalım inşCanim ya ne diyecegimi bilemiyorumyarin ne olacagimizi bilemiyoruz iste ama dua edelim canm soyle dusuncez sagliksiz bebekler dusermis kendi kendine Rabbim sagliklisini hayirliisni versin dua edelim canim rabbim tez zamanda kavustursun bebislerine senide hepimizi de
Masallah ne güzel inş saglıkla kucagına alırsın darısı da bana ve tüm isteyenlere olur, yarın yıne betaya baktırcam meraktan persembe de keseleri görmeye gıtcem inş , 2-3 gundur bacagım ve ayak bilegım cok agrıyo yuruyemıyorum bastıkca acıyor hemşiremi aradım ca ve mg için erken dedi kandaki degerima bakıp tekrar sorucam, siz sorun yasadınız mı ilac kullandınız mı ? Transferden 4-5 gun sonraları hep seyırmeler oluyodu bacagımda bugun 13. Gun 3 gundur cok agrıyo yürürken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?