kiz anneleri ilk ay beta hcg degernz kact?

Merhaba kızlar öncelikle Allah herkesin bebişlerine sağlıkla kavuşmasını nasip etsin. 30 Kasım da çatlatma iğnesi oldum. 10.12 de hcg 16,80 11.12 de hcg 45,59 14.12 hcg 256,96 16.12 de hcg 922 çıktı. Değerler iki günde iki katına değil. Hergün yaklaşık iki katına çıkıyor. Bu ikiz gebelik olabilir mi?

Mrb 01nisan , senin de bnm gibi degerlerın yuksek bnmki 8. Gün 275 --10.gün 783 cıktı senin durumun nasıl ikiz mi üçüz mü ? İnş bi sorunun cıkmammıştır

Masallah ne güzel inş saglıkla kucagına alırsın darısı da bana ve tüm isteyenlere olur, yarın yıne betaya baktırcam meraktan persembe de keseleri görmeye gıtcem inş , 2-3 gundur bacagım ve ayak bilegım cok agrıyo yuruyemıyorum bastıkca acıyor hemşiremi aradım ca ve mg için erken dedi kandaki degerima bakıp tekrar sorucam, siz sorun yasadınız mı ilac kullandınız mı ? Transferden 4-5 gun sonraları hep seyırmeler oluyodu bacagımda bugun 13. Gun 3 gundur cok agrıyo yürürken

BEn yasamadim boyle sikintilar ama ca vr mg destegi icin bol sut yogrt peynir ve kabiz yapmiyorsa seni muz yemende fayda olur ama muz kimi kisileri kabiz yapar kabiz da olmaman lazm insallh sende guzel atlatirsin canm

BEn yasamadim boyle sikintilar ama ca vr mg destegi icin bol sut yogrt peynir ve kabiz yapmiyorsa seni muz yemende fayda olur ama muz kimi kisileri kabiz yapar kabiz da olmaman lazm insallh sende guzel atlatirsin canm
Sagol cnm inş

Sabah test yaptırdım kalsiyumum düşük cıktı, sömürmüş galiba sıpalarım , 4gun önce hemşiremi arayıp söylediğimde kalsiyum içmemi önermemmişti cok erken oldugunu söylemişti. Bugun sonuca göre basladık gunde 1 kalsiyum sandoza, bazı kişilerde erken donem krampları olabiliyormuş, dikkat etmemmiz gerekiyor. B hcg 5590 cıktı 15. Gün yarın bakcaz keseye , belli olunca yazarım okuyanlara fıkır olur, hakkımızda hayırlısı inş

Evet canm iyiki erken davrandn simdi ilaclarni kullannca agrilarin gecer
Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete sayfasina gel istersen bizler orada takiliyoruz

Evet canm iyiki erken davrandn simdi ilaclarni kullannca agrilarin gecer
Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete sayfasina gel istersen bizler orada takiliyoruz
Yazdıklarımızı gözyaslarıyla okumak da varmış kaderde o gruba gelebılmeyi cok isterdim, dün buraya yazdıktan bikac saat sonra kanamayla bebeklerı kaybettim düştüler malesef

Yazdıklarımızı gözyaslarıyla okumak da varmış kaderde o gruba gelebılmeyi cok isterdim, dün buraya yazdıktan bikac saat sonra kanamayla bebeklerı kaybettim düştüler malesef
Canim ya ne diyecegimi bilemiyorumyarin ne olacagimizi bilemiyoruz iste ama dua edelim canm soyle dusuncez sagliksiz bebekler dusermis kendi kendine Rabbim sagliklisini hayirliisni versin dua edelim canim rabbim tez zamanda kavustursun bebislerine senide hepimizi de

Amin inş, sizler saglıkla kucagınıza alın bizler de yeniden hamile kalıp saglıkla kucagımıza alalım inş

Canım çok grçöiş olsun senin şikayetletinin belkide daha ağırını yaşıyorum. Ultrasyon ,EMG yapıldı bir şey yok dediler ama ağırdan bırak yürümeyi yattığım zaman bile duramıyorum. Bu arada 5.gün transferi yapıldı ve 8.gün dayanamayıp BHCG yaptırdık 24,76 çıktı.10.gün yine yaptıracağız. Doktor 12.gün prrşembeye randevu verfi ama biz eşimle dufamıyoruz ☺

Mrb arkadasl 2ocakta 2 adet 5. Gün embriyosu transfer edildi
7. Gün :118
10. Gün:510
12.gün:954.5 çıktı degerim ikiz olma ihtimali varmı birde tam 2 katı çıkmamış normal mi

Benimde transferin
8. Günü 191
10. Günü 421
14. Günü 1991 çıktı.. İnşallah Allahım tamamına erdirsin yavrularımızı kucağımza versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…