- 27 Mayıs 2023
- 34
- 14
- 8
- Konu Sahibi papyonlupanda
-
Gorucu usulu mu? Birlikte vakit gecirip tanima imkaniniz yok mu?Annem babamdan çok şiddet gördü. Babam çok hasta kıskanç bir adamdı, kendi babasından bile kiskanirdi, konuşunca döverdi. sokağa cikamazdi annem babamın korkusuna, biz de cikamazdik. perdeyi bile açamazdık. ailecek tatile veya pikniğe asla gitmedik. etrafa bakiyormuyiz diye sürekli denerdi. nisanlandgm gün anneme benim nişanlimla hafif kadın gibi konuştuğunu söyledi, siz düşünün nasıl bir adam. Şimdi ben çok korkuyorum evlenmekten. Ya babam gibiyse ya bende annemin kaderini yaşarsam... Geceleri uyuyamıyorum... Ne yapacağım bilmiyorum.
Hayır görücü usulü değil ama objektif bakamıyorum.Gorucu usulu mu? Birlikte vakit gecirip tanima imkaniniz yok mu?
Evlenmeden önce bol bol görüşün iyice tanıyın. Aklınızdaki tüm soruları sorun.Annem babamdan çok şiddet gördü. Babam çok hasta kıskanç bir adamdı, kendi babasından bile kiskanirdi, konuşunca döverdi. sokağa cikamazdi annem babamın korkusuna, biz de cikamazdik. perdeyi bile açamazdık. ailecek tatile veya pikniğe asla gitmedik. etrafa bakiyormuyiz diye sürekli denerdi. nisanlandgm gün anneme benim nişanlimla hafif kadın gibi konuştuğunu söyledi, siz düşünün nasıl bir adam. Şimdi ben çok korkuyorum evlenmekten. Ya babam gibiyse ya bende annemin kaderini yaşarsam... Geceleri uyuyamıyorum... Ne yapacağım bilmiyorum.
Baban gibi çıkarsa boşarsın annen gibi katlanmak zorunluluğun mu var?Annem babamdan çok şiddet gördü. Babam çok hasta kıskanç bir adamdı, kendi babasından bile kiskanirdi, konuşunca döverdi. sokağa cikamazdi annem babamın korkusuna, biz de cikamazdik. perdeyi bile açamazdık. ailecek tatile veya pikniğe asla gitmedik. etrafa bakiyormuyiz diye sürekli denerdi. nisanlandgm gün anneme benim nişanlimla hafif kadın gibi konuştuğunu söyledi, siz düşünün nasıl bir adam. Şimdi ben çok korkuyorum evlenmekten. Ya babam gibiyse ya bende annemin kaderini yaşarsam... Geceleri uyuyamıyorum... Ne yapacağım bilmiyorum.
Keşke annemin kaderini yasasam melek gibiydi babamAnnem babamdan çok şiddet gördü. Babam çok hasta kıskanç bir adamdı, kendi babasından bile kiskanirdi, konuşunca döverdi. sokağa cikamazdi annem babamın korkusuna, biz de cikamazdik. perdeyi bile açamazdık. ailecek tatile veya pikniğe asla gitmedik. etrafa bakiyormuyiz diye sürekli denerdi. nisanlandgm gün anneme benim nişanlimla hafif kadın gibi konuştuğunu söyledi, siz düşünün nasıl bir adam. Şimdi ben çok korkuyorum evlenmekten. Ya babam gibiyse ya bende annemin kaderini yaşarsam... Geceleri uyuyamıyorum... Ne yapacağım bilmiyorum.
Aynı eve girmeyene kadar inan kim kimin ne olduğunu bilemezAnnem babamdan çok şiddet gördü. Babam çok hasta kıskanç bir adamdı, kendi babasından bile kiskanirdi, konuşunca döverdi. sokağa cikamazdi annem babamın korkusuna, biz de cikamazdik. perdeyi bile açamazdık. ailecek tatile veya pikniğe asla gitmedik. etrafa bakiyormuyiz diye sürekli denerdi. nisanlandgm gün anneme benim nişanlimla hafif kadın gibi konuştuğunu söyledi, siz düşünün nasıl bir adam. Şimdi ben çok korkuyorum evlenmekten. Ya babam gibiyse ya bende annemin kaderini yaşarsam... Geceleri uyuyamıyorum... Ne yapacağım bilmiyorum.
Annem babamdan çok şiddet gördü. Babam çok hasta kıskanç bir adamdı, kendi babasından bile kiskanirdi, konuşunca döverdi. sokağa cikamazdi annem babamın korkusuna, biz de cikamazdik. perdeyi bile açamazdık. ailecek tatile veya pikniğe asla gitmedik. etrafa bakiyormuyiz diye sürekli denerdi. nisanlandgm gün anneme benim nişanlimla hafif kadın gibi konuştuğunu söyledi, siz düşünün nasıl bir adam. Şimdi ben çok korkuyorum evlenmekten. Ya babam gibiyse ya bende annemin kaderini yaşarsam... Geceleri uyuyamıyorum... Ne yapacağım bilmiyorum.
baban gibi babam gibi insanlar nişanlılık zamanı bile kendini belli ediyor. şimdilerde annemle konuşunca aslında nişanlıyken de belli olduğunu ama yaşının çok küçük olmasından dolayı anlayamadığını söylüyor. nişan sürenizi uzun tutun tavırlarına bakınAnnem babamdan çok şiddet gördü. Babam çok hasta kıskanç bir adamdı, kendi babasından bile kiskanirdi, konuşunca döverdi. sokağa cikamazdi annem babamın korkusuna, biz de cikamazdik. perdeyi bile açamazdık. ailecek tatile veya pikniğe asla gitmedik. etrafa bakiyormuyiz diye sürekli denerdi. nisanlandgm gün anneme benim nişanlimla hafif kadın gibi konuştuğunu söyledi, siz düşünün nasıl bir adam. Şimdi ben çok korkuyorum evlenmekten. Ya babam gibiyse ya bende annemin kaderini yaşarsam... Geceleri uyuyamıyorum... Ne yapacağım bilmiyorum.
nasıl hareketlerle belli etmiş mesela?baban gibi babam gibi insanlar nişanlılık zamanı bile kendini belli ediyor. şimdilerde annemle konuşunca aslında nişanlıyken de belli olduğunu ama yaşının çok küçük olmasından dolayı anlayamadığını söylüyor. nişan sürenizi uzun tutun tavırlarına bakın
her kız annesinin kaderini yaşamaz merak etmeyin biz kırdık o döngüyü
Olumsuz dusunmeyin.Annem babamdan çok şiddet gördü. Babam çok hasta kıskanç bir adamdı, kendi babasından bile kiskanirdi, konuşunca döverdi. sokağa cikamazdi annem babamın korkusuna, biz de cikamazdik. perdeyi bile açamazdık. ailecek tatile veya pikniğe asla gitmedik. etrafa bakiyormuyiz diye sürekli denerdi. nisanlandgm gün anneme benim nişanlimla hafif kadın gibi konuştuğunu söyledi, siz düşünün nasıl bir adam. Şimdi ben çok korkuyorum evlenmekten. Ya babam gibiyse ya bende annemin kaderini yaşarsam... Geceleri uyuyamıyorum... Ne yapacağım bilmiyorum.
Seninle Başlamadı isimli muhteşem bir kitap var onu okumanızı öneririmAnnem babamdan çok şiddet gördü. Babam çok hasta kıskanç bir adamdı, kendi babasından bile kiskanirdi, konuşunca döverdi. sokağa cikamazdi annem babamın korkusuna, biz de cikamazdik. perdeyi bile açamazdık. ailecek tatile veya pikniğe asla gitmedik. etrafa bakiyormuyiz diye sürekli denerdi. nisanlandgm gün anneme benim nişanlimla hafif kadın gibi konuştuğunu söyledi, siz düşünün nasıl bir adam. Şimdi ben çok korkuyorum evlenmekten. Ya babam gibiyse ya bende annemin kaderini yaşarsam... Geceleri uyuyamıyorum... Ne yapacağım bilmiyorum.
“Annesi babasından çok şikayet eden kız çocuğu büyüdüğünde babasına çok benzeyen insanlarla beraber olur. Bunun nedeni ise daha iyi bir alternatif üretebilmek ve annesine bunun çözülebilir olduğunu göstermektir.”
Bence iyi bir psikoloğa gidin bu kötü enerjiden kurtulun. Bu enerjiden kurtulduktan sonra hayatınıza birini almayı deneyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?