Kız annenin kaderini yaşar mı?

Gorucu usulu mu? Birlikte vakit gecirip tanima imkaniniz yok mu?

Evlenmeden önce bol bol görüşün iyice tanıyın. Aklınızdaki tüm soruları sorun.
Her şey neT olsun .
Anneniz için çok üzüldüm böyle adamlar asla evlenmemeli de işte...

“Annesi babasından çok şikayet eden kız çocuğu büyüdüğünde babasına çok benzeyen insanlarla beraber olur. Bunun nedeni ise daha iyi bir alternatif üretebilmek ve annesine bunun çözülebilir olduğunu göstermektir.”
Bence iyi bir psikoloğa gidin bu kötü enerjiden kurtulun. Bu enerjiden kurtulduktan sonra hayatınıza birini almayı deneyin.

Baban gibi çıkarsa boşarsın annen gibi katlanmak zorunluluğun mu var?

Keşke annemin kaderini yasasam melek gibiydi babam
Ama yok nerdee.

Aynı eve girmeyene kadar inan kim kimin ne olduğunu bilemez

Çok üzüldüm. İşte böyle travmalar insanın hayatını etkiliyor. Aşırı şekilde kıskanç olup olmadığını anlamaya çalışın.

Hem evet hem hayır düşünce stilinizi annemiz belirliyor genelde bunu fark edip ustunde çalışırsanız aynı seçimleri yapmazsınız kaderiniz de benzemez

Reactions: The

Hayır niye yaşasınlar. Benim anneannem görücü ile 14-15yaşında evlendirilmiş, şiddet görmüş birisi ama çocuklarının evinde asla öyle bir şiddet yok. Ne teyzelerimin evinde ne bizim evde ne dayılarımın evinde.

Önemli olan ailelerimizdeki hatalaları, yanlış davranışları görüp bu yanlışları takip etmemek.

her şeyden önce bu düşüncelerden kurtulmak için bi yardım alabilseniz çünkü geleceği kimse öngöremez insanlarda zamanla değişebilir bu kadar olumsuz düşünceyle evlilik ne kadar sağlıklı olur

baban gibi babam gibi insanlar nişanlılık zamanı bile kendini belli ediyor. şimdilerde annemle konuşunca aslında nişanlıyken de belli olduğunu ama yaşının çok küçük olmasından dolayı anlayamadığını söylüyor. nişan sürenizi uzun tutun tavırlarına bakın

her kız annesinin kaderini yaşamaz merak etmeyin biz kırdık o döngüyü

nasıl hareketlerle belli etmiş mesela?

Olumsuz dusunmeyin.

Seninle Başlamadı isimli muhteşem bir kitap var onu okumanızı öneririm

Bu çok büyük bir genelleme değil mi?
Çocukluk travmalarının hayatımızı şekillendirdiği muhakkak. Ama mutlaka aynı veya benzer yaşamlar süreceğimiz anlamına gelmiyor bu. Bazen tam tersi hayatlar sürdüğümüz de olur, gerçi bu da çocukluk travmalarımıza verdiğimiz başka bir tepkinin sonucu olur. Yani travmalarımızın hayatımızı şekillendirdiği gerçeğini inkar edemeyiz. Ancak benzer kişileri seçme diye bir şeyin her zaman gerçekleştiğini de kesin olarak söyleyemeyiz.

Yine de psikolojik destek konusuna katılıyorum.
Konu sahibesi, lütfen psikolojik destek alın. Şu anki ruh halinizle eşiniz babanıza benzemese bile sizin korkularınız eşinizin davranışlarını nasıl algıladığınız ve bu davranışlara olan tepkinizi de etkileyecektir. Böyle bir durumda davranışlarınız objektif olmanın ötesinde tepkisel olacağı için evliliğinizde sağlıklı bir ilişki kurmak da zorlaşacaktır. Önce kendi korkularınızla yüzleşip nişanlınıza daha objektif bakabilmelisiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…