- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi askimsin_99
-
Bu yorumları okudukça kendimi tuhaf hissediyorum. Çok eskiden beri hayatımda olan erkek arkadaşlarım da kız arkadaşlarım var. Evlenenler sevgilisi olanlar da oldu bazen eşleri de gelir buluşuruz, evlerine gideriz. Doğum günlerinde hediyelerimizi alırız ayrı ayrı.
Hatta bir tanesi cidden kız arkadaşlarımdan öte, kardeşim gibi oldu. Annemi tanır, ailesini tanırım. Bizim eve gelir gider eskiden beri. Birbirimizden de hiç hoşlanmadık da. Kız arkadaşlarım gibiler aynı.
Bu nasıl bir güvensizlik ki. İşin kötüsü o kız arkadaşlara da sapık muamelesi yapılıyor, çok kıymetli sevgililerinize de. Biz sadece hormanlardan oluşan iradesiz şeyler değiliz. Duygu varsa vardır yoksa yoktur. Duygu yoksa arada ömür boyu sürecek arkadaşlıklar da oluyor, çok da güzel oluyor.
Benim sevgilimin de kız arkadaşları var, hediye alan, hediye verdiği bensiz de görüştüğü. Hiç birini de bir gün kıskanmadım şüphelenmedim. Sevgilime güvendim. Benden önce tanıştığı o kadınlarla aten bir şey olmamış benle beraber. Hoşlandığı sevdiği benim. Biz birbirimizi tercih etmişiz ötesi yok yani
Annemin de çocukluk arkadaşları var kadın ve erkek. Benim amcalarım ve teyzelerim. Hepsi evimize gelir giderlerdi. Babam da hiç sorun yaşatmamış.
İlişkiler de karşılıklı güven olmalı. Elin kızına da sapık muamelesi yapılmamalı bence.
Dediğim gibi duygum yoktu hiç birine dost olduk çok şey paylaştık, asla saçma yakınlıklar olmadı. Neden başka bir kız gelince bize güvenmiyor ve bizi ayırıyor. Bana da adama güvenmiyor. Çok ayıp geliyor bana
Ne sevgilim yaptı bana bu kısıtlamayı ne ben ona yaptım. Güvenle devam ediyoruz. Ve şimdi o arkadaşlarımız iyice samimi oldular çift görüşüyoruz. Daha geniş bir dostlar topluluğumuz oldu.
bence aksine karşı cinsi arkadaş gibi görebilmek güzel bir şey.
bu o insanın karşı cinse sadece "o gözle" bakmadığını gösterir
EDİT: Normalde kadınlarla erkeklerin arkadaş olabileceklerine inanırım ben. Ama ne yazık ki şimdiye kadar bu düşüncemi çürütecek şeyler geldi başıma. Gerçekten birbirine karşı farklı hislere kapılmayan, sadece arkadaş olabilen insanlar var mı?
.
Sadece arkadaş kalmıyorsun, zamanla birbirinin en iyi dostu, sırdaşı olabiliyorsun. Bu şekilde görüştüğüm 6,10 ve 18 yıllık üç dostum var iyi ki de varlar... Bu tarafların karakterine bağlı. Beyler her dişiye götürsem gözü ile bakmayacak kadar medeni, kızlar ise ayakları yere sağlam basan, her erkeğe ırz düşmanı yaftasını yapıştırmayacak mantıklı kızlarsa olur, hem de çok güzel olur.
Herkesin düşüncesi bir olmaz bazı insanlar boyle şeyleri kutlamaya gecistirirken arkadasi olduğu için önem verip alınmış olabilir illa kotu bir gözle baktığı anlamına gelmez ama ne yalan söyleyeyim bende kiskanirdim ama ne sevgilime belli ederdim ne içimde büyütüp kendimi sinirlendirirdim eğer erkek arkadaşının içinde kötülük olsa sorsanda soylemezdi hele hele konuşmaları hic gondermezdi buyutmeyin bosverin kimse için ağzınızın tadını bozmayin.iyi aksamlar
moralimm cok bozukk..
Bilenler vardir erkek arkadasim uzakta oturuyor pek görüsemiyoruz
Bugün onun dogum günü ve ben yaninda degilim olamadim bazi sebeplerden dolayi.
Herneyse kutlama gibi birsey olmamis
benim sorunum bunun bir kac normal kiz arkadaslari var tamam anlayisla karsiliyorum
Bugünde birtanesi buna dogum günü hediyesi almiss sinir oldum ayrica ben hediyeleri sormasaydim hic anlatmaya niyeti yoktu sanki.
Kiz buna görüsemediler diye bir ortak arkadasiyla yollamis hediyeyi (Kazak) sonra yazismislar. Kiz sormus oldumu kazak diye buda demis cok güzel oturdu renginide cok begendim tsk vs. Kiz demis 'zaten kilo almissin gibi ' neyse öyle bir sohbet olmus iste. (Konusmalari erkek arkadasm yolladi bana)
Bende buna gece 12de kendimden video yollamistim zaten güzel sözlerle vs.
Neyse ben cildirdim tabi hala icim icimi yiyor ama belli etmemeye calisiyorum dogum gününü maf etmek istemiyorum. Sadece üzüldügümü ve ben onun yaninda yokken baskalarinin hediye vermesi zoruma gittigini söyledim. Oda en güzel süprizi benim yaptigimi söyledi tekrar asik oldugunu vs vs..
ama yinede kizginim haksiz miyim? Ben onun yaninda olamazken baska bir kizin ona hediye vermesi zoruma gitti..Bu arada bu onun eski okul arkadasi. ama yani ne diye hediye veriyor ki?
Erkek arkadasimin baska kiz arkadaslarida var onlar neden almadi tek bu aldi?
Suan onunla icimden konusmak gelmedigi icin bellide etmek istemedigim icin evde misafir oldugunu onlarla oturdugumu söyledim..
NOT: Sorun hediye degil..bende ona kargoyla birseyler yolladim ama henüz ulasmadi o ayri.
Sorun o kiz neden buna hediye aliyor yada normal birseymi ? benmi cok abartiyorum
Siz olsaniz ne yapardiniz?
Ve aynisindan basina gelen biri varmi
Anlamadim ne yapsaydi sevgilin, kizin verdiği hediyeyi almasa mıydı?
Burda yazilan bazi konulara bakiyorum da, hayret ediyorum nasil sevgili olabiliyor ya da kalabiliyor bszi insanlar bu kafalarla.
Şimdi öncelikle temel insanlık derslerinden başlayalım:
1) Karşı cinsten yanyana iki insan iletişim kuruyorsa, bu iletişimin aşk üzerine kurulu olması zorunlu değildir.
2) İnsanlar nezaket açısından birbirine özel günlerde hediye alır.
3) Kızlar hediye alma konusunda erkeklere göre daha duyarlı olduklarından, arkadaşlarının doğum günlerini takip eder.
4) Durup dururken telefonda konuşulan sevgiliye doğum gününde alınan hediyeleri sıralamak görgüsüzcedir, kimse sevgilisi kendisine daha fazla güvensin diye yapmak zorunda değildir.
Bunları kabullendiğiniz sürece kıskanacağınızı zannetmiyorum. Misal bizim bir arkadaş gurubumuz var, herkesin doğumgününü beraber kutlar, kutlayamasak bile hediye alırız birbirimize. İnanılır gibi değil ama, kızlı erkekli olmamıza rağmen kimse birbiriyle yasak aşk kaçamakları da yaşamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?