kiz arkadasim kokuyorr

Ben mantarla ilgili oldugunu sanmiyorum. Ablamda da yillardir var hic koktugunu gormedim. Hatta parfum falan da kullanmaz.
Bence arkadasiniz hem pasakli hem usengec hem de parfumeriye ilgi duymuyor. Buyuk olasilikla evi de pistir. Ustune basina da dikkat etmiyordur.
Benim de boyle bir arkadasim var ordan biliyorum.
Bazi insanlarin terinden ziyade teni kokar. Ten kokusu cok farkli bi sey. Terlemese bile kokar. Hergun dus alirsin,ustunu basini hergun degisirsin. Gunde 2 defa ic camasirini degistirirsin. Mis gibi olursun.
Yani bazi insanlarin ruhunda var usengeclik ve pasaklilik.
Ter olayim olmadigi halde bir giydigimi ertesi gun giyemiyorum. Bu arkadaslardaki rahatligi anlayamiyorum.
Ben o arkadasimla köye gittim. Bir hafta ne banyo yapti ne ustunu ne ic camasirini degistirdi. Ama donuste pirelenen ve bitlenen ben oldum yaw
Artik pireler bitler bile korkup uzaklasti kizdan galiba.

Mantar koku yapar mi bilemiyorum.
Ama ben anlattiklarinizdan yola çıkarak arkadaşınızın iç çamaşırı değiştirmediğini yada tuvalet sonrası temizlenmediğini düşündüm büyük ihtimalle sorun bu bence .o yüzden parfüm falan kullanmasinin bi faydasi olmaz zaten sık duş almıyorsa pis vücuda kozmetik kullanmak etki etmez.bu arada evi nasil temiz mi

Kizlarrr ben herseyi söyledikten sonra
bu ertesi günü bana geldii
veeeee hicc kokuu yoktuuuu
parfüm fln da kullanmamiss
bugün gene bendeydii ve gene hicbir kokuu yoktu
bence sonundaa yikandiiii

Koltuk altii kokuyorduu ama okadar kötü degildi yani fare ölüsü gibi degildii koku
vee koltukta flnda hic koku kalmadii
ama aynii kiyafetii 2haftadirr giyiniyor
bende bugun birkactane hic giyimedigim kiyafetlerimi hediye ettim bana olmuyor bunlar diye
dedim bak degisik degisik giyin bunuda bence giyme artik dedim
sorun mantar degil bencede sadece dikkat etmiyorr
günden güne iyiye gidiyorrr
budaa benii coook mutlu ediyorrrr

2 hafta aynı kıyafet nasıl giyilir yaa bunun mantarıda pislikten olmuştur. küsme huyuda hiç yok heralde açık açık konuşmanın üstüne hala evine geliyo

yıkanmıyodur ondan kokar diyecektim:))
mantar filan değil yani.
bi suya sabuna dokunsa az düzelir işte böyle.
valla ne biçim ne tuhaf insanlar var ya.
hiç mi utanmaz insan kokusundan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…