kiz arkadasim kokuyorr

yok yok mantıklı açıklaması yok yani benimde başımdan geçti ne şirret bişey olduğunu bilirim onun kaşıntısına sızlamasına feriştahı gelse katlanamaz bu kadın nasıl katlanıyo
bende de var kaşıntı çok az ama genelde akıntı oluyor ve dayanılmaz bi hal alıyor sürekli çamaşır değiştiriyorum dr a gittim defalarca ama tekrarlıyor malesef

En iyisi doktor. Ilaclarla ben biraz iyi oldum acikcasi. Tekrar gidicem. Bu sefer esimi de auri gondericem insallah ona da baksinlae. Sen de baktirt esine..
eşimden geçti zaten dr gittik ama eşim iyileşti bende tekrarlıyor

eşinden tekrar bulaşıyodur eşli tedavi şart size
eşim de vardı ama geçti diyor ah bir gitse dr a fobisi var acayip strese giriyor 1 hafta grip ti takaati kesildi yinede gitmedi

ya benim bu mantar için uyguladığım bi yöntem var amakime desem alakasız diyo

mantar rahatsızlığı varmış bide makinesi bozukmuş çamaşırlarını yıkamıyormuş

5 yıldır mı bozuk makinesi Allah aşkına?

Saçma bir şey var ama anlamadım.

İnsan makine bozuk diye çamaşır mı yıkamazmış? Tutarsızlık var.

Bir site var. Terkokuyorsun.com gibi buraya o arkadasının mail adresini yazıyorsun arkadasına kibar bir mail gidiyor. Mailin kimden geldiğini asla bilemeyecek. Mailde Arkadasların koktugunu söylüyor bu konuda biraz daha dikkatli olmalısın gibi bir mesaj içeriği var dene derim belki etkili olur :)

5 yıldır mı bozuk makinesi Allah aşkına?

Saçma bir şey var ama anlamadım.

İnsan makine bozuk diye çamaşır mı yıkamazmış? Tutarsızlık var.
bencede yani biraz tuhaf ve bagdasmayan bişey var

anam bu da ayrı bi çeşit zaar işin var senin bu adamla
aynen çocuk gibi :) bi kere oglum hastayken dr a götürme ne olur diye yalvarmıştı bi kere oglanı hep tek başıma götürürüm hastahaneye

harbiden işin zor senin allah sabır versin ne diyim
sagol canım hergün çamaşırı degiştirir dikkat eder ama dr a gitme lafı olunca hoppp kayboluyor ortadan aile danışmanından randevu aldık bi kere tam içeri girecegiz yok bizim ki kayboldu ortadan :/

sagol canım hergün çamaşırı degiştirir dikkat eder ama dr a gitme lafı olunca hoppp kayboluyor ortadan aile danışmanından randevu aldık bi kere tam içeri girecegiz yok bizim ki kayboldu ortadan :/
tövbe tövbe çocuk gibi resmen

tövbe tövbe çocuk gibi resmen
aynen biraz çocuksudur bu konularda korkar ve kabul eder korkuyorum diye eşim biraz sorunlu bir ailede büyümüş babası çok dövermiş çocukken annesi hastaymış zaten baba sı her yaz tatile çıkar eve tek kuruş bırakmazmış eşim okulu bırakmak zorunda kalmış kaynımla beraber çalışmaya başlamışlar bir nevi evin babası gibiymiş o yüzden kv de paylaşamdı zaten benimle bi tarafı çocuk kalmış diger tarafı sert maço bir adam ama merhametlidir çok yeni yeni anlatıyor dayak yediğini vs ... geçen anlattı çok üzüldüm

hmm bu durumda sen onun sığınacağı bi liman olacaksın daima allah verede kıymetini de daima bilsin senin

hmm bu durumda sen onun sığınacağı bi liman olacaksın daima allah verede kıymetini de daima bilsin senin
eşimde öyle diyor zaten sen benim mabedim sıgınagımsın der hep çok kavgalar ettik ama birebir hiç sorun yaşamadık kv de den ötürüydü hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…