bende de var kaşıntı çok az ama genelde akıntı oluyor ve dayanılmaz bi hal alıyor sürekli çamaşır değiştiriyorum dr a gittim defalarca ama tekrarlıyor malesefyok yok mantıklı açıklaması yok yani benimde başımdan geçti ne şirret bişey olduğunu bilirim onun kaşıntısına sızlamasına feriştahı gelse katlanamaz bu kadın nasıl katlanıyo
eşinden tekrar bulaşıyodur eşli tedavi şart sizebende de var kaşıntı çok az ama genelde akıntı oluyor ve dayanılmaz bi hal alıyor sürekli çamaşır değiştiriyorum dr a gittim defalarca ama tekrarlıyor malesef
eşimden geçti zatenEn iyisi doktor. Ilaclarla ben biraz iyi oldum acikcasi. Tekrar gidicem. Bu sefer esimi de auri gondericem insallah ona da baksinlae. Sen de baktirt esine..
eşim de vardı ama geçti diyor ah bir gitse dr a fobisi var acayip strese giriyor 1 hafta grip ti takaati kesildi yinede gitmedieşinden tekrar bulaşıyodur eşli tedavi şart size
mantar rahatsızlığı varmış bide makinesi bozukmuş çamaşırlarını yıkamıyormuş
Herkese merhaba benim derdim arkadasim
cok fena kokuyorr gelip oturdugu sandalye koltuk acayip pis kokuyorr
o gittikten sonra siliyorum ama koku resmen siniyor oraya 3günde fln ancak cikiyor koku
gelme diyemiyorum isim var fln diyorum ozmanda ertesi günü geliyor resmen migdem bulaniyor kokudan
Bi insan nasil olurda bukadar pis kokabilirkiii
canım sağlık ocağına da mı gidemiyo orada da yazıyo dr lereşim de vardı ama geçti diyor ah bir gitse dr a fobisi var acayip strese giriyor 1 hafta grip ti takaati kesildi yinede gitmedi
bencede yani biraz tuhaf ve bagdasmayan bişey var5 yıldır mı bozuk makinesi Allah aşkına?
Saçma bir şey var ama anlamadım.
İnsan makine bozuk diye çamaşır mı yıkamazmış? Tutarsızlık var.
Oooo esine iyi bi tedavi sart o zaman..eşimden geçti zatendr gittik ama eşim iyileşti bende tekrarlıyor
nikah işlemleri için saglık ocagında kan aldıracaktık baygınlık geçirecekti az kalsın dr lafını açınca tuhaf oluyorcanım sağlık ocağına da mı gidemiyo orada da yazıyo dr ler
ahh bi ikna edebilsem bi kere zorla götürdüm ilaçlar bitince gitmedi bi dahaOooo esine iyi bi tedavi sart o zaman..
anam bu da ayrı bi çeşit zaar işin var senin bu adamlanikah işlemleri için saglık ocagında kan aldıracaktık baygınlık geçirecekti az kalsın dr lafını açınca tuhaf oluyor
aynen çocuk gibi :) bi kere oglum hastayken dr a götürme ne olur diye yalvarmıştı bi kere oglanı hep tek başıma götürürüm hastahaneyeanam bu da ayrı bi çeşit zaar işin var senin bu adamla
harbiden işin zor senin allah sabır versin ne diyimaynen çocuk gibi :) bi oglumhastayken dr a götürme ne olur diye yalvarmıştı bi kere oglanı hep tek başıma götürürüm hastahaneye
sagol canım hergün çamaşırı degiştirir dikkat eder ama dr a gitme lafı olunca hoppp kayboluyor ortadan aile danışmanından randevu aldık bi kere tam içeri girecegiz yok bizim ki kayboldu ortadan :/harbiden işin zor senin allah sabır versin ne diyim
tövbe tövbe çocuk gibi resmensagol canım hergün çamaşırı degiştirir dikkat eder ama dr a gitme lafı olunca hoppp kayboluyor ortadan aile danışmanından randevu aldık bi kere tam içeri girecegiz yok bizim ki kayboldu ortadan :/
aynen biraz çocuksudur bu konularda korkar ve kabul eder korkuyorum diye eşim biraz sorunlu bir ailede büyümüş babası çok dövermiş çocukken annesi hastaymış zaten baba sı her yaz tatile çıkar eve tek kuruş bırakmazmış eşim okulu bırakmak zorunda kalmış kaynımla beraber çalışmaya başlamışlar bir nevi evin babası gibiymiş o yüzden kv de paylaşamdı zaten benimle bi tarafı çocuk kalmış diger tarafı sert maço bir adam ama merhametlidir çok yeni yeni anlatıyor dayak yediğini vs ... geçen anlattı çok üzüldümtövbe tövbe çocuk gibi resmen
hmm bu durumda sen onun sığınacağı bi liman olacaksın daima allah verede kıymetini de daima bilsin seninaynen biraz çocuksudur bu konularda korkar ve kabul eder korkuyorum diye eşim biraz sorunlu bir ailede büyümüş babası çok dövermiş çocukken annesi hastaymış zaten baba sı her yaz tatile çıkar eve tek kuruş bırakmazmış eşim okulu bırakmak zorunda kalmış kaynımla beraber çalışmaya başlamışlar bir nevi evin babası gibiymiş o yüzden kv de paylaşamdı zaten benimle bi tarafı çocuk kalmış diger tarafı sert maço bir adam ama merhametlidir çok yeni yeni anlatıyor dayak yediğini vs ... geçen anlattı çok üzüldüm
eşimde öyle diyor zaten sen benim mabedim sıgınagımsın der hep çok kavgalar ettik ama birebir hiç sorun yaşamadık kv de den ötürüydü hephmm bu durumda sen onun sığınacağı bi liman olacaksın daima allah verede kıymetini de daima bilsin senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?