kiz arkadasim kokuyorr

a.) Arkadaşın yeni?

b.) Koku yeni?

Hangisi?

ya çamaşır makinesi olmadan olur mu 5 yıl boyunca bide

Ben mantar oldum hamileyken cok ozurdileyerek yaziyorum karbanotlu su ile taharet aliyorsun o bolgeyi temizliyorsun bire bir ne ilac ne krem.. @Bilgece karbonotlu suyu denemelisin..

Ay sakin karbonat cok zararli. Ben su an iyiyim ara ara tekrarliyor sadece.
Aman diyeyim karbonat kullanmayın..

bunları sen diyene kadar aklı neredeymiş acaba

yani bu kadar da olmaz bence ne bileyim kimsenin bişey dememesi tuhaf yani ?
evet yani nasıl bir genişlik ben anlamadım hastalık hepimiz için ama çözümünü bulacaksın bu kadın salmış çayıra mevlam kayıra demiş

evet yani nasıl bir genişlik ben anlamadım hastalık hepimiz için ama çözümünü bulacaksın bu kadın salmış çayıra mevlam kayıra demiş
bana tuhaf geldi yani boy abdesti her müslüman alır yani haftada bir en azında cuma günü sünnet ne biliyim

Vajinanin icine bir sey koymayin. Ben taharet alirken suyun icine biraz sirke koyuyordum o kadar. Vajina icine herhangi bir sey konulmaz..
ayy bende maydonoza falan oturacaktım yengem dedi de

5 yıllılk arkadsıymış galiba 5 yıldır varmış bu koku ama artık dayanılmaz bir hal almış

Ne ilginç. Ne kokusu acaba?

Yani madem arkadaşlar yardım da etmesi lazım aslında.

Bazı insanların gerçekten kendine özgü çok kötü bir kokusu var.

Sandalye kokuyorsa jinekolojik bir hastalık olabilir sanki.

bana tuhaf geldi yani boy abdesti her müslüman alır yani haftada bir en azında cuma günü sünnet ne biliyim
yok yok mantıklı açıklaması yok yani benimde başımdan geçti ne şirret bişey olduğunu bilirim onun kaşıntısına sızlamasına feriştahı gelse katlanamaz bu kadın nasıl katlanıyo

Ne ilginç. Ne kokusu acaba?

Yani madem arkadaşlar yardım da etmesi lazım aslında.

Bazı insanların gerçekten kendine özgü çok kötü bir kokusu var.

Sandalye kokuyorsa jinekolojik bir hastalık olabilir sanki.
mantar rahatsızlığı varmış bide makinesi bozukmuş çamaşırlarını yıkamıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…