ben romatizma hastasıyım 1 ay kadar makinem bozuktu hep elimde yıkadım yani rahatsız olmama ragmenne makinesi makine ne alaka
eeee noluyomuş o çamaşırlararkadsı konu sahibine makinem bozuk o yüzden çamaşırları yıkayamıyorum demiş
yok giyiyormuş galiba geçmiş sayfalara baksana montu ceketi bile kokuyormuşeeee noluyomuş o çamaşırlarkafamda deli sorular çöpe mi atıyo kirlenince
Herkese merhaba benim derdim arkadasim
cok fena kokuyorr gelip oturdugu sandalye koltuk acayip pis kokuyorr
o gittikten sonra siliyorum ama koku resmen siniyor oraya 3günde fln ancak cikiyor koku
gelme diyemiyorum isim var fln diyorum ozmanda ertesi günü geliyor resmen migdem bulaniyor kokudan
Bi insan nasil olurda bukadar pis kokabilirkiii
yok giyiyormuş galiba geçmiş sayfalara baksana montu ceketi bile kokuyormuş
Ben mantar oldum hamileyken cok ozurdileyerek yaziyorum karbanotlu su ile taharet aliyorsun o bolgeyi temizliyorsun bire bir ne ilac ne krem.. @Bilgece karbonotlu suyu denemelisin..
bende karbonot almıştım dün deneyim diye sirke o olurmu peki ?Ay sakin karbonat cok zararli. Ben su an iyiyim ara ara tekrarliyor sadece.
Aman diyeyim karbonat kullanmayın..
bunları sen diyene kadar aklı neredeymiş acabaEvettt sonunda herseyi söyledimm
kirmadan inciltmeden
Oda ztn kabul ediyor koktugunu
tmm dedi doktora gidicem
anlattim hergün kilodunu degistir dedim makinam bozuk dedii
elinde yika as kurusun dedim tmm dedi
deo var vajina icin ondan alalim dedim
parfüm deo birde kiyafet icin koju var sprey ondan alalim dedim tmm ama suan hic param yok dedi olsun beraber gidelim ben alicam dedim ama hergün seyini sirkeyle yika tmmmi dedim tmm dedii
esimde rahatsiz oluyor cnm cocuklar kokuyor dedim tmm cnm söz hepsini denicem dedi
ben ztn biliyorumda koktugumuda ama makinam bozuk kiyafetlerimi yikatamiyordum dedi bende elinde yikayiver nolcak sanki dedim
cünkü benim cocuklarim var bulasir diye korkuyorum yoksa gell burda yika derdimdedim oda sorun yok ben yikarim dedii
yani bu kadar da olmaz bence ne bileyim kimsenin bişey dememesi tuhaf yani ?diyecek söz bulamıyorum
evet yani nasıl bir genişlik ben anlamadım hastalık hepimiz için ama çözümünü bulacaksın bu kadın salmış çayıra mevlam kayıra demişyani bu kadar da olmaz bence ne bileyim kimsenin bişey dememesi tuhaf yani ?
bende karbonot almıştım dün deneyim diye sirke o olurmu peki ?
5 yıllılk arkadsıymış galiba 5 yıldır varmış bu koku ama artık dayanılmaz bir hal almışa.) Arkadaşın yeni?
b.) Koku yeni?
Hangisi?
bana tuhaf geldi yani boy abdesti her müslüman alır yani haftada bir en azında cuma günü sünnet ne biliyimevet yani nasıl bir genişlik ben anlamadım hastalık hepimiz için ama çözümünü bulacaksın bu kadın salmış çayıra mevlam kayıra demiş
ayy bende maydonoza falan oturacaktım yengem dedi deVajinanin icine bir sey koymayin. Ben taharet alirken suyun icine biraz sirke koyuyordum o kadar. Vajina icine herhangi bir sey konulmaz..
5 yıllılk arkadsıymış galiba 5 yıldır varmış bu koku ama artık dayanılmaz bir hal almış
yok yok mantıklı açıklaması yok yani benimde başımdan geçti ne şirret bişey olduğunu bilirim onun kaşıntısına sızlamasına feriştahı gelse katlanamaz bu kadın nasıl katlanıyobana tuhaf geldi yani boy abdesti her müslüman alır yani haftada bir en azında cuma günü sünnet ne biliyim
buharına oturuluyo onun biliyosun dimiayy bende maydonoza falan oturacaktım yengem dedi de
mantar rahatsızlığı varmış bide makinesi bozukmuş çamaşırlarını yıkamıyormuşNe ilginç. Ne kokusu acaba?
Yani madem arkadaşlar yardım da etmesi lazım aslında.
Bazı insanların gerçekten kendine özgü çok kötü bir kokusu var.
Sandalye kokuyorsa jinekolojik bir hastalık olabilir sanki.
ayy bende maydonoza falan oturacaktım yengem dedi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?