- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
Kokuyu tanımlayabilir misin ? Yukarıda bir mantar hastalığını özetledim , balık kokusuna benzer diyor.
Taharet alınmamasından ötürü oluşan koku ise daha farklıdır.
Sebep ne olursa olsun direk açık açık söyle , mantarı da zarar sana pisliğide zarar , bunlar mikrop barındırır.Yazık günah çocuğuna.
Her zaman mi böyle kokuyordu sonradan mi oldu.sonradan sa rahatsızlık olabilir hep varsâ pistir bu kadın koltuğa geçecek derecede bir koku dehşet bişey bu.
kıyafetlerini filanda düzenli yikamiyordur ceketi açtığınız askiyi kokutuyorsa bence kırmadan konuşun öyle korkuyorsun yerine rahatsız edici koktugunu soyleyin dost acı ama doğruyu soyler
Mantar ne derece koku yapar tam bilmiyorum fakat koltuğa sandalyeye geçen bir koku sadece mantardan kaynaklanmıyordur kesinlikle.
Belli ki kişisel temizliğine de önem vermiyor.
Ne kötü bişey yaa
Zorlâ banyoya sokmantarvoyle sandalyeye geçecek evi kokutacak bir koku değil.basit bir tedavisi var.5 yildirsa bildiğin pis yapacak birşey yok ya kokuyu çekeceksin ya da uyaracaksin.
Bencede artik gelmek istediginde dicem esim istemiyor fln
biraz dikkat etsinn
Mantar için doktora gitmemesi de çok saçma zaten. Demek ki oda farkinda sadece mantardan kaynaklanmadığını. Kendine yazık ediyor üstelik eşi de aldarmış, sonra effetmiş zor valla durumu.
Evet ağır olur ama beş yıl uzun bir süre aslında iyilik etmiş olursun anlayabilirse.
Ben düzeleceğini sanmıyorum açıkçası mesafe koymuş olacaksın sadece.
Allah allah nasil birsey bu bukadr heryere koku birakacakbenim kiz 8 9 yaslarinda ter kokusu coktu ya banyo yaprdi bestakka sonra gene kokardi heral ozman ergenliktenmi neydi anlamdim yediklerindende olur diyorlardi ama sukur gecti o donem cok ter kokardi,tanidik ikitane arkatas vardi onlar acgip ter kokuyordu yaninda duramiyorsun okadar yani hastaliktanmi nedir,ay ben nasil kokuyorun acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?