kiz arkadasim kokuyorr

Her zaman mi böyle kokuyordu sonradan mi oldu.sonradan sa rahatsızlık olabilir hep varsâ pistir bu kadın koltuğa geçecek derecede bir koku dehşet bişey bu.
kıyafetlerini filanda düzenli yikamiyordur ceketi açtığınız askiyi kokutuyorsa bence kırmadan konuşun öyle korkuyorsun yerine rahatsız edici koktugunu soyleyin dost acı ama doğruyu soyler

Kokuyu tanımlayabilir misin ? Yukarıda bir mantar hastalığını özetledim , balık kokusuna benzer diyor.
Taharet alınmamasından ötürü oluşan koku ise daha farklıdır.
Sebep ne olursa olsun direk açık açık söyle , mantarı da zarar sana pisliğide zarar , bunlar mikrop barındırır.Yazık günah çocuğuna.

Canim sanki fare ölmüs ve güneste kalmis
gibi kokuyorr
ya yemin ederimki abartmiyorum koku 3gün cikmiyor sildigim halde eyer oturdugu yere sen otur buseferde sana geciyor koku
cok fena tiksiniyorum artik
bi arkadasda dediki dikkat edin mantar wcde sizede gecer diyince cok korktum ya

5senederir arkadasiz ilk tanistigimiz günden beri böyle kokuyorr
uzak biryere tasinmislardi telde konusuyorduk ama simdi 5dk mesafemdekaliyor ve hergün gelmek istiyor

Zorlâ banyoya sok mantarvoyle sandalyeye geçecek evi kokutacak bir koku değil.basit bir tedavisi var.5 yildirsa bildiğin pis yapacak birşey yok ya kokuyu çekeceksin ya da uyaracaksin.

Bencede artik gelmek istediginde dicem esim istemiyor fln
biraz dikkat etsinn

Mantar için doktora gitmemesi de çok saçma zaten. Demek ki oda farkinda sadece mantardan kaynaklanmadığını. Kendine yazık ediyor üstelik eşi de aldarmış, sonra effetmiş zor valla durumu.

Neyse artik sabah whatsapptan yazicam napiyim cünkü yüzüne diyemem
canim bak esim cok rahatsiz oluyor kokudan cocugu bile öpemiyor cok pis kokuyor diyor dicem
bu kadin yikanmiyor herhalde bu nebicim bi koku fln dedi dicem
Ya gelirken biraz daha dikkat et yada disarda görüselim cünkü gercekten koku hertarafa siniyor ve esim cok rahatsiz oluyor diyim
ayy cokmu agir olurkii

Evet ağır olur ama beş yıl uzun bir süre aslında iyilik etmiş olursun anlayabilirse.
Ben düzeleceğini sanmıyorum açıkçası mesafe koymuş olacaksın sadece.

Evet ağır olur ama beş yıl uzun bir süre aslında iyilik etmiş olursun anlayabilirse.
Ben düzeleceğini sanmıyorum açıkçası mesafe koymuş olacaksın sadece.

Ama baska carem yokki hergün geliyor
artik dayanamiyorum mecbur söylicem
Kirilirsada yapcak birseyim yok
migdem bulaniyor artik

Allah allah nasil birsey bu bukadr heryere koku birakacakbenim kiz 8 9 yaslarinda ter kokusu coktu ya banyo yaprdi bestakka sonra gene kokardi heral ozman ergenliktenmi neydi anlamdim yediklerindende olur diyorlardi ama sukur gecti o donem cok ter kokardi,tanidik ikitane arkatas vardi onlar acgip ter kokuyordu yaninda duramiyorsun okadar yani hastaliktanmi nedir,ay ben nasil kokuyorun acaba

Cnm bu ter kokusu degil ya
Baska birsey cok degisik pis bi koku

ilk evlendiğimde eşimde iğrenç bir koku vardı öğürtecek kadar.oturduğu sandalye iğrenç kokardı her yer şok olmuştum düşün yeni evliyim ve burnum iyi koku almadığı halde.meğer belinin alt tarafında yağ bezesi varmış avuç içi kadar oradan sivilce sıkarsın ya onun gibi irin akıyormuş.tabii ben dayanamadım o da utandı haliyle. dr a gittik lokal anesteziyle çıkardı onu nüks edebilir dedi çok şükür 13 yıldır tık yok.koku da bitti böyle bir durumda olabilir

Canım nasıl bir koku? benim komşum da kokuyodu yanına yaklaşılmıyodu ama çok tuhaf bi kokuydu o merdivenlerden geçsin o koku yayılıyodu evi kokuyodu kızı kokuyodu o taşındı başkası gelddi o koku geçsin diye çok uğraştı 1 senede temizleye havalandıra parfümler sıka sıka zor geçti o koku odamı mantardı acaba seni çok iyi anlıyorum çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…