Kız arkadaşım napmaya çalışıyor, ne yapmalıyım lütfen bakın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
konuya dışarıdan bakarken kıza daha iyi empati yapacağınızı düşündüm. trollesem böyle konu açmam. gerçekten üzgünüm.

Hiçbirimiz aşktan anlamıyoruz, güvenilmeziz böyle bir genel sonuç çıkarmışsınız bu tecrübeden. O halde aşk ve ilişkiler üzerine hep yalan söylüyoruz size göre, yaptığımız empatiyi de dürüstçe paylaşacağımızı bize güvenmezken nereden çıkardın?
 
Kaç yaşında sevgiliniz bilemiyorum ama muhtemelen olgun biri değil.
Ya da tamamen bencil biri de olabilir.
Onun ne yaptığını boş verin.
Siz görmezseniz, o afişler astırsa nafile.
Biliyorsunuz görmek istemeyenden daha kör, duymak istemeyenden daha sağır olamaz.
Ona karşı kör ve sağır olun.
Önemli olan sizsiniz. Sizin hayatınız, ruh ve beden sağlığınız herkesten daha değerli olmalı.
Meşgul olun. İş okul spor hobi, bir şeyler bulun ve meşgul olun.
 
Konunun troll olacak bi kısmını göremedim. Sıradan bir olay.

Kız seni sevmiyor. İlk olarak kızla her yerden iletişimini kes her yerden ama. Kıza yokluğunu göstermemişsin, seni el altında biliyor. Sana saygısı kalmamış. Böyle devam edersen iyice ezik gibi görüneceksin gözünde.

No contact rule vardır ayrılıklarda, bak istersen. Bu saatten sonra düzelmez ama en azındn gururunu topla. Hemen her yerden engelle. Sana ulaşacak en ufak bir yol bırakma ve asla o engelleri kaldırma. Senden haber alamasın. Sen de kendini başka şeylerle meşgul et.

Öyle intihar falan sakın he... Bi kız sevgilisi için intihar edip yatağa mahkum olmuş, felç. Haberlerde görmüştüm. Hayatı kaybolmuş kızın. O kadar pişman olursun ki, sakın salakça bi şey yapma. sil yak her şeyi, yoluna bak.
 
ben 25 yaşındayım, 22 değil. Kız mezun olana kadar beni kullandı. İş arkadaşlarını bulunca oradan birisini tercih etti diye düşünüyorum. Bana koyan, kullanılmış hissi veren bu.
 
Konu sahibi mühendislik okusun bence
Mezun olunca bütün kızlardan nefret ediyorum, hepiniz param için varsınız, hiçbirinize gücenmeyeceğim çünkü kalbim çok genç yaşta yine benim gibi salak yaşta biri tarafından kırıldı hımffs falan der ne güzel
 
ben 25 yaşındayım, 22 değil. Kız mezun olana kadar beni kullandı. İş arkadaşlarını bulunca oradan birisini tercih etti diye düşünüyorum. Bana koyan, kullanılmış hissi veren bu.
Hala küçüksün. Bak sana abla tavsiyesi, bu kadar üstüne düşersen kıymetin kalmaz. Biraz ağırlığın olsun, minnet etme, paspas olma, dik ol errrkek ol. O zaman kıymetin olur, bu kızda değilse başkasında mutlaka olur. Kusura bakma ama seviyorum diye diye amma paspas olmuşsun, çekiciliğin kalmamış.
 
Bu kadar göbek bağı ile bağlı olmayın kimseye gençsin daha iyilerini bulursun
 
ya çok haklısınız, böyle sözlere ihtiyacım vardı gerçekten ama gururum bana izin vermiyor. içim içimi yiyor, otizmli birisi gibi aynı olayı düşünüp duruyorum. döngünün içine hapsoldum ya. gidip başka bir işle meşgul oluyorum, o işin ortasında yine aklıma bu olay geliyor.

halter kaldırıyorum, set arasında gözüm dalıyor bunu düşünüyorum.
kitap okuyorum hikayenin içinde bu geliyor aklıma.
dersime işime bakıyorum yine aynı şekilde.

atlatamıyorum, veya tam atlatıcam bir yerden gözüme yine sokuyor. nefret ediyorum ya bu kadar kötü kalpli olacak ne var ya, ben naptım ki
 
ben ilişkimizde böyle değildim. inan hatta başlarda peşimden koşan taraftı.

aldattıktan sonra ona böyle davrandım, neden yaptığını öğrenmeye çalıştım ama hiçbir şey anlamadım. hala da bu şekilde gözüme sokuyor bir şeyleri. midem bulanıyor, eski şeyler aklıma geliyor, enayi gibi hissediyorum.
 
Tek başınıza başa çıkamıyorsanız destek alın bir uzmandan.
 
Psikolojik destek al atlatamıyorsan. Online terapiler uygundu gayet son baktığımda. Lütfen gördüğün bir tane ergen kız ile herkesi bir tutma, istemeden kötülük eder ah alırsın.
 
Her yerden iletisim yollarini kapatin ve assssla stalklamayin. Sizi cepte biliyor o yuzden boyle, sakin barismayin yolunuza bakin.
Altin kural, 0 iletisim. Bu arada bu sitede ilk defa erkek bir uyeye bu kadar iliman davraniliyor, nezaketiniz sebebiyle, gercek hayatta da buna devam. Elbette karsiniza baska insanlar cikacak ve cok daha saglikli iliskileriniz olacak
 

:)) Çok genelleme annecim.
Aşk tek seferlik bir duygu ve üstelik tüm kadınlar da aşktan anlamıyorlar.
Baksana hiçbir açık kapı yok, naapsın bu çocuk?

Gerçek aşkı ne bilirsin la sen sus Abs, haddini bil gadın!
 
Arkadasim, daha 25 yasindasin..su an ne soylesek acini dindiremeyecek ya da kizginligini.. ama gercekten hayatinin baharindasin.. doya doya yasayacagin, deneyimleyecegin koskoca bir hayat var onunde.. niye bir kisiye takilip kalasin ki..

Burasi kadinlar kulubu de olsa, burada soylenen cogu sey, verilen akillar, ogutler aslinda cinsiyetci degil, kadin erkek icin degil.. bir birey icin..saglikli bireyler icin..

Ayaga kalk, temiz havayi cek icine..ve basla yeni hayatina..ve lutfen aldigimiz her solugun bile ne kadar degerli oldugunu hissederek yoluna devam et..
 

Hepimiz insanız. Buraya kadar gelmişsin. Burada kadınlar neler yaşıyor, ne olaylar atlatıyor da yine yoluna bakıyor. Senin yaşadığın ne ki? Hayat böyle bir şey. Ders alacaksın yaşadıklarından. Daha tedbirli olmayı öğreneceksin.

Her darbede intihar etmeyi düşünseydik, yaşayan insan kalmazdı ya. Böyle saçma şey olur mu? 30 yıllık evliler aldatılıyor da çoluk çocuğuyla eğitimi yokken sıfırdan başlıyor. Senin durumun o kadar kötü mü? Değil. Yaşadığın olayı kendine ders olarak çıkar. Bunu yaşaman gerekiyormuş, hayatla ilgili bir şeyler öğrendin artık. Her insan farklıdır, gidip bu yüzden de kadınlara kin kusma şimdi.

Ama önüne bakmalısın. Aklına geldiğinde başka şeylerle uğraş hemen o an yaptığın işe odaklan. Gerekiyorsa ağla yine devam et. Güçsüz görünüyorsun şu an o kızın karşısında. Sana hiç saygı duymuyor. İleride pişman olacaksın ne hallere düşmüşüm diye. O kızı hemen çıkar hayatından, önüne bak. Herkes bir şeyler yaşıyor, aldatılıyor, kandırılıyor. Yine de hayat yaşamaya değer.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…