Kız arkadaşım napmaya çalışıyor, ne yapmalıyım lütfen bakın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabii, yoksa severiz biz Mahmut abiyi.

Gözünde fazla buyutmussun. Senin yaşında olup ev gecindiren çoluk çocuk bakan var. Burada bilmem kaç çocuğuyla terkedilen kadınlar var. Hepsi bir şekilde ayakta durmayı başarırken senin yapamayacagin ne?

Önüne bak. Gerekirse ki gerekli hemen bir yardım al. Çocuk gibi davranıyorsun.

İnsanların her yaptığının altında mantıklı bir sebep aramayın..insanların yönetme duygusu bitmez.hep birilerini yönetmek,ellerinin altında olmasını isterler.kendilerini vazgeçilmez görürler ama bilmezler ki fazla naz aşık usandırır

çook teşekkür ederim, evet en çok korktuğum şey bu kız yüzünden kötü birisi haline gelip gerçekten hak etmeyen bir kızın kalbini kırmak. umarım herkes aynı değildir. hırs ile hareket edip birilerini kullanmak da istemiyorum. çok sinirliyim sadece, tek bildiğim bu. ağır tahrik uyguluyor bana, her yerden engelliyorum bazen mail atıyor. Öyle işte, çok teşekkür ederim. Normalde burada karşı cins olarak bulunmam kural dışı biliyorum ama yine de çok iyi şekilde yardımcı oldunuz.

Hepinize teşekkür ederim kusura bakmayın tekrar.

O kizdan kurtulduğuna şükret yasin daha genç bunlar sana tecrube olur artk. Bir insan icin asla kendine zarar verme degmez.

Bu tacize girer, onu şikayet edeceğini söyle yapmaz daha.

Karşı cinse duyulan bir sevgi mi hissettiğiniz? Normal bir arkadaşlık mi ? Cinsel tercihinizi sorgulamak maksadıyla sormuyorum. Arkadaşınızın hayatında biri olması çok normal bu birlikteliğinize zarar vermez. Öbür türlüyse de sizi istemedigi apaçık ortada. İletişiminizi kopartıp önünüze bakin. Geçmişte yaşadıklarınızı düşünüp üzmeyin kendinizi. Nickinizi de değiştirin bence evrene kötü mesaj gönderiyor. Umutlu, sevgi içeren bir şeyler yapın ...yanlış anlaşılmaktan korka korka yazdım inan ki mesajımı...

ben 25 yaşındayım, 22 değil. Kız mezun olana kadar beni kullandı. İş arkadaşlarını bulunca oradan birisini tercih etti diye düşünüyorum. Bana koyan, kullanılmış hissi veren bu.

İyide dünyada ilk aldatılan kullanılan sen değilsin. Dünya durmadı sen aldatılınca.
Sen bu kızla güzel mutlu günler geçirmedin mi? Aşk güzel duygu sana bu duyguyu yaşatmış ama artık seni sevmiyor demek ki. İlişkiniz miadını doldurmuş. Sende şimdi paşa paşa aşk acını çekip süreç bittiğinde yoluna bakacaksın. Sadece bir kere aşık olunmuyor korkma.

engelleyin her yerden size ulaşmasına izin vermeyin gizlide olsa bakmayın görmezden gelin hayatınıza bakın daha fazla sizin gözünüze sokmasina izin vermeyin yapacağınız tek şey hayatınızdan tamamen silip atmak.

Allah'ım Allah'ım karşı cins ifadesini görememiş ve anlayamamışım
Bugünün en büyük gafçısı ilan ediyorum kendimi
Aynen bende
Erkek olduğunu okuduğum halde iki sefer sen erkekmisin diye sordum

Kimsede demedi ha okuyorsun bunun nesini anlamıyorsun diye

Beyin error

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…