- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
bencede :))))))o şuan boşatmanın salak zaferiyle yaşıyo.
sen onu ekeştirme diyede seni eleştiriyo.
işte beimde zoruma giden bu..insanlar kendi yaptıklarını görmeden başkalarının kusurlarını aramaya çalışıyorlar..benım 15 yıllık arkadaşımın bunu yapması canımı sıktı..ztn arayıp görüşmüyorum ama yaşadığımız memlekette ufak olunca ister istemez karşılaşıyoruz konuşmak zorunda kalıyoruz ..bakalım bir daha fena bozacam amaİlla didikleyeceksen kendi özel hayatını didikle, bol malzeme var sende der geçerdim. Hadsize bak hangi hakla özel hayatına burnunu sokar, lütfen sen de susma. Bazı insanlara anladığı dilden cevap vermek lazım. Sen müsade etmezsen burnunu sokamaz.3
uzun yıllar tanıdgım kız aradaşım 2 yıldır evli patronu ile beraberdi..daha boşanmadan adamla heryerde yedi içti gezdi göründü..ne yaptı ne ettı adamı boşamaya ikna etti..adamın karısı bu durumu hazmedemeyip yüklü tazmınat alıp sesiz sedasız boşandı..(bu arada adamın eşi kız arkadaşımı allaha havale ettiğini yuvasını yıktığını herkese anlatıyor)..neyse konuya gelelim..bu arkadaşım neden bana nispet yapıyor anlamıyorum yaptığı utanmazlık yetmezmiş gibi adamın kendisine evlendikten sonra işyeri açacağını ve kendisine yüksek model bı araba aldıracagını her fırsatta bana nispet yapar gibi söylemesinden usandım.. beni her gördüğünde fiziksel eleştiriyor ..aaa canım sana ne olmuş böyle çökmüşsün ne sorunun var gibi laflar sokuyor.benim özel hayatımı didikleyip durmasındanda çok sıkıldım ....çocukluk arkadaşım olmasa ve utanmasam iki laf söyleyip ağzının payını vermemek için zor tutuyorum..kendisini aramıyorum sormuyorum ama bir şekilde ortamda karşılaşıyoruz yada beni arıyor muhattap olmal zorunda kalıyorum.yanlış anlaşılmasın kımsenın özel hayatını yadırgadığımdan değil ama,onun özel hayatı benim umrumda bile değilken neden benim özel hayatımı didikleyip bana nispet yapıp moralimi bozuyor anlamıyorum..sadece paylaşmak istedim..
Canım sen evli misin? Belki seni kıskanıyordur. Kendisinin ne olduğu belli, seni de kendi gibi görüyor olabilir. Ya da senin daha usturuplu oluşun, daha sağlam karakterli oluşunu kıskanıyordur. Bence kes arkadaşlığını çünkü kıskanıyorsa fesatlıktan zarar verebilir sana.daha evlenmedıler yenı boşandı adam yakında istemeye gidiceklermiş ..bazan içimden egosunumu tatmın edıor dıye geçırmıyor değilim .belkıde mutsuzdur etrafınıda mutsuz görmek ıstıor
evli değilim cnm ama benım geçmişimdeki ilişkimi çok kurcalıyor hala zoruma gıden bu ...zaten görüşmuyorum kendi arıyor mecbur bakmak zorunda kalıyorum..ama bir daha susmayacağım sanırm çünkü tak etti artık..tşk edıyorum youmlarınız ıçnCanım sen evli misin? Belki seni kıskanıyordur. Kendisinin ne olduğu belli, seni de kendi gibi görüyor olabilir. Ya da senin daha usturuplu oluşun, daha sağlam karakterli oluşunu kıskanıyordur. Bence kes arkadaşlığını çünkü kıskanıyorsa fesatlıktan zarar verebilir sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?