kız arkadaşım nispet yapıyor

Onu oyle fena bozarimki bi daha beni gorunce kafasini kaldiramaz birak nispet yapmayi. Siz bence yaptigi rezilligi boyle sus pus kalarak normalmis gibi karsilamayin bide uste cikmasina izin vermissiniz.

Bir insan baska insanin özeliyle, hayatiyla niye ugrasir sizce?

Tabi ki kendi egosunu tatmin etmek icin. Tek amaclari sizin aciginizi bulmak eksiginizi yakalamak ve boylece kendi egosunu tatmin etmek. Bu yaptigi sacma sapan evlilikte ki tek cikari para bu kizin. Mutlu oldugunu zannetmiyorum. Ki hal ve hareketlerinden de bunu acikca belli ediyor. Mutlu olmadigi icin de baska insanlarin aciklarini arayip onlari kucumseyip kendini mutlu etmeye calisiyor. Hepsi bu.

Yaptıklarının ne kadar iğrenç şeyler olduğunu biliyor aklı sıra kendini yüksekten satacak pisliklerini kamufle etmek için sana çamur atıyor. Kız yada kızma ama gerçek bu. İnsanların hemen hepsi böyledir. kendi kusurunu örtmek için karşındakinin kusurunu göze sokar. ben olsam önce sen git bi kırklan parklan senle karşılaşınca negatiflik bulaşıyor. haram malınla bana övünme...

Şaka maksatlı filan değil direk deyin gitsin.Böyle biri zaten sizin arkadaşınız değildir."Kusura bakma ben metresliği kendime yakıştıramıyorum " derdim ben.Deli midir nedir,gurur duyuyor yaptığıyla herhalde

Bu ahlaksız kadınla görüşmeyi kesin , kendini bir şey sanıyor
o kadınında ahı tutaacaktır belki adam onuda boşayacaktır ,

Böyle biriyle arkadaşlığını devam ettirme kişi arkadaşından bilinir sonuçta. Ver ağzının payını bi daha muhabbete girme bence.

Klasik ikinci kadın sendromu,
Parayla nisbet yapmak,
Ben olsam tutamadım kendimi

Öyle nispet meraklısı bende de var. Kırmayayım diye sustum hep ama patlamam çok fena olacak.

böyle biriyle arkadaşlık yapma, görüşme zaten

İlla didikleyeceksen kendi özel hayatını didikle, bol malzeme var sende der geçerdim. Hadsize bak hangi hakla özel hayatına burnunu sokar, lütfen sen de susma. Bazı insanlara anladığı dilden cevap vermek lazım. Sen müsade etmezsen burnunu sokamaz.3

işte beimde zoruma giden bu..insanlar kendi yaptıklarını görmeden başkalarının kusurlarını aramaya çalışıyorlar..benım 15 yıllık arkadaşımın bunu yapması canımı sıktı..ztn arayıp görüşmüyorum ama yaşadığımız memlekette ufak olunca ister istemez karşılaşıyoruz konuşmak zorunda kalıyoruz ..bakalım bir daha fena bozacam ama

Senin geçmişini özel hayatını araştıracağına kendine baksın. Babası yaşında biriyle birlikte ve en kötüsü yuva yıkmış. Ben olsam asla susmazdım , ben üzüleceğime o üzülsün haddini bilsin. Yoksa daha çok ezer sizi.

Var böyleleri.. Kötüye bir şey olmaz ! Böyleleri neredeyse yaşasın kötülük diye nara atacaklar ..
Arkadaşınla artık görüşmek zorunda değilsin.. Görmediğin zaman çok daha iyi hissedersin kendini.

daha evlenmedıler yenı boşandı adam yakında istemeye gidiceklermiş ..bazan içimden egosunumu tatmın edıor dıye geçırmıyor değilim .belkıde mutsuzdur etrafınıda mutsuz görmek ıstıor
Canım sen evli misin? Belki seni kıskanıyordur. Kendisinin ne olduğu belli, seni de kendi gibi görüyor olabilir. Ya da senin daha usturuplu oluşun, daha sağlam karakterli oluşunu kıskanıyordur. Bence kes arkadaşlığını çünkü kıskanıyorsa fesatlıktan zarar verebilir sana.

evli değilim cnm ama benım geçmişimdeki ilişkimi çok kurcalıyor hala zoruma gıden bu ...zaten görüşmuyorum kendi arıyor mecbur bakmak zorunda kalıyorum..ama bir daha susmayacağım sanırm çünkü tak etti artık..tşk edıyorum youmlarınız ıçn

Şimdi havalardadır buldumcuk olmuştur o yüzden ağzı gevşek, kendince zaferinin tadını çıkartıp nisbet yapıyor.
"Ne yapalım ben senin gibi becerikli biri değilim, renkli bir özel hayatım yok bu kadar oluyor. Hem daha evlenemişsin bile heveslenme belki almaz seni, karısını aldatan seni de aldatır" de geç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…