kız arkadaşım nispet yapıyor

Bu ne ya
Kendi hayatına zaten diyecek birşey yok
Gelip seni niye eleştiriyor
Benim tipime kötü birşey söylese biri, direkt silerim

2 senedir evli bir adamla beraberdi
Ve sen bunu bile bile onunla arkadaş kalmaya devam ettin

Bence bugün sana davranışını hak etmişsin.

Size şöyle birşey anlatayım;yeni evlendigim sene eşimin çocukluktan bir bayan arkadaşı,gorumcem falan başka bir arkadaşa oturmaya gittik.Bu kız masada"bizde mahallenin oglanlarinin gölgesini bekledik,meyvesini el kizlari yedi"dedi ben son tabiki.Bu lafa çok icerledim 4-5 sene önce kızın kına gecesi yanına gidip tebrik ettim ve kulağına "x seni tebrik ederim gölgesi beklenmiş bir ağacın,meyvelerini topladin"dedim ve kız sokk.Sizin yeriniz de ben olsam,yanı kız bana tekrar böyle birşey soyleseydi " tatlım Allah helalinden versin,ah alacagima varsin arabam olmasin"derdim.Artık nereye kadar giderse...

çok doğru :))))

2 senedir evli bir adamla beraberdi
Ve sen bunu bile bile onunla arkadaş kalmaya devam ettin

Bence bugün sana davranışını hak etmişsin.

aynı fikirdeyim, kendisine saygısı olan kişi arkadaşlarının arasında bu tip birisinin olmasına izin vermez.

aynı fikirdeyim, kendisine saygısı olan kişi arkadaşlarının arasında bu tip birisinin olmasına izin vermez.
15 yıllık arkadaşım daha önce bana yanlışı olmamıştı ama sanırım buldumcuk olunca dengesini yitirdi gözüyle bakıyorum..direk kestirip atılmıyor bı sebep olmadıkça malumunuz..ama bu olaydan sonra dedğini düşünüyorum tşkler

Siz boyle biriyle daha ne diye muhatap oluyorsunuz ki onu anlamadim.

Arkadaşınıza Türk Dil Kurumu sayfasında; evli erkek ile birlikte olan kişinin kelime karşılığına bakmasını söyleyin.

Ben tecrübelerimden biliyorum o arkadaşınız sizi kıskanıyor ve mutsuz . parayla herşeye sahip olunamiyo maalesef Belliki kendi de arsiz yada dışarıya karşı öyle gösteriyor ama %100 eminim size özeniyorlar aslında kiskaniyorda

Çocukluk arkadaşım olsa bile böyle bi eďepsizi silerim arkadaşlıkdan

Senle kişisel bi meselesi yoksa sana değil herkese yapıyordur.. sonradan görmelik diye buna diyoruz zaten.. ağzının payını ver dicem de kıskanıo musun der bu sefer.. umursama hehe de geç bence..

Ne demek canım. Valla kadına en büyük zarar kadından geliyor. Hele ki en yakınlarımızdan çok fazla.. Artık eski sevgiline mi taktı yoksa seni mi kıskanıyor bilemeyiz ama çok fazla görüşme bence. Zaten evli bir adamı eşinden ayıran kişiden her şey beklenir.

Evli adamlarla fink atmak bedeni kuvvetli tutuyorsa bir tane de bana ayarla de.

eminim ki çevresindeki en düzgün insan sizsiniz ve karakter olarakta size özeniyor olabilir içinde ki o ezikliği sizi eleştirrerek dışarıya yansıtıyor olabilir.

Kendisine karisini seninle.aldatan senide baskasiyla aldatir alma.mazlumun ahini cikar aheste aheste seklinde gayet.mantikli dogru cumleler kurun....birde bir omuzunuzu ona ayirin yakinda goz yaslari icerisindee size yaslanmasi muhtemeldir....sozlerine takilmayim cehalet zor

haklısın cnm tşk

Utanmaz arlanmaza bak sen , ilk gördüğün yerde bunun nasıl rezil biri olduğunu ima eden laflar çak ki ne halt olduğunun farkına varsın poktan piremses haspam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…