- 19 Haziran 2015
- 2.014
- 3.012
- 133
- 38
5 para etmeyen insanlara 10 paralik değer veriyorsunuz o da gelip baktığı yüze işiyo. Kes muhabbetini bence zaten kötu bi kadinmış yarın birgün senin elindekilere de göz dikip alır elinden böyle insanlardan hersey beklenir. Belli ki kıskanç bi kadın ve seni cekemiyo uzaklas hemenuzun yıllar tanıdgım kız aradaşım 2 yıldır evli patronu ile beraberdi..daha boşanmadan adamla heryerde yedi içti gezdi göründü..ne yaptı ne ettı adamı boşamaya ikna etti..adamın karısı bu durumu hazmedemeyip yüklü tazmınat alıp sesiz sedasız boşandı..(bu arada adamın eşi kız arkadaşımı allaha havale ettiğini yuvasını yıktığını herkese anlatıyor)..neyse konuya gelelim..bu arkadaşım neden bana nispet yapıyor anlamıyorum yaptığı utanmazlık yetmezmiş gibi adamın kendisine evlendikten sonra işyeri açacağını ve kendisine yüksek model bı araba aldıracagını her fırsatta bana nispet yapar gibi söylemesinden usandım.. beni her gördüğünde fiziksel eleştiriyor ..aaa canım sana ne olmuş böyle çökmüşsün ne sorunun var gibi laflar sokuyor.benim özel hayatımı didikleyip durmasındanda çok sıkıldım ....çocukluk arkadaşım olmasa ve utanmasam iki laf söyleyip ağzının payını vermemek için zor tutuyorum..kendisini aramıyorum sormuyorum ama bir şekilde ortamda karşılaşıyoruz yada beni arıyor muhattap olmal zorunda kalıyorum.yanlış anlaşılmasın kımsenın özel hayatını yadırgadığımdan değil ama,onun özel hayatı benim umrumda bile değilken neden benim özel hayatımı didikleyip bana nispet yapıp moralimi bozuyor anlamıyorum..sadece paylaşmak istedim..
söyle cnm dınlıyorum..Bana arkadaşını söyke sana kim olduğunu söyliyim
Bak çocukluk arkadaşın olabilir ama kopleksli bir insan belki de sende o demeden ona öyle de aaa sana ne olmuş falan de kendi silahıyla vur onu ayrıca telefonla aradımı engel at mesaj at sonra sinemadayim arkadasımla konuşamam gibisinden anlasın gerçekten seni sevse iyiliğini düşünse bunları demez zaten konuşma onunlauzun yıllar tanıdgım kız aradaşım 2 yıldır evli patronu ile beraberdi..daha boşanmadan adamla heryerde yedi içti gezdi göründü..ne yaptı ne ettı adamı boşamaya ikna etti..adamın karısı bu durumu hazmedemeyip yüklü tazmınat alıp sesiz sedasız boşandı..(bu arada adamın eşi kız arkadaşımı allaha havale ettiğini yuvasını yıktığını herkese anlatıyor)..neyse konuya gelelim..bu arkadaşım neden bana nispet yapıyor anlamıyorum yaptığı utanmazlık yetmezmiş gibi adamın kendisine evlendikten sonra işyeri açacağını ve kendisine yüksek model bı araba aldıracagını her fırsatta bana nispet yapar gibi söylemesinden usandım.. beni her gördüğünde fiziksel eleştiriyor ..aaa canım sana ne olmuş böyle çökmüşsün ne sorunun var gibi laflar sokuyor.benim özel hayatımı didikleyip durmasındanda çok sıkıldım ....çocukluk arkadaşım olmasa ve utanmasam iki laf söyleyip ağzının payını vermemek için zor tutuyorum..kendisini aramıyorum sormuyorum ama bir şekilde ortamda karşılaşıyoruz yada beni arıyor muhattap olmal zorunda kalıyorum.yanlış anlaşılmasın kımsenın özel hayatını yadırgadığımdan değil ama,onun özel hayatı benim umrumda bile değilken neden benim özel hayatımı didikleyip bana nispet yapıp moralimi bozuyor anlamıyorum..sadece paylaşmak istedim..
15 yıllık arkadaşım daha önce bana yanlışı olmamıştı ama sanırım buldumcuk olunca dengesini yitirdi gözüyle bakıyorum..direk kestirip atılmıyor bı sebep olmadıkça malumunuz..ama bu olaydan sonra dedğini düşünüyorum tşkler
Arkadasin olacak kisi saygi duyulacak biri degil. Zaten sevgi hic duyulmaz ona karsi. Para ugruna yuva yikmis bu belli. Agzinin payini vermeisin. Ne kadar ucuz basit biri oldugunu yuzune carpmalisin.uzun yıllar tanıdgım kız aradaşım 2 yıldır evli patronu ile beraberdi..daha boşanmadan adamla heryerde yedi içti gezdi göründü..ne yaptı ne ettı adamı boşamaya ikna etti..adamın karısı bu durumu hazmedemeyip yüklü tazmınat alıp sesiz sedasız boşandı..(bu arada adamın eşi kız arkadaşımı allaha havale ettiğini yuvasını yıktığını herkese anlatıyor)..neyse konuya gelelim..bu arkadaşım neden bana nispet yapıyor anlamıyorum yaptığı utanmazlık yetmezmiş gibi adamın kendisine evlendikten sonra işyeri açacağını ve kendisine yüksek model bı araba aldıracagını her fırsatta bana nispet yapar gibi söylemesinden usandım.. beni her gördüğünde fiziksel eleştiriyor ..aaa canım sana ne olmuş böyle çökmüşsün ne sorunun var gibi laflar sokuyor.benim özel hayatımı didikleyip durmasındanda çok sıkıldım ....çocukluk arkadaşım olmasa ve utanmasam iki laf söyleyip ağzının payını vermemek için zor tutuyorum..kendisini aramıyorum sormuyorum ama bir şekilde ortamda karşılaşıyoruz yada beni arıyor muhattap olmal zorunda kalıyorum.yanlış anlaşılmasın kımsenın özel hayatını yadırgadığımdan değil ama,onun özel hayatı benim umrumda bile değilken neden benim özel hayatımı didikleyip bana nispet yapıp moralimi bozuyor anlamıyorum..sadece paylaşmak istedim..
uzun yıllar tanıdgım kız aradaşım 2 yıldır evli patronu ile beraberdi..daha boşanmadan adamla heryerde yedi içti gezdi göründü..ne yaptı ne ettı adamı boşamaya ikna etti..adamın karısı bu durumu hazmedemeyip yüklü tazmınat alıp sesiz sedasız boşandı..(bu arada adamın eşi kız arkadaşımı allaha havale ettiğini yuvasını yıktığını herkese anlatıyor)..neyse konuya gelelim..bu arkadaşım neden bana nispet yapıyor anlamıyorum yaptığı utanmazlık yetmezmiş gibi adamın kendisine evlendikten sonra işyeri açacağını ve kendisine yüksek model bı araba aldıracagını her fırsatta bana nispet yapar gibi söylemesinden usandım.. beni her gördüğünde fiziksel eleştiriyor ..aaa canım sana ne olmuş böyle çökmüşsün ne sorunun var gibi laflar sokuyor.benim özel hayatımı didikleyip durmasındanda çok sıkıldım ....çocukluk arkadaşım olmasa ve utanmasam iki laf söyleyip ağzının payını vermemek için zor tutuyorum..kendisini aramıyorum sormuyorum ama bir şekilde ortamda karşılaşıyoruz yada beni arıyor muhattap olmal zorunda kalıyorum.yanlış anlaşılmasın kımsenın özel hayatını yadırgadığımdan değil ama,onun özel hayatı benim umrumda bile değilken neden benim özel hayatımı didikleyip bana nispet yapıp moralimi bozuyor anlamıyorum..sadece paylaşmak istedim..
Senin uzun yıllardır arkadaşın olan biri seni saçma sapan nedenlerle eleştirmeye çekinmiyor sen neden cekiniyorsun.uzun yıllar tanıdgım kız aradaşım 2 yıldır evli patronu ile beraberdi..daha boşanmadan adamla heryerde yedi içti gezdi göründü..ne yaptı ne ettı adamı boşamaya ikna etti..adamın karısı bu durumu hazmedemeyip yüklü tazmınat alıp sesiz sedasız boşandı..(bu arada adamın eşi kız arkadaşımı allaha havale ettiğini yuvasını yıktığını herkese anlatıyor)..neyse konuya gelelim..bu arkadaşım neden bana nispet yapıyor anlamıyorum yaptığı utanmazlık yetmezmiş gibi adamın kendisine evlendikten sonra işyeri açacağını ve kendisine yüksek model bı araba aldıracagını her fırsatta bana nispet yapar gibi söylemesinden usandım.. beni her gördüğünde fiziksel eleştiriyor ..aaa canım sana ne olmuş böyle çökmüşsün ne sorunun var gibi laflar sokuyor.benim özel hayatımı didikleyip durmasındanda çok sıkıldım ....çocukluk arkadaşım olmasa ve utanmasam iki laf söyleyip ağzının payını vermemek için zor tutuyorum..kendisini aramıyorum sormuyorum ama bir şekilde ortamda karşılaşıyoruz yada beni arıyor muhattap olmal zorunda kalıyorum.yanlış anlaşılmasın kımsenın özel hayatını yadırgadığımdan değil ama,onun özel hayatı benim umrumda bile değilken neden benim özel hayatımı didikleyip bana nispet yapıp moralimi bozuyor anlamıyorum..sadece paylaşmak istedim..
Tam da imrenilecek arkadaş modeliymiş peh pehuzun yıllar tanıdgım kız aradaşım 2 yıldır evli patronu ile beraberdi..daha boşanmadan adamla heryerde yedi içti gezdi göründü..ne yaptı ne ettı adamı boşamaya ikna etti..adamın karısı bu durumu hazmedemeyip yüklü tazmınat alıp sesiz sedasız boşandı..(bu arada adamın eşi kız arkadaşımı allaha havale ettiğini yuvasını yıktığını herkese anlatıyor)..neyse konuya gelelim..bu arkadaşım neden bana nispet yapıyor anlamıyorum yaptığı utanmazlık yetmezmiş gibi adamın kendisine evlendikten sonra işyeri açacağını ve kendisine yüksek model bı araba aldıracagını her fırsatta bana nispet yapar gibi söylemesinden usandım.. beni her gördüğünde fiziksel eleştiriyor ..aaa canım sana ne olmuş böyle çökmüşsün ne sorunun var gibi laflar sokuyor.benim özel hayatımı didikleyip durmasındanda çok sıkıldım ....çocukluk arkadaşım olmasa ve utanmasam iki laf söyleyip ağzının payını vermemek için zor tutuyorum..kendisini aramıyorum sormuyorum ama bir şekilde ortamda karşılaşıyoruz yada beni arıyor muhattap olmal zorunda kalıyorum.yanlış anlaşılmasın kımsenın özel hayatını yadırgadığımdan değil ama,onun özel hayatı benim umrumda bile değilken neden benim özel hayatımı didikleyip bana nispet yapıp moralimi bozuyor anlamıyorum..sadece paylaşmak istedim..
ne alaka guzelım allaha şukur özel hayatımda böyle bı yanlış yapmadım tavrını anlayamadımözel hayatını yadırgadığımdan değil diyorsunuz ama bana dostunu söyle sana kim olduğunu söyleyeyim sözünü unutmayın.
ne alaka guzelım allaha şukur özel hayatımda böyle bı yanlış yapmadım tavrını anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?