kız arkadaşım nispet yapıyor

Bence ters cevap versen seni kiskaniyor filan zannedebilir. her bisey dediginde he he de hayirlisi olsun allah sana daha cok mal mulk versin de. ama fizinksek yorum yaparsa onda cevapsiz kalma :)

5 para etmeyen insanlara 10 paralik değer veriyorsunuz o da gelip baktığı yüze işiyo. Kes muhabbetini bence zaten kötu bi kadinmış yarın birgün senin elindekilere de göz dikip alır elinden böyle insanlardan hersey beklenir. Belli ki kıskanç bi kadın ve seni cekemiyo uzaklas hemen

Bide kendiyle ovunuyo ne diycen ki insan boyle olaylarda laf sokmya bileutanir o yaptqndan utanmaz ama ne tuhaf direk laf soyleyip bozamiysan sanki ornek werr gbi bzm komsu karisndan baska biri icin ayrilmsti o kadini da aldatmis smdi gene ayriliyo aldi tabi kadinn ahini bu gun onn icn karsni bosadi yarnda baskasi icn onu ne yazk faln de biseler soleki normal bi durum olmadqni anlasn

Bak çocukluk arkadaşın olabilir ama kopleksli bir insan belki de sende o demeden ona öyle de aaa sana ne olmuş falan de kendi silahıyla vur onu ayrıca telefonla aradımı engel at mesaj at sonra sinemadayim arkadasımla konuşamam gibisinden anlasın gerçekten seni sevse iyiliğini düşünse bunları demez zaten konuşma onunla

Bu kız seni kıskanıyor ve cekemiyor açık ve net

şöyle örnek vereyim;
bir arkadaşımın üniversitedeki ev arkadaşı, yediği içtiği ayrı gitmeyen o dönem, böyle çocuklu evli bir adamla ilişkiye başlıyor. arkadaşım uyarılarını yapıyor, bak yanlış yapıyorsun vs, uyarılar da kar etmeyince arkadaşlığını sonlandırıyor. yani bu durumun kendisi zaten sebep, başka sebep gerek yok ki. Sizin yerinizde olsam, senin gibi mideye sahip biriyle arkadaşlığımı devam ettiremem derdim.

2 yil boyunca evli bir adamla birlikte görüşüyor yani kinamak degil de yani boyle karakterdec arkadasim olsa ne olur olmasa ne olur.yarin senin sevgilin veya kocanla gorusmeyecegi ne belli...bilemedim yani dert etmen gereken daha oncelikli bir durum var sanki...bana arkadaşını soyle sana kim olduğunu soyleyeyin demisler...

ben olsam o arkadaşı daha en baştan döverdim. adamın karısına da yardım ederdim rezil olması için.

Siz arkadaş olarak nitelemişsiniz ama bence arkadaş filan değil öylesi.

Arkadasin olacak kisi saygi duyulacak biri degil. Zaten sevgi hic duyulmaz ona karsi. Para ugruna yuva yikmis bu belli. Agzinin payini vermeisin. Ne kadar ucuz basit biri oldugunu yuzune carpmalisin.

çocukluk arkadaşı mı .? insan anne babasına laf soyluyor bu çekincenizi anlamadım ...

özel hayatını yadırgadığımdan değil diyorsunuz ama bana dostunu söyle sana kim olduğunu söyleyeyim sözünü unutmayın.

Hazmedemiyor belkide yaptığı yanlışın farkında olamaz mı ?
Bu yüzden de size sarıyor aklınca bunu bastıracak kendi dünyasında.
En güzeli muhatap olmuyormuşsunuz zaten olmayında !!!

Senin uzun yıllardır arkadaşın olan biri seni saçma sapan nedenlerle eleştirmeye çekinmiyor sen neden cekiniyorsun.

Tam da imrenilecek arkadaş modeliymiş peh peh

yaptığı iyi bir meziyet mi marifet mi

evli adamı ayartmış para için

özel hayatını yadırgadığımdan değil diyorsunuz ama bana dostunu söyle sana kim olduğunu söyleyeyim sözünü unutmayın.
ne alaka guzelım allaha şukur özel hayatımda böyle bı yanlış yapmadım tavrını anlayamadım

ağzının payını derhal vermelisin yaptığı iğrençlikle övünüyo resmen.
Sert tepki verirsen bidaha aynısını yapmaz yapamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…