- Konu Sahibi nurbanusultan
-
merhaba arkadaşlar ,forumu uzun süredir takip ediyor ve sizlerin birbirinizin derdinde sevincinde nasıl birbirinize destek olduğunuzu görüyordum.Şu aralar öyle sıkıntılıyım okadar bunaldım ki yeni bir üyeyim ancak bana da yardımcı olacağınızı umuyorum ...
Benim sorunum insan ilişkilerindeki başarısızlığım .Bu beni sıkıntıya ve yalnızlığa itiyor.Diyeceksiniz Allah başka dert vermesin bu da dert mi diye ama emin olun bu konu okadar canımı sıkıyor ki artık...
Konuyu kısaca şöyle açıklamam gerekirse,benim şöyle her derdimi anlatabileceğim ,hadi onu da geçtim gezip gülüp dolaşıp eğlenebileceğim hiç kız arkadaşım yok.Aslında yakın zamana kadar vardı 10 senedir tek bir gün kavga etmediğim arkadaşım beni para meselesine sattı beni üzdü kırdıve bu olaydan sonra insan ilişkilerindeki başarısızlığım yüzüme bir tokat gibi vuruldu ...Erkeklerle iletişimimin kadınlara göre daha iyi olduğu söylenebilir ancak ondada erkeklerın amacı belli bir yere kayıveriyorişte bu yüzden hiç normal erkek arkadaşım da yok . hep şöyle kızlı erkeklı arkadaşlığa özenmişimdir.Neyse biz kızlarla olan kısmına gelirsek,ya ben sevimsizim ya uğursuz yada şuursuzum bu sebeplerle kız arkadaşım yok galiba.Mesela üniversitede de güyaaaa çok yakın kız arkadaşım vardı ama bu zatı muhterem benımle sadece kopya sebebiyle ilişki içindeymiş okul bitince ne arayan oldu ne soran. Hatta ben ona mesaj attım bi zahmet cevap bile vermedi.İşte hanımlar ,bu konuda noolur bana yardımcı olun ben bu sorunu nasıl aşabilirim? Şöyle bir gezecek arkadaşım yok ,bana bir yol gösterin şuan tavsiyelerinize çok ihtiyacım var
:)))))))))) valla ne denirki sana şimdi,bilemedim...takıl buralara biraz,vakit geçir bulursun kafana göre bi kız arkadaş:)
merhaba arkadaşlar ,forumu uzun süredir takip ediyor ve sizlerin birbirinizin derdinde sevincinde nasıl birbirinize destek olduğunuzu görüyordum.Şu aralar öyle sıkıntılıyım okadar bunaldım ki yeni bir üyeyim ancak bana da yardımcı olacağınızı umuyorum ...
Benim sorunum insan ilişkilerindeki başarısızlığım .Bu beni sıkıntıya ve yalnızlığa itiyor.Diyeceksiniz Allah başka dert vermesin bu da dert mi diye ama emin olun bu konu okadar canımı sıkıyor ki artık...
Konuyu kısaca şöyle açıklamam gerekirse,benim şöyle her derdimi anlatabileceğim ,hadi onu da geçtim gezip gülüp dolaşıp eğlenebileceğim hiç kız arkadaşım yok.Aslında yakın zamana kadar vardı 10 senedir tek bir gün kavga etmediğim arkadaşım beni para meselesine sattı beni üzdü kırdıve bu olaydan sonra insan ilişkilerindeki başarısızlığım yüzüme bir tokat gibi vuruldu ...Erkeklerle iletişimimin kadınlara göre daha iyi olduğu söylenebilir ancak ondada erkeklerın amacı belli bir yere kayıveriyorişte bu yüzden hiç normal erkek arkadaşım da yok . hep şöyle kızlı erkeklı arkadaşlığa özenmişimdir.Neyse biz kızlarla olan kısmına gelirsek,ya ben sevimsizim ya uğursuz yada şuursuzum bu sebeplerle kız arkadaşım yok galiba.Mesela üniversitede de güyaaaa çok yakın kız arkadaşım vardı ama bu zatı muhterem benımle sadece kopya sebebiyle ilişki içindeymiş okul bitince ne arayan oldu ne soran. Hatta ben ona mesaj attım bi zahmet cevap bile vermedi.İşte hanımlar ,bu konuda noolur bana yardımcı olun ben bu sorunu nasıl aşabilirim? Şöyle bir gezecek arkadaşım yok ,bana bir yol gösterin şuan tavsiyelerinize çok ihtiyacım var
neden güldünüz ki çok mu komik ? ben üzülüyordum oysa ki
yok be yaa komikliğinden değil,sadece çok yaygın bi durum bu..tek değilsin ona güldüm:)
dert edilecek birşey hiç değil hele...bnm hiç dostum yoktur mesela çünkü kazıklar hala içiimde:) kimseye güvenemiyorum...arkadaşım çok,gezerim tozarım ama bi kere bile derdimi anlatabileceğim,bni anlayacak ve bnm onu anlayacağım,karşışıklı ilişkimde yorulmayacağım bi kız arkadaşım olmadı...ziraa kız arkadaş çok yoruyo.....
yani özetle takma kafana elbet birgün olur...belki bi komşu kızı belki bi işyeri arkadaşı belki de buradan biri.....
anladım canım yalnış anlamışım kusura bakma... Ama benim sorunum hiç dost olmaması ayrı evet hiç dostum yok bu devirde dostluk zor biliyorum fakat, gezip tozmaya bile arkadaşım yok neden yok bilemiyorum ben işte anlayamıyorum onu ?çok mu sıkıcıyım acaba ?
anladım canım yalnış anlamışım kusura bakma... Ama benim sorunum hiç dost olmaması ayrı evet hiç dostum yok bu devirde dostluk zor biliyorum fakat, gezip tozmaya bile arkadaşım yok neden yok bilemiyorum ben işte anlayamıyorum onu ?çok mu sıkıcıyım acaba ?
çok güzel bir konuya değinmişsin herkesin bu konularda büyüklü küçüklü sorunları var eminim:) kazık yiyince de tabi daha bi koyar insana. ben de çok yaşadım. erkeklerle daha iyi anlaşıyorum ama öyle kız arkadaşımla konuşabilceğim şeyleri konuşamıyorum mesela bugün arkadaşımla saçıma çıt çıt bakmaya gidicem dedim bende gelicem dedi dolaştık durduk çok güzeldi oruçlu oruçluda ter içinde kaldık gıkını çıkarmadı belki bi kız bunu yapmazdıhep kendine bakıyosun falan fian olaylarıda oluyor. ama hemcins her zaman farklıdır. ben paylaşmayı severim ama şu ana kdr paylaşabilceğim bi arkadaşım olmadı. bakalım kısmet. sevgiliden önce sıkı bi dost daha bi iyi sanki. en azından bnm için şu aralar (amma doluymuşum nerden okudum konuyuu )
ya erkekler düz insanlar,öyle hinlik yapamazlar kızlar gibi,önce çıtçıtını beğenmiş gözüyle bakıp sonra başkasına filanca çıt çıt aldı ne beteer demezler:) ama tabi kız arkadaşın yeride ayrı be.....
güzel bi konuya değindin. benden daha güzel olmuş, burnu benden daha hoş. gözlerine herkes güzl dio bana diyen olmadı gibisinden incik cıncık laflar oluyo onlar bulandırıyo mideyi
ben aslında gezerim ama çevremde erkekler erkekler erkeklerMesela geçenlerde bi erkek arkadaş clube davet etti beni kız arkadaşların da gelsin fln oldu kalabalık güzel eglenırız dedi ben getirebilecek kız arkadaşım yok diyemedim utandım yaa
kız arkadaşların da gelsın dıyen erkekten uzak dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?